Dróżdż Dróżdżem i oczywiście wszystko, co tutaj napisane jest prawdą, natomiast ja chciałbym się dowiedzieć, co w klubie robi taki gość jak Trubalski?
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Na pewno pobiera pensje, a co jeszcze? Nie mam pojecia. Za to teraz juz wiem po co byla wymiana lawek rezerwowych - zeby caly sztab sie pomiescil.
No nie wiem czy jest lepszy odbiór klubu. Po nieprzemyślanym wywiadzie drożdżówy, że nie ma dziennikarzy wszyscy j3bali po Cracovii a nie bezpośrednio po nim. Komentatorzy jak byli stronniczy i chcieli żebyśmy wszystko przegrywali tak dalej jest tak samo. Czarna mafia kręci nas tak samo cały czas.
Co do minusów jeszcze to autokar przemalował na barwy widzewa i nie usunął kraty ze środka głównej trybuny, której chyba żaden w Polsce stadion nie ma.
Ta krata między A i B to turbo głupota
Ta trybuna powinna być cała trybuną stojącą…
Tak jest. Zlikwidować krzesełka i zrobić stopnie z płyt chodnikowych, jak dawniej na Siedleckiego :)
Merytorycznie: krzesełka powinny zostać, natomiast krata powinna być bezwzględnie zlikwidowana
- Edytowany
W ramach OSZCZĘDNOŚCI uważam że prezesik powinien mieć obniżoną niemałą pensję o 50% z racji tego że nie jest prezesem spółki hokejowej. Ma mniej obowiązków, pozbył się KŁOPOTU więc część pieniędzy pobiera za darmo.
Przeznaczyć tą kasę na szkolenie młodzieży!!!
Korpo- najemnik pewnie premie dostał za ten hokej,a ty tu o obniżce wynagrodzeń...
Obniżoną pasję?!?!Ludzie,on z pewnością dostał podwyżkę i premię za to,że tak szybciutko rozprawił się z hokejem.A nie jakieś plany trzy letnie.
- Edytowany
Wywiesić transparent na meczu z cwks: "A miała Cracovia rosnąć jak na Drożdżach"
Raczej taki : Pamiętaj Drożdż => "Bóg czasem wybacza,Cracovia NIGDY..."
Ja proponuję taki 😉 "Dróżdż - miała być #CracoviaOdNowa a każdy kolejny mecz to Kro(cze)k w tył"
I musimy to na nastepnym meczu wykrzyczec bo i wymoc aby sie przestal chowac !!!! Powinnismy pytac i wymgac informacji jakie ma plany Fundusz CVC jesli nie znajdzie kupca na udzialy w Cracovii itd ? Jak bedziemy czekac i milczec to finalnie obudzimy sie jak sie okaze, ze klub nie dostanie licencji na gre w Ekstraklasie bo nie bedzie finansowania... I wtedy chce widziec tych wszystkich poplecznikow Prezesa co powiedza i co zrobia ?
[quote]#post1673417 I musimy to na nastepnym meczu wykrzyczec bo i wymoc aby sie przestal chowac !!!! Powinnismy pytac i wymgac informacji jakie ma plany Fundusz CVC jesli nie znajdzie kupca na udzialy w Cracovii itd ? Jak bedziemy czekac i milczec to finalnie obudzimy sie jak sie okaze, ze klub nie dostanie licencji na gre w Ekstraklasie bo nie bedzie finansowania... I wtedy chce widziec tych wszystkich poplecznikow Prezesa co powiedza i co zrobia ?[/quote]
A co ma prezes Dróżdż do CVC i do sprzedaży Cracovii, on jest tylko pracownikiem którego Comarch czy CVC może w każdej chwili odwołać, on ma sprawić żeby wynik sportowy i finansowy był jak najlepszy jak na nasze realia, a co do finansowania,był kiedyś jakiś wywiad z kimś z CVC gdzie pisało że do póki Cracovia jest częścią Comarchu czyli także CVC to będą ją finansować, z drugiej strony celem Dróżdza jest uzdrowić sytuację finansową pewnie żeby klub był samowystarczalny ( co mu idzie delikatnie mówiąc średnio)wtedy także było by łatwiej znaleźć inwestora
Na górze słychać jedno, jak się pozbyć problemu, ogromna niechęć, zdziwienie do skali wydatków jakie były ponoszone, niezrozumienie że wkładano tyle wysiłku, emocji, wręcz szyderstwo. Palący problem. W ocenie Dróżdża pamiętajcie, że porządki w grupie zaczęły się właściwie po nowym roku, wcześniej wszystko było trzymane w tajemnicy, w tym całkowite odejście rodziny. Jak on snuł te plany 3 letnie, to nic nie wiedzisał, na czym stoi.
- Edytowany
To są poważni menedżerowie czy upośledzone dzieci, że się zastanawiają jak się pozbyć problemu? Problem do rozwiązania w dwa tygodnie - wystawić na sprzedaż po dobrej cenie i w wakacje jest po sprawie. No chyba, że istnieje to magiczne zobowiązanie, że muszą ciągnąć temat przez dwa lata
[quote]#post1673444 ... wystawić na sprzedaż po dobrej cenie i w wakacje jest po sprawie. ...[/quote]
Vana Lee już kupuje bilet na samolot i otwiera parasol
Ja rozumiem, że może więcej niż trzech na grafikę mogło się nie zmieścić, ale tu się nie ma co zatrzymywać i maksymalnie oczyścić nowemu trenerowi szatnie ze szrotu - Olaffson, Janasik, Skovgaard, a Al-Amari, Ravas do zastanowienia
[quote]#post1673656 Ja rozumiem, że może więcej niż trzech na grafikę mogło się nie zmieścić, ale tu się nie ma co zatrzymywać i maksymalnie oczyścić nowemu trenerowi szatnie ze szrotu - Olaffson, Janasik, Skovgaard, a Al-Amari, Ravas do zastanowienia[/quote]
Zanim wyrzucimy Olaffsona, chciałbym mieć pewność, że mamy (będziemy mieć) lepszego, bo na razie alternatywą jest tylko Biedrzycki - no co niezupełnie mnie cieszy. Jak już wystawiamy listę dziesięciu do wypadu, to jakoś trudno mi uwierzyć, że ta sama liczba graczy pojawi się w dziale zakupów, bo przecież z naszą młodzieżą jak jest każdy widzi.. No chyba, że mityczny RB jest na horyzoncie i takie Olaffsony będą grzać ławę na meczach rezerwy 😀
Dawać RB i Jurgena Kloppa😉 i jedziemy z ku🤬wami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)