Zdecydowanie wolę taki typ zawodnika, niż przecinaka, kołka lub też innego dzika nie do przepchnięcia, grającego tyłem do bramki...
-
-
Filip Rózga - ekscytujący talent!
Najbardziej ekscytujacy grojek od wielu, wielu lat. Potencjal wiekszy niz razem wzieci Klich i Kapustka. Oby tylko mial plac, bo od kolegow odstaje na plus.
- Edytowany
Dzięki Maku
Gdyby jeszcze pamiętał, że piłka to gra drużynowa i czasem bardziej opłaca się podać niż kiwać bo z tego jest większa korzyść dla drużyny.
Na treningach musi ćwiczyć podania.
Najlepszego!
100- ówa chłopaku!!
Ajj, szkoda sytuacji z 22 minuty! Będą następne i będą bramki!
6 dni później
Świetny mecz z Jagiellonią. Kawał grajka rośnie.
[quote]#post1637293 Świetny mecz z Jagiellonią. Kawał grajka rośnie.[/quote]
Nie widziałem, widziałem u Nas na widzewie, mega pozytywne wrażenie, dla balansu, potrzebujemy, chociaż by teraz takich grajków, egzekutorzy słabują bez supportu, takich grajków jak Rozga, podkreślam, chodzi mi o balans
Nadal ekscytuje. Świetny mecz dzisiaj. Podoba mi się też jego łatwość wysławiania się oraz swoboda i pewność wypowiedzi przed kamerą. Mówi niebanalnie, i co ważne, po polsku. To rzadkość wśród sportowców. Marketing może to jakoś wykorzystać.
Nie powiem, zaczyna mi chłopak imponować. 🙂
https://x.com/piiiotrek1/status/1824847221679890907
Filip dbaj o formę i będę za Ciebie trzymał. Uda Ci się wszystko bo po prostu Ci się chce.
[quote]#post1637298 Nadal ekscytuje. Świetny mecz dzisiaj. Podoba mi się też jego łatwość wysławiania się oraz swoboda i pewność wypowiedzi przed kamerą. Mówi niebanalnie, i co ważne, po polsku. To rzadkość wśród sportowców. Marketing może to jakoś wykorzystać.
Nie powiem, zaczyna mi chłopak imponować. 🙂 [/quote]
A to ciekawe, wartość dodana, niewielka, lecz raduje
- Edytowany
- Panie Filipie, kiedy wygrana przy Kałuży?
- Już za tydzień, z Górnikiem Zabrze.
I to jest odpowiedź! 👍
Może się narażę, ale jak to jest że prawie milonowa metropolia nie potrafi wyprodukować, randamowo no przynajmniej 7 grajków na przyzwoitym poziomie, onych i Naszch?
No jeszcze przeszkolenie , że na pytanie czy Cracovia zasłużyła na lidera (czy jakoś tak Olbrycht pytał) się mówi:
Tak, Cracovia jest Wielka i to jej wlasciwe miejsce.
A nie jakieś tam pitupitu nieśmiałe itd
A farciarz ma wolne terminy?
Jak zawsze starałem się studzić zachwyty i wypominałem nieodpowiedzialne zachowania tak dzisiaj baez większych zastrzeżeń. Widać, że Filip krzepnie i zmierza ku pozycji etatowego grajka nie ze względu na wiek. Gratulacje. Fajnie się dzisiaj Ciebie oglądało.
Coraz lepszym,.powoli staje sie etatowym zawodnikoem pierwszej 11tki. Brakuje mu takiejnkropki nad i nieraz, ale to samo przyjdzie.
I niech sìę się za bardzo nie skupia na graniu tyłem do bramki, no chyba że będzie zasypywany gradem podań do nogi, wtedy ocenimy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)