No nie wiem, według farciarza są bez formy.
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
- Edytowany
[quote]#post1672879 [quote]#post1672871 Hasić i Al Ammari też by nas spuścili gdyby sezon zaczynał się od rundy wiosennej.
Rakoczy i Atanasov trafili do słabszych zespołów będąc bez formy bo tak ich przygotował do rundy Kroczek i mitycznych 16 sztabowców.
W tym przypadku naprawdę bardzo dużo zależy od trenera.[/quote]
Akurat Rakoczy i Atanasov nie przygotowywali się do rundy wiosennej z drużyną.[/quote]
W tym wypadku chodziło mi o rundę jesienną i to jak prowadził ich wtedy Kroczek.
W poprzednim sezonie Rakoczy strzelił więcej bramek dla Cracovii (i to kilka bardzo ważnych) niż przez cały ten obecny Hasić.
Kroczek w rundzie jesiennej dawał mu mało szans (czy dlatego, że rozegrał słaby mecz z Widzewem, czy z innego powodu? to już inna sprawa). Trudno więc ocenić w jakiej był formie Rakoczy skoro nie grał. Natomiast Hasić gra regularnie i można go ocenić bardziej obiektywnie (gra słabo).
[b]Tak czy inaczej - pozostawienie Kroczka na przyszły sezon jest na 90% równoznaczne z rozpaczliwą walką Pasów o utrzymanie bo po tym co wyprawia ten trener w rundzie wiosennej ręce opadają.
[/b]
Czyli to co kibicow jara -emocje do ostatniej minuty sezonu a nie granie o pietruszke....
Z Kroczkiem w przyszłym sezonie emocje mogą się skończyć na 5 kolejek przed końcem.
[quote]#post1672873 Przecież piłka nożna to sport zespołowy a nie indywidualny,więc pisanie że pojedynczy piłkarz spuścił daną drużynę o szczebel niżej to nieporozumienie.[/quote]
Oczywiście, że tak . cała drużyna jest totalnie bez formy , może z wyjątkiem Perkovicia , który się z Kroczkiem nie przygotowywał .
- Edytowany
A tu jest jeszcze jeden problem po oddaniu tego Rakoczego, Atanasova po prostu brakuje nam piłkarzy i dlatego sięgamy po juniorów.
Stąd grozi nam degradacja z CLJ-U19. Bzdyl i kilku innych gdyby grało w CLJ-otce (przynajmniej w ważniejszych meczach) to od tej strefy spadkowej byśmy się oddalili. A tak spadek niestety jest realny.
Takie rzeczy trzeba przewidzieć, a od tego jest aż 16 sztabowców zatrudnionych przez Dróżdża. Co ci ludzie robią, że doprowadzili do takiej sytuacji?
[quote]#post1672892 Z Kroczkiem w przyszłym sezonie emocje mogą się skończyć na 5 kolejek przed końcem.[/quote]
Oby nie po pierwszych pięciu ..
Taki tumult, że nawet nikt nie zauważył, iż na mecz z cwks już dwa bilety na H3 zeszły jak woda.
U mnie nie pokazuje - cały sektor wolny.
Zwrócili, bo żaden z nich nie chce siedzieć w tłumie.
Tam powinna wisieć flaga INTROWERTYCY. Tylko ciężko się wiesza flagę w jednego.
"Cracovia Niewidzialni"
:)
Lepiej widoczni, widocznie lepsi może nie pasować do tej sytuacji :)
Rock czyje to hasło, Twoje?:)
[quote]#post1672959 Zwrócili, bo żaden z nich nie chce siedzieć w tłumie.[/quote]
Eee, chyba raczej żeby ich za pedałów nie wzięto.
Nadrobiłem trochę zaległości, przeczytałem zapis konferencji że strony głównej klubu. I zastanawiam się czy futbol nie byłby piękniejszy beż trenerów. Kroczek właściwie zapowiedział, że mecz będzie brzydki. I że w ogóle w drugiej rundzie to już wszyscy brzydziej grają bo zespoły się znają. Do czego to zmierza?
[quote]#post1672987 ... mecz będzie brzydki. I że w ogóle w drugiej rundzie to już wszyscy brzydziej grają bo zespoły się znają...[/quote]
Może liga z Tindera? Co tydzień nowi zawodnicy...
Fajne pytania zadawał gostek z c+ Kroczkowi przed meczem, ale w zasadzie na żadne nie odpowiedział.
Poza tym, że Glik będzie gotowy na okres przygotowawczy.
druga min? Ja prdl. Dobra żarty się skończyły. Wypierdalaj!
[quote]#post1673041 druga min? Ja prdl. Dobra żarty się skończyły. Wypierdalaj![/quote]
Spokojnie to dopiero początek meczu 😂
Idź pan w ,,,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)