Filip z powołaniem do U-19 😀
-
-
Filip Rózga - ekscytujący talent!
Myślę , że aferka z młodzieżówki paradoksalnie mu bardziej pomogła niż zaszkodziła. Każdemu przydaje się zimny prysznic gdy już się za pewnie czuje.
- Edytowany
Z tego co znalazłem informacje w internecie to kontrakt ma jeszcze dwa lata, do 2026r.
Jeżeli to prawda to przedłuzać jak najszybciej, dać podwyżke bo pewnie taki Sokołowski zarabia 10 razy tyle i bonusy za bramki i asysty aby zmotywować też chłopaka do jak najlepszej pracy.
Właśnie, trzeba mysleć do przodu !
[quote]#post1637928 Właśnie, trzeba mysleć do przodu ![/quote]
Jak pisalem o nim ok 2 miesiecy temu ze juz trzeba przedluzac to ksiegowi z forum sie wypowiedzieli ze nie trzeba... rok niech pogra na nizszej pensji bo nie wiadomo jak sie dla niego sezon potoczy i nie ma co przeplacac 😆 😆 😆 😆 😆 😆
[quote]#post1637883 Myślę , że aferka z młodzieżówki paradoksalnie mu bardziej pomogła niż zaszkodziła. Każdemu przydaje się zimny prysznic gdy już się za pewnie czuje.
[/quote]
jest o tym piosenka Ret Hot Chili Peppers:
"If you see me getting mighty
If you see me getting high
Knock me down
I'm not bigger than life"
4 dni później
Ponowne 👏
Bóg mu dał tchnienie. Nie zmarnuj go.
[quote]#post1637314
- Panie Filipie, kiedy wygrana przy Kałuży?
- Już za tydzień, z Górnikiem Zabrze.
I to jest odpowiedź! 👍 [/quote]
Słowny gość. ☺
Filip niedawno wszedł w pełnoletność w życiu. Teraz coraz mocniej pokazuje, że również piłkarsko nie jest już juniorem.
Tak trzymaj chłopie!!!
I jak najdalej od sodówki, a będzie dobrze dla Ciebie i dla nas.
- Edytowany
[quote]#post1638754 [quote]#post1637314
- Panie Filipie, kiedy wygrana przy Kałuży?
- Już za tydzień, z Górnikiem Zabrze.
I to jest odpowiedź! 👍 [/quote]
Niewiele brakowało. 🙂
Słowny gość. ☺ [/quote]
Rośnie z meczu na mecz.
Niech rośnie niech gra. Byle mu się na razie świata nie chciało wojować.
Z Cracovią też można z Tobą go zawojować.
Filip trzymam za Ciebie jak za mało kogo w ostatnich latach , pokaż wszystkim i młodszym i starszym jak umiejętności w połączeniu z walką są piorunujące na naszą ligę 💪
Od Klicha w nikogo tak nie patrzyłem. Pasiak, robi swoje, ma to coś, oby jak najdłużej dało się go oglądać w pasiastej koszulcs
- Edytowany
Nowy kontrakt dla PANA piłkarza na juz, przy okazji podpisów dobrze by było żeby podpis czołgu z Finlandii też się znalazł 😎😁
Kiedyś pisałem w takich sytuacjach "nie zagłaskiwać" (z Rakoczym, z Myszorem), tu widać, że trybuny go niosą, że rośnie. Oby tylko kontuzja niegroźna.
Właśnie, doceniać i wymagać, nie głaskać.
No właśnie, sam klaskałem na stojąco jak schodził, ale mając na uwadze pewne sprawy z niedalekiej przeszłości, trzeba bardzo na niego uważać, bo do sodóweczki tylko k(K)roczek.
Chaotyczny, pochyla głowę, nie panuje zbyt dobrze nad piłką, ale ma taki ciąg na bramkę, że bania mała. I starcza mu zdrowia na cały mecz mimo zabójczej temperatury.
Nazwałbym go lekkim czołgiem szybkim świetnie uzupełniającym nasze ciężkie czołgi przełamania.
Do tego jest odważny , nie boi się wyzwań i ... dryblingu . Ten chłopak w zasadzie z meczu na mecz gra coraz lepiej .
Filip , pracuj dalej , uważaj by nie pójść w ślady Myszora a bedzie ok !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)