Mecz dla koneserów piłki nożnej, obrona na zero!!! A druga połowa na 4 z plusem dobrze wyglądaliśmy fizyczne. Za miesiąc 1/8 Panowie I Panie troszkę szczęścia i będzie pięknie!!!
-
-
Puchar Polski 2023/2024
[quote]#post1593048 Ma jakiś uraz.[/quote]
Ja też mam uraz. Do jego gry.
Zajebiście
Śmigło to moja nadzieja, fajny chłopak się wydaję!
- Edytowany
Jaka była frekwencja o tak anty godzinie ?
[quote]#post1593124 Jaka była frekwencja o tak anty godzinie ?[/quote]
3872 dokładnie
Tychom się dość szybko mecz skończył 🤔
[quote]#post1593126 Tychom się dość szybko mecz skończył 🤔 [/quote]
no niestety ale różnica poziomów ogromna, Tychy chcą a lzs może... szkoda
[quote]#post1593098 Myszor Młodzieżowcem Knap nie.
Jeszcze Śmiglewski jest młodzieżowcem.
Nie pamiętam by kiedykolwiek był obowiązek grania dwoma młodzieżowcami.[/quote]
Nie wiem od kiedy ale już długo był wymóg dwóch. Umknęła mi zmiana, że musi być jeden i to chyba stało się niedawno.
Rakoczy w poprzedniej edycji PP nawrzucał sędziemu tak, że dostał kilka meczów pauzy. I chyba będzie pauzował aż do ewentualnego półfinału włącznie. Co do młodzieżowca to tak, zmieniły się reguły i od sezonu 2022/23 wystarczy jeden młodzieżowiec na boisku, a nie dwóch.
[quote]#post1593102 Skovgaard bardzo niepewny i w zasadzie to jedyny słaby punkt w dzisiejszym meczu, [/quote]
Nie zgadzam się. Siedziałem na A i widziałem go w drugiej połowie z bliska. Wielokrotnie naprawdę bardzo dobrze zagrywał (i to jako obrońca, i jako napędzający atak) i muszę powiedzieć, że mój sceptycyzm - delikatnie mówiąc - do niego "poszedł się bujać".
[quote]#post1593072
1/8 finału - 6 grudnia
(Losowanie - 10 listopada 2023, 12:00 - siedziba PZPN)
[/quote]
Mam przeciek.
Losowanie losowaniem, ale wiadomo, że wylosujemy Legię Warszawa.
Problem jedynie w tym, że trwa dyskusja, czy mecz ma być w poniedziałek 18 grudnia czy we wtorek 19 grudnia. 😛
[quote]#post1593144 [quote]#post1593072
1/8 finału - 6 grudnia
[/quote]
Mam przeciek.
Problem jedynie w tym, że trwa dyskusja, czy mecz ma być w poniedziałek 18 grudnia czy we wtorek 19 grudnia. 😛 [/quote]
Grudzień z cweLami 😁
Wylosujemy lzs u siebie i umówią się, że mecz będzie równocześnie meczem 1/8 PP i 2 kolejki E-klasy.
[quote]#post1593147 [quote]#post1593144 [quote]#post1593072
1/8 finału - 6 grudnia
[/quote]
Mam przeciek.
Problem jedynie w tym, że trwa dyskusja, czy mecz ma być w poniedziałek 18 grudnia czy we wtorek 19 grudnia. 😛 [/quote]
Grudzień z cweLami 😁[/quote]Znaczy, stan wojenny.
A jak awnasuje gts i na nich trafimy to będzie grudzień z cwe*ami i ku*wami
Nie Przystoi to do atmosfery Świąt
Niech Garbarnia ogra Stal Mielec i w 1/8 derby Krakowa.
ja juz wystarczająco dużo meczów z Garbarnią widziałem, wole ze Stalą FKS!
[quote]#post1593177 Niech Garbarnia ogra Stal Mielec i w 1/8 derby Krakowa.[/quote]
No właśnie miałem pisać, że daleki wyjazd na Garbarnie mi się marzy....
Z Garbarnią lepiej nie, bo jak zwykle dostaniemy w czape
[quote]#post1593178 ja juz wystarczająco dużo meczów z Garbarnią widziałem, wole ze Stalą FKS![/quote]Właśnie, i może być znowu fajny wyjazd do Mielca. 🙂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)