Nieśmiało zapytam o co poszło z rakowem że ich jebano na trybunach?
-
-
[8] CRACOVIA vs RAKÓW, sobota 3 września, 20:00
- Edytowany
[quote]#post1549007 Nieśmiało zapytam o co poszło z rakowem że ich jebano na trybunach? [/quote]
Sprawa z finału pucharu Polski. Organizatorzy zabronili wnieść flagi na stadion i Lech w proteście nie wszedł a Raków zastosował się do tych durnych zasad na temat flag i wszedł łamiąc kibicowskie zasady. Gdyby nikt nie wszedł i stadion byłby pusty to organizator 2 razy następnym razem się zastanowił co można.
A co nas obchodzi Lech oni by krzyczeli " jeszcze jeden " a my pomagamy w zdobyciu MP 2022
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-09/303738727-965503261513033-4109684297715712945-n-jpg-69373530.jpg[/img]
Piękny wieczór przy Kałuży.
Nie będę narzekał na grę z kontry, murowanie w końcówce, czy pustawe trybuny.
Rezerwy liderem, my znów w kontakcie z czołówką. Kono odpalił, Hebo z asystą, Raki szalał, jak zwirz.
Kolejny oponent na kolankach!
[quote]#post1549009 [quote]#post1549007 Nieśmiało zapytam o co poszło z rakowem że ich jebano na trybunach? [/quote]
Sprawa z finału pucharu Polski. Organizatorzy zabronili wnieść flagi na stadion i Lech w proteście nie wszedł a Raków zastosował się do tych durnych zasad na temat flag i wszedł łamiąc kibicowskie zasady. Gdyby nikt nie wszedł i stadion byłby pusty to organizator 2 razy następnym razem się zastanowił co można.
[/quote]
Organizator zabronił wniesienia flag powyżej pewnej wymiaroów (bodajże metr na metr)
Raz dwa 3 - Maaałoo!
Super drugi raz w tym sezonie wielka radość
Ale z drugiej strony... To ja tej drużyny nie ogarniam.
Ja wam wyjaśnię.
Wygrywamy z mocnymi, bo nie musimy prowadzić gry, oni chcą z nami w piłkę - defensywa ok - a zespoły z dolin nastawiają się na walkę i zagęszczają środek placu, prasują. Cracovia nie ma pomocnika, który uruchomi napadaczy by tworzyć okazje bramkowe w meczach z toporami, gdy trzeba na nich siadać. Tyle.
[quote]#post1549007 Nieśmiało zapytam o co poszło z rakowem że ich jebano na trybunach? [/quote]
Nie wiem czy slyszałeś, ale Raków śpiewał "Odkręcamy gaz...je*ać Cracovie"...więc oko za oko, ząb za ząb.
Jestem w szoku. Rozgromić Raków...Trzeba to docenić..
[quote]#post1549021 [quote]#post1549007 Nieśmiało zapytam o co poszło z rakowem że ich jebano na trybunach? [/quote]
Nie wiem czy slyszałeś, ale Raków śpiewał "Odkręcamy gaz...je*ać Cracovie"...więc oko za oko, ząb za ząb.[/quote]
Nie, nie o to chodzi. Ich mruczenia nikt na D nie słyszał. "Słowo" klucz to finał PP
Przewielki ten projekt rakuf. Kolejny strzal w pysk od Cracovii, ale to pewnie wina Filipiaka bo rzucil 10 milionow premii za wygrana i po Rolls Royce dla kazdego strzelca bramki (Rakoczy ma prawko?) Ciekawe co chlopiec z poscieli bedzie mial do powiedzenia w poniedzialek jak odbije karte na zakladzie i bedzie mial dostep do neta. To teraz tylko wyprac zafajdane spodnie i mozna isc spac. A dla tych co nie wiedza co sie stalo z Cracovia ze tak z tymi qrwami z rakowa pojechali to wyjasniam - Lech kazal wygrac, to wygrali ! Dobry meczyk, a gole numer 2 i 3 po akcjach jak na konsoli. Bardzo mnie to cieszy. No i Konoplyanka wreszcie pokazal po pol roku to czego oczekiwano od niego od poczatku, oby tak dalej.
Moj amulet w postaci nieogladania meczu i wygranej w cuglach dziala... 😆 😆
- Edytowany
[quote]#post1548999 [quote]#post1548996
pudłowaniem i liderowaniem to się będziemy podniecać, jak wszyscy będą mieli tyle samo rozegranych meczy lub jak ędą większe różnicw punktowe. Na tą chwilę w odległości 3 punktów od nas (jeden mecz) są miejsca 2do10, a niektóre drużyny mają zaległe mecze.[/quote]
Ale gdyby było dzisiaj miejsce spadkowe w takiej samej sytuacji, to byłby lament. Poza tym wyraźnie napisane, że na tę chwilę a ponadto w zdaniu nie ma żadnych emocji i podniecenia. Ot statystyka w czystej postaci.[/quote]
Gdybyśmy byli na miejscu spadkowym mając więcej rozegranych meczów niż inni to by to miało sens.
Nie to nie jest żadna statystyka tylko odnotowanie faktu, który jak staram się udowodnić, nie jest tego wart. To jest tak, mniej więcej, jakby zaraz po wygranju 1-0 pierwszego meczu sezonu pisać, że się jest liderem
Petarda że wygraliśmy i to w takim stylu, po takich bramkach i naprawdę mega mi chłopaki zrobili weekend. Tylko po tym zwycięstwie jeszcze bardziej gdzieś tam w głębi boli porażka z Wartą i Piastem. Specjalnie pomijam remis ze Śląskiem i porażkę w Mielcu, tam wyniki były zasłużone chociaż przy odrobinie szczęścia w końcówce mogliśmy z Wrocławia przywieźć pełną pulę. Wracając do Piasta i Warty, drużynie która chce o coś grać nie przystoi przegrywać takich meczy. Nawet dwa remisy i mielibyśmy 15 punktów, oby tych punktów nie zabrakło na koniec sezonu i obyśmy mieli powody do zadowolenia bracia po szalu 👊 więcej takich meczy przy Kałuży
Cieszę się bardzo z 3 punktów ale jestem mega wkurwiony za stratę 6 z kurczakami i Wartą bo okazuje się że się da. We Wrocławiu też mogliśmy wygrać i teraz byłoby 8 punktów więcej 🙉
Dobra wygrajcie w Łodzi i moja złość troszkę będzie mniejsza 😉
Wkoncu widać było że się im chciało grac a nie jak w meczu z Piastem czy Warta
Zieliński to tłumaczy na konferencji przechodzeniem drużyny przez Covid19. Twierdzi ,że badania w klubie dalej średnio wychodzą ale liczy ,że to już powoli końcówka.
ps: ale oczywiscie najważniejsze są wizyty 🤣
pps: Rodin kostka - może być przerwa:(
[quote]#post1548978 Walimy Raków trójką, Kono gol, psy w pape w derbach z liderem z Niepołomic, naprawdę weekend marzeń auuuuuu [/quote]
Nie zapomnij dorzucić 0:4 w hokeju w CHL.
[quote]#post1549027 Ciekawe co chlopiec z poscieli bedzie mial do powiedzenia w poniedzialek jak odbije karte na zakladzie i bedzie mial dostep do neta. To teraz tylko wyprac zafajdane spodnie i mozna isc spac. [/quote]
Santo pisał, że wygramy 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)