[quote]#post1697302 Jak wpadniesz to spytasz :-)[/quote]
Nie mam ochoty na jego zakłamaną gębę patrzeć.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
nie wiem gdzie to umiescic
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/fc-vion-zlate-moravce-klubem-partnerskim-cracovii/
5 dni później
- Edytowany
[i]- "Przepraszam bardzo panie Dróżdż. Mnie to nic nie obchodzi. Kibicuję 50 lat. Wciąż czekam na złoto. Będziecie płacić. Nadgodziny."[/i]
Będzie wywiad błaźnie z podziękowaniami jaki zaj3bisty szrot nasprowadzałeś ?
Hehe i koniec dobrej atmosfery... nie dziwie się. W Gdynii zagrali taka pyte ze juz coś było nie tak.. Co się zacięło niestety.. ale chociaż pokazali by że walczą a nie kurwa grają w chodzonego...
A losy prezesa nie mają się rozstrzygnąć do końca Październiku ?
[quote]#post1698632 A losy prezesa nie mają się rozstrzygnąć do końca Październiku ?[/quote]
Robota prezesa jest pod tym względem taka sama jak praca trenera - dymisja (lub nieprzedłużenie umowy, w praktyce to na jedno wychodzi) jest podpisywana dokładnie w tym samym momencie, w którym podpisuje się kontrakt. Jedyna różnica między tymi dokumentami jest taka, że na kontrakcie data jest wpisana, a na dymisji pole na datę zostaje puste do uzupełnienia.
Na wszelki wypadek zaznaczę - to nie jest nic "złośliwego". To nawet nie jest moja opinia. To jest prawda, którą powiedział mi wprost i z uśmiechem jeden z wybitnych, utytułowanych i bardzo szanowanych (nie tylko przeze mnie, ale też powszechnie) Trenerów. Fakt, że hokejowy, ale pod tym względem zasady są uniwersalne i obowiązują tak samo tu i tu jak i w każdej innej dyscyplinie sportu.
* przy okazji jeśli Pan Trener tu by zaglądał - pozdrawiam gorąco i przesyłam wyrazy wdzięczności, uznania i dozgonnego szacunku!
Jest dobrze ale spadamy w dół.
7 dni później
No i co Pan powiesz? Niedawno się śmialiśmy i było fajnie a teraz?
Drożdż, wypierdalaj. Znowu to samo.
Ilość zje...ch meczy rośnie jak na Drożdżach
A, pojoc nowa asystentka prezesa w klubie.... o tym był czad pomyśleć, pewnie z hokeja są oszczędności.
Przydalby sie jakis wywiad wiesniaka,ktory ma problem z ojczystym jezykiem. Moglby sie wypromowac medialnie,chwalac swoja wizje zarzadzania,najlepiej zeby towarzyszyl mu Gumball i opowiedzial o tym jak to ciezko bylo scuagnac takich zajebistych zawodnikow,ktorzy nie potrafia grac w pilke,a przy okazji przegonic z klubu tych mlodych,ktorzy maja bajerke,ale chca zarabiac wiecej niz taki Praszelik czy zezowaty Kameri. Do boju plastusiu chcem,dawaj so mediow. Klakierzy i tak beda ci klaskac.
Za te wszystkie akcje plus hokej chuj ci w dupe jebany wiesniaku.
Czy panujesz jeszcze nad tym co się kurwa dzieje ??
Prezes nie sprawdza się i powinien odejść... Sam jednak nie odejdzie, bo kasa do kieszeni wpada. Kiedyś prezes PZPN Michał Listkiewicz trzymał się stanowiska dopóki się da, choć wszyscy w całej Polsce mieli go dość. Kierowanie klubem to nie prosta sprawa, jak mi się wydaje i kogo tutaj znaleźć??? Chętnych za dobrą kasę może być wielu ale kogo znaleźć, kto tutaj sprawdzi się....
- Edytowany
bym spróbował
Jedziesz kurwa pajacu z podumowaniem swoich dokonań na wszystkich frontach. Pomoc? Proszę. Ziszczenie hokeja. Prawie zjebanie się z ekstraklasy, może teraz się uda. Kto wie. Zadłużenie klubu na ciężkie miliony. Awans z amatorskiej ligi rezerw i po awansie kompromintujaca gra i cham na ławce. Juniorzy srarsi i mlodsi spadli i kopią się po czołach po wsiach. Co jeszcze spierdolisz pajacu?
Dwunastu dyrektorów
Prze koty z transferów
Masowe bezpieczeństwo
Zielony w Excelu
Cztery filary Klubu
Kije po tysi cztera
Cztery hektary gruntu
Włos z fryzu Elsnera
Dzielę na pół
Dzielę na póóóóół
Dzielę na póóóóół
Dzielę na póóóóół
🤪
W zimie znowu wagon piłkarski wonderkidow po operacji więzadeł, do odbudowy i pykania w piłeczkę na alibi. Niby Cracovia od nowa a wszystko po staremu.
Dużo było ostatnio prezesa w mediach dopóki bylo dobrze i można było się polansować.
Ciekaw jestem czy teraz weźmie to na klatę, czy też pójdzie na przeczekanie.
Obstawiam jednak tę drugą wersję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)