[quote]#post1554985 Ich ostatnie wyniki to remis 2:2 z Śląskiem, przegrane z Wartą 0:2 i z Legią u siebie 2:5. Z Zagłębiem zremisowali 1:1 i są 4 miejsca w tabeli niżej od nas. Nie ma więc powodu się obawiać - [/quote]
Najmocniej przepraszam, ale przy tym co pokazują nasi w tej rundzie (i w ogóle ostatnio) to przed każdym meczem jest czego się obawiać.
-
-
KGHM Zagłębie Lubin vs Cracovia, niedziela 30 października, godz. 12:30
Wygraliśmy z beznadziejnym Zagłębiem, więc spokojnie. Prawdziwy test to te 2 ostatnie mecze sezonu.
W ostatnich 5 meczach ligowych, od 30.09, mamy 2 wygrane, 2 remisy i 1 porażkę. W tej sytuacji nie rozumiem, dlaczego niektórzy trzęsą portkami i wzdychają wznosząc oczy do nieba, albo bluzgają na Filipiaka.
Wszyscy są zgodni, że próba oparcia naszego ataku na dwóch młokosach musiała przynieść huśtawkę nastrojów. Kolejna sprawa: urywamy punkty czołowym drużynom ligi, tracimy z ogórkami. Gdyby było odwrotnie (ktoś powie: normalnie), nie byłoby żadnej nadziei na doszlusowanie do czołówki. Ale ci 'dobrzy' w ostatecznym bilansie rozjadą różne Stale, Wisły, Widzewy, a więc punkty na nich zdobyte nam pozwolą w dłuższym przebiegu zachować i skrócić dystans do czołówki. O walce o mistrzostwo nikt już u nas nie myśli, ale walka o 3 miejsce jest całkowicie realna: właśnie dlatego, że z dobrymi gramy dobrze, a ze słabymi zaczynamy wygrywać.
O trzecie miejsce, dobry dowcip. Gramy o nic.
- Edytowany
[quote]#post1555013 Dwa razy mnie dziś zaskoczyły powiadomienia od Flashscore.
Pierwsze gdy prowadziliśmy, a drugie gdy kolejny dzwonek nie oznaczał wyrównania Zagłębia.
Dobrze że Makuch w końcu wepchnął bo po skrótach widzę, że nawet dzisiaj miał kolejne zmaszczone sytuacje.
[/quote] z tym wepchnal to przesada. Makuch strzelił taką brameczke, że mucha nie siada
[quote]#post1555013
Dobrze że Makuch w końcu wepchnął bo po skrótach widzę, że nawet dzisiaj miał kolejne zmaszczone sytuacje.
[/quote]
To popatrz na ten skrót jeszcze raz i powiedz kiedy widziałeś ostatnią bramkę Pasów takiej urody ? Kiedy zmaścił to zgoda,ale brama sztos na ciasny,krótki słupek.
Wepchnął w sensie ładnie wpakował.
Szkoda że z Lechem nie wepchnął.
[quote]#post1555039 [quote]#post1555013
[/quote]
To popatrz na ten skrót jeszcze raz i powiedz kiedy widziałeś ostatnią bramkę Pasów takiej urody ? Kiedy zmaścił to zgoda,ale brama sztos na ciasny,krótki słupek.
[/quote]
Bramka ładna, ale to jest ewidentny błąd bramkarza, nie powinien tego wpuścić
Wpisujcie osiedla które uważają że "mucha siada" i takie że "mucha nie siada".
Muchy z wielkopolski.
"Ciekawa"konferencja po meczu.Po co w ogóle one są ?
[quote]#post1555075 "Ciekawa"konferencja po meczu.Po co w ogóle one są ?[/quote]
Taki marketing.
Służą do dołowania trenerów po przegranej, wychwalania myśli trenerskiej po wygranej ... a ogólnie to posłużę się tu Michołkiem (cytat niedosłowny):
[i][b][i]Trener rozgrywa 3 połowy: dwie na boisku ... i konferencja pomeczowa[/i][/b].[/i]
😎
Pewnie, żeby było co krytykować 😉
- Edytowany
Mam nadzieję że Staszek po meczu z Jagą i ewentualnym zwycięstwie zada Zielińskiemu pytanie na konfie jaki cel jest Cracovii i czy będą realne mocne wzmocnienia by walczyć o medale.
Wiem wiem Filipiak.
- Edytowany
[quote]#post1554997 [quote]#post1554994 ... Spacerują, spacerują...... liście grabią i takie tam jedzą .... ale nie oglądają..;) nie piszą nie czytają - wielka smuta....[/quote]
Tak brak czasu, obowiązki, przyjemności i inne tam kotlety są najważniejsze. A potem.. nie widzę, to nie komentuję. Niby proste, ale
Ale jak mecz przegrywamy, to wystarczy suchy wynik aby się odreagować, zresetować po tym natłoku zajęć 😂 [/quote]
Blysnales gwiazdorze forumowy...
Nie ma to jak dyskutowac i wypisywac nie wiadomo co jak sie meczu nie oglada...wiem ze pijesz do mnie...
A teraz wskaz mi gdzie i w ktorym meczu ktorego NIE OGLADALEM po porazce wypisywalem cos o stylu gry czy wogole o meczu... dawaj... inaczej doalczysz do grona KLAMCOW forumowych a juz widze ze KLAMCA numer jeden lajkuje Ci posty jakby chcial Cie na zywo poznac i pomasowac po.... glowie...
Jak bedziesz szukal to nie zapomnij wrzucic co pisalem po meczach z cwks i rakowem... tam jakos wygralismy i nie oglaalem a jakos cos potrafilem napisac i POCHWALIC... "ale ty naczytales sie jakis pierdol o kotletach .... i teraz na sile probujesz zainteresowac tym innych..." myslac ze jestes zabawny...a jestes poprostu smieszny ... mogli byscie sie na kotleta umowic z forumowa blaszana puszka miesa szczelnie zamknietą... para idealna do rozmow😆 😆 😆 moze byscie nawet cos o płokułaturze wymyslic.. kogo nastepnego straszyc 😆 😆
Nie wiem czy faktycznie do Ciebie to pisał, czy też ogólnie ale faktem jest, że od pewnego czasu na forum im gorzej tym lepiej dla niektórych i nawet o tym jasno piszą, żyjąc nadzieją, że wieczorem np."w sobote będzie tutaj gorąco."
Bo jak jest w miare ok, no to jest tutaj nuda i nie ma za bardzo jak się wyżyć.
Nie chce mi się szukać autora tych słów/raczej nie Twoje/, zadam tylko proste pytanie, co to ma wspólnego z kibicowaniem ponoć swojej ukochanej drużynie?! Nie takie paździeże niektórzy oglądali i przeżywali w 3 lidze, natomiast teraz jest tylko moda na totalną napierdalanke.
Sami sobie obrzydzacie oglądanie meczów i przy okazji innym osobom, a potem tyle pitolenia o słabej frekwencji itd.
Filipiak i tak ma na to wywalone, a już szczególnie ten cwaniak z Kanczugi, a chluby nam to bynajmniej nie przynosi.
Na szczęście ludzie potrafią jeszcze samodzielnie myśleć i na takim Lechu mimo słabych ostatnio wyników była bardzo dobra frekwencja.
A kto chce siedzieć w domu i być obrażonym na cały świat i ponoć swój ukochany KLUB, też ma do tego prawo.
Z dedykacją dla forumowych Kolegów, może niektórzy z Was to czasami śpiewali...
Kocham...
Kocham tylko Ją!
Zawsze...
Zawsze będę z Nią!
Nawet...
Nawet w chwili złej!
Nigdy...
Nie opuszczę Jej!
"Po kolejnej porażce Zagłębia Lubin – tym razem 0:2 u siebie z Cracovią – jeszcze mocniej zgęstniała atmosfera wokół Piotra Stokowca. Szkoleniowiec „Miedziowych” po końcowym gwizdku wdał się w spór z kibicami."
"Stokowiec do kibiców: „gdyby nie my, zapierdzielalibyście na mecze do Niepołomic”"
Żeby pod koniec sezonu się nie okazało, że Zagłębie z Puszczą zamieni się miejscami w lidze.... 😁
Ale ty jesteś megalomanem, kolego Kruszyno.
A skądże ty jesteś pewien, że to do ciebie było. Pisałem ogólnie, o nastrojach na forum po przegranych i wygranych meczach. Chyba nie zaprzeczysz, że aktywność na forum dramatycznie spada, gdy mecz wygramy i to było wyraźnie widać wczoraj, na tle tego co się działo tutaj w pierwszej połowie, w przerwie i na początku drugiej. Widać jak na dłoni zmianę aktywności. Tak się dzieje zawsze.
Co prawda było coś o m.in. i o kotletach, które urosły do rangi symbolu i stały się niejako wyznacznikiem absencji na stadionie, a nawet, o zgrozo, wg ciebie wzorem i kanonem postawy kibica Cracovii. Ten niechlubny obyczaj, tu na forum, zagościł już na stałe.. Jest to oczywiście twoje prawo jak dysponujesz swoim czasem, ale tu na forum kibiców Cracovii, jest to nieprzyzwoita postawa
Zatem kolego, nim dołączysz mnie do tzw. forumowych kłamców, zastanów się dobrze czy dobrze zrozumiałeś wpis, do którego się odnosisz i czy wyciągnąłeś z niego prawidłowe wnioski.
[quote]#post1555056 Wpisujcie osiedla które uważają że "mucha siada" i takie że "mucha nie siada".[/quote]
Prokocim.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)