Dziękuję wszystkim za cudowna atmosferę na stadionie. Zdarty głos, ale było warto.
Doping to była taka petarda jakiej dawno nie było!!
-
-
[3] KS Cracovia - Legia Warszawa - [29.07.2022 godz. 20:30 | piątek]
Było zajebiście pod każdym względem. Gra świetna, wynik jeszcze lepszy, w końcu super frekwencja, atmosfera nie do podjebania, oprawy z obydwu stron, mega doping. Kozak!
Z Piastem proponuję podobne uderzenie na trybunach jak to było na dzisiejszym meczu.
Cieszy również fakt, że mamy rezerwowych, którzy potrafią zastąpić tych z podstawowego składu. Bramki dzisiaj strzeliły nowe nabytki..
Jest dobrze i prosze kolegów aby nie narzekali... przynajmniej na razie, bo to będzie po prosu niesmaczne😀 A fanom innych drużyn przypominam takie powiedzenie : cudze chwalicie swego nie znacie,..
[quote]#post1543170 Gładkie 3-0 dla nas i fajrant ;)[/quote]
Miał chłop rację :)
Ktoś mi powie, co wołał Pestka do Sektora D po meczu, gdy drużyna tak fajnie razem stała przed sektorem?
[quote]#post1543923 Było zajebiście pod każdym względem. Gra świetna, wynik jeszcze lepszy, w końcu super frekwencja, atmosfera nie do podjebania, oprawy z obydwu stron, mega doping. Kozak![/quote]
Potwierdzam w 100% oby tak było przez cały sezon.
p.s
bez narzekania ale ich bramkarz zabrał nam 2 brameczki minimum
- Edytowany
Panie Trenerze,o tym meczu nasze dzieci i wnuki będą opowiadać latami.A to wszystko,dzięki Panu.Zbudowałeś trenerze tutaj coś z niczego i zapisałeś się złotymi zgłoskami w naszej historii.Oczywiście przed nami jeszcze długa droga,ale to co Pan wyprawiasz w tym sezonie pozwala spokojnie myśleć o przyszłości tej drużyny.Wielkie dzięki Panie Jacku.
https://www.youtube.com/watch?v=nkoSrIZYEOw
[quote]#post1543938 Ktoś mi powie, co wołał Pestka do Sektora D po meczu, gdy drużyna tak fajnie razem stała przed sektorem?[/quote]
Podpowiedział przyśpiewkę jaka drużyna chciała z nami zaśpiewać, a konkretnie sialalalala.. Hej Cracovia!!
Oglądam sobie właśnie powtórkę z meczu, przerwa i wypowiedź Tobiasza ... "Cracovia gra tylko z kontry" ..,.. "lecimy po bramki" .... kolejny gość który sp*lił się pod siebie bo trafił do "L" i się rozczarował.
Super spotkanie. Super atmosfera. Zajebisty doping. Życzyłbym Wam i sobie żeby na każdym meczu było conajmniej 9k ludu tak zaangażowanego jak dziś. Dzięki "D" za doping :)
Możnaby odpowiedzieć - nie ma za co :) ale my swoje! Zapraszamy w kolejnym meczu do siebie! Zajebista atmosfera to zasługa nas wszystkich śpiewających!
Było dzisiaj 13.100 a na następne mecze ma w czwarki brakować biletów to nasz obowiązek
Motyla noga, dla takich meczów się żyje. Petarda. Straciłem głos.
Na kolana, komunistyczna (L)adacznico! Resztę zaraz wam, systemowe wypierdki założone w 1945 r., napisze Farciarz.
[quote]#post1543833 Wygramy![/quote]
Mowilem 😎
Właśnie wróciłem z meczu, Cracovia Pany!
O jaki piękny poranek, chociaż pochmurny😁
Cwele na kolanach, gts walczy w lidze z Puszczą Niepołomice i Chojniczanką. .. Oby Arka stanęła na wysokości i popatrzyła z góry na ściek😍
[quote]#post1543973 O jaki piękny poranek, chociaż pochmurny😁
[/quote]
Jaki pochmurny? Pasiaste słoneczko oświetla Kraków 😁
wisła mać a ja to przegapiłem zapijając ryja tak na maxa.najpierw jak zawsze poczytałem komenty ale jak zobaczyłem wynik to kutwa spadłem z krzesła i dalej sie szczypie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)