[quote]#post1600302 [quote]#post1600301 [quote]#post1600296 wielką wtopę i pośmiewisko związane z wyborem wieśniaczki z gejmonta na szefową marketingu mogą tylko i wyłącznie przykryć wyborem pana Piotra Szefera na prezesa bo tego chce całe środowisko związane z Cracovią[/quote]
A możesz mi napisać co Władysław Reymont wielki polski pisarz, noblista ma wspólnego z gejami ? Czemu go obrażasz ? Włącz chłopie myślenie a nie powtarzaj za półmózgami "gejmonta"!!! Chyba nic bardziej mnie nie wkurwia wśród dzisiejszych "kibiców" Cracovii jak to bezmyślne, obraźliwe dla wielkiego człowieka określenie!!! Jak by stadion GTSu był przy ulicy JPII albo Piłsudskiego to co byś jeden z drugim mówił ??? Zastanowiliście się ???[/quote]
Przepraszam, w takim razie wieśniaczki z Rejmonta.
Lepiej?
Czy może w ogóle napisać, Pauli, wielkiej wiślaczki i fanatyczki klubu z ulicy przy Rejmonta 22?[/quote]
Jak już to REYMONTA !!! Widać że nie zrozumiałeś o co mi chodziło ... Gdzieś mam Paulę i jej czy nie jej klub o nazwie GTS mnie chodziło o szacunek do PISARZA który ma jedynie wspólne to z gejami że ich stadion stoi przy ulicy jego imienia 🙄 Dyskusja zbędna więc koniec off top!
-
-
Nowa rzeczywistość
Panowie na Reymonta to nie jest klub tylko towarzystwo.
W SKF Wspierania Młodych Talentów 100 lat Cracovia, które odpowiada za działalność m.in. SMSu oraz Akademii zachodzą zmiany. Nowym prezesem została wybrana Elżbieta Filipiak zamiast osoby wybranej wówczas z ramienia JT, do tego z komisji rewizyjnej został usunięty Tomasz Bałdys 👏
Przygotowania do sprzedaży klubu ruszyły pełną parą 😲
Po czym wnosisz nowy kolego?
Miga mu powiedział 😁
bo ciężko sprzedać działkę gdy działają na niej podmioty na które nie masz wpływu
Chyba kolega za głęboko wszedł z interpretacją tego ruchu SKF.
Dla mnie po obecnych ruchach obecnej prezes jest dalej do sprzedazy klubu niż po nieszczęsnym wypadku ŚP JF i po fakcie wykupu akcji od miasta.
Czas pokaże, narazie widzę, że Comarch chce ustabilizować i wyprostować sytuacje w klubie znaczy, że zalezy im aby klub wyszedł na prostą, a jaki będzie nastepny ruch czas pokaże.
Po prostu usunieto resztki Tabiszo-Bałdysa wokół klubu... nigdy nie wiadomo co by sprawne chopoki jeszcze nawywijali
[quote]#post1600302 [quote]#post1600301 [quote]#post1600296 wielką wtopę i pośmiewisko związane z wyborem wieśniaczki z gejmonta na szefową marketingu mogą tylko i wyłącznie przykryć wyborem pana Piotra Szefera na prezesa bo tego chce całe środowisko związane z Cracovią[/quote]
A możesz mi napisać co Władysław Reymont wielki polski pisarz, noblista ma wspólnego z gejami ? Czemu go obrażasz ? Włącz chłopie myślenie a nie powtarzaj za półmózgami "gejmonta"!!! Chyba nic bardziej mnie nie wkurwia wśród dzisiejszych "kibiców" Cracovii jak to bezmyślne, obraźliwe dla wielkiego człowieka określenie!!! Jak by stadion GTSu był przy ulicy JPII albo Piłsudskiego to co byś jeden z drugim mówił ??? Zastanowiliście się ???[/quote]
Lepiej?
Czy może w ogóle napisać, Pauli, wielkiej wiślaczki i fanatyczki klubu z ulicy przy Rejmonta 22?[/quote]
Zaznaczyć należy, ze stadion znajduje się przy Reymonta 20, a nie jak twierdzi większość milicyjnych przy 22. ;)
[quote]#post1600344 [quote]#post1600302 [quote]#post1600301 [quote]#post1600296 wielką wtopę i pośmiewisko związane z wyborem wieśniaczki z gejmonta na szefową marketingu mogą tylko i wyłącznie przykryć wyborem pana Piotra Szefera na prezesa bo tego chce całe środowisko związane z Cracovią[/quote]
Lepiej?
Zaznaczyć należy, ze stadion znajduje się przy Reymonta 20, a nie jak twierdzi większość milicyjnych przy 22. ;)[/quote]
Mnie zawsze uczono i do teraz tak sądzę że tam znajduje się azyl.Ulica i pod jakim numerem mało istotna dla kibica Pasów.
No tak co w zasadzie noblista Władysław Reymont na wspólnego z homoseksualistami?
Napisał powieść "Chłopi" jakby był normalny napisał by "Dziewuchy".
Nadał by tytuł "Chłopi i Chłopki" a tak wyszło, że był męskim szowinistą.
Dobra lektura hehe. 😉
Oglądałem właśnie fotki i filmy z pogrzebu Janusza. Mieszkam daleko, nie jestem na bieżąco. Ale skąd tam na pogrzebie chorągiew GTS? 🤔 Jakoś nie wyobrażam sobie kiedyś naszej na np. pogrzebie Cupiała (niech żyje jak najdłużej w zdrowiu).
Z czystego szacunku, w takim dniu. Przypomnij sobie , kiedy to w chorobie był smok to nasz klub, też włączył się w akcję zbiórki, jak również maskotka uczestniczyła w pogrzebie razem z przedstawicielami klubu.
[quote]#post1600356 ... Ulica i pod jakim numerem mało istotna dla kibica Pasów....[/quote]
Mi ul. Reymonta kojarzy się z pierwszym rokiem studiów, gdy mieszkałem z Slamsach. Tak więc jeśli numer to 17.
Człowiek który przebierał się za smoka na r20 o czym mało kto wie/pamięta przyjaźnił się z naszym byłym nieżyjącym już kierownikiem drużyny hokeistów p. Antonim „Toskiem” Rakoczym i przez to sympatyzował a nawet wspierał finansowo i czasem organizacyjnie nasz hokej w ciężkich czasach
Cracovia w fazie przejściowej. Co się dzieje za kulisami klubu?
https://www.goal.pl/ekstraklasa/cracovia-prezes-wybor-elzbieta-filipiak/
Fajny artykuł, jakbym czytał nasze forum napisane innymi słowami :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)