Udany debiut. Zaskoczył mnie pozytywnie. Gratulacje Michał.
-
-
Michał Stachera - witaj na Kałuży
Spoźniłem się parę minut na mecz, patrzę a tu jakiś nie znany mi kolo hasa po murawie.
Ale muszę przyznać, że dał chłopak radę, choć zwłaszcza w drugiej połowie prawie wszystkie akcje Jagi szły po jego stronie.
Ogólnie fajnie, że pomimo kłopotów kadrowych dajemy radę.
Może ktoś napisać coś więcej o tym zawodniku?
Gratulacje debiutu w Wielkiej Cracovii.
Gratulacje i dobrego rozwoju kariery!
Bardzo poprawne zawody , pilnował defensywy ale potrafi zagrać do przodu , grał odważnie , bez tremy .Debiut w EK uważam za bardzo udany .😀
To jednak mamy młodzież tylko jej nie znamy Brawo z debiut na wysokim poziomie.
Czy Michał to taka młodzież to nie wiem bo w Styczniu już 22 lata.... Jakim cudem przez ostatnie 2-3 lata nawet nie zadebiutował?
Debiut udany, trzymam kciuki dalej, narazie jest to jaskrawy przykład , że ściąganie szrotu na kilogramy jest gówno warte jak z kapelusza można wyjąć chłopaka z rezerw co daje radę, powodzenia!
[Poprawne zawody ale zauwazyłem dwie sytuacje w których nasze "gwiazdy" po złym zagraniiu do Michała karcli goza złe ustawienie mimo że to podania były niecelne
To jest tzw frycowe, musi je zapłacić . Teraz obserwujmy czy utrzyma poziom czy był to tylko pojedynczy przypadek .
Myślę, że pojedynczy przypadek bo raczej dokończy sezon w rezerwach. Wczoraj się paliło i musiał zagrać. Jak wrócą Rapa i Kakabadze to nie wierzę, że trener go będzie wystawiał mając do wyboru całą trójkę
[quote]#post1555687 Czy Michał to taka młodzież to nie wiem bo w Styczniu już 22 lata.... Jakim cudem przez ostatnie 2-3 lata nawet nie zadebiutował?
Debiut udany, trzymam kciuki dalej, narazie jest to jaskrawy przykład , że ściąganie szrotu na kilogramy jest gówno warte jak z kapelusza można wyjąć chłopaka z rezerw co daje radę, powodzenia! [/quote] ja myślę, że ściąganie szrotu ma konkretną i wymierną wartość. Określaną w metrach kwadratowych np.
Jeśli dobrze zrozumiałem, a nie przyszło mi to łatwo, więc dzielę się z innymi, chodzi o metry kwadratowe na rynku nieruchomości.
Czy mam rację?
Masz, dziwię się jednak że nie było Ci tak łatwo to rozgryźć.
[quote]#post1555734 [quote]#post1555687 Czy Michał to taka młodzież to nie wiem bo w Styczniu już 22 lata.... Jakim cudem przez ostatnie 2-3 lata nawet nie zadebiutował?
Debiut udany, trzymam kciuki dalej, narazie jest to jaskrawy przykład , że ściąganie szrotu na kilogramy jest gówno warte jak z kapelusza można wyjąć chłopaka z rezerw co daje radę, powodzenia! [/quote] ja myślę, że ściąganie szrotu ma konkretną i wymierną wartość. Określaną w metrach kwadratowych np.[/quote]
Predzej w kubikach . 😉
- Edytowany
[quote]#post1555894 Masz, dziwię się jednak że nie było Ci tak łatwo to rozgryźć.[/quote]
Wiek robi swoje ;)
Jak widzisz Hank tez idzie innym tropem ;)
e tam QwP(kumaci w pięterku) wiedzą o co chodzi🤣
Tyle postów o zawodniku, ale ... no trzeba zboczyć z tematu ... i pied.olic o pieterkach i ch wie oczym.
Wklejcie to sobie:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-11/image-png-20356520.png[/img]
.... i niech forum nie schodzi na psy😡
Mam dość pierdolenia nie na temat.
😡
Weź już chłopie przestań wklejać swoje bytomskie złote myśli bo nic poza denerwowaniem ludzi tu nie robisz.
No to wracajac do tematu zasadniczego - zagra w Płocku czy nie ?
Rupa wraca
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)