Dębiński zaraz się popłacze chuj złamany.
-
-
2021/22 Pozostałe mecze kolejki nr 33
Za te wszystkie tłuste lata które mieli które zbudowano na ludzkim cierpieniu, złodziejstwu, niszczeniu tego co polskie - niech ta kur*a zgnije w najlepiej 2 lidze.
jest. jebac jkrwe
mam łzy wzruszenia w oczach,
ZDYCHAJ KURWO
kvrwa, dozyłem spadku tej kvrwy
Oficjalnie. Fantastyczny dzień.
Trzeba Angielskiego do nas kupić 😁
KAP KAP PŁYNĄ ŁZY,
PO PRZEGRANEJ DWA-CZTERY,
NIE MA W EKSTRAKLASIE
ormowskiej zwisły !!!
Mojej radosci nie da opisac sie slowami. Cos pieknego!
[quote]#post1534342 mam łzy wzruszenia w oczach,
ZDYCHAJ KURWO[/quote]
Zakladaj temat . Niech cos dla potomnych zostanie 😄
zdychaj kvrwo
stało sie, stalo sie co miało sie stac, kvrwa mać
https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY
Brzęczyszczykiewicz gamoniu, jesteś zajebisty!! Jestem Twoim fanem <3 Trenuj ich dalej, nie ustawaj!!
No i zajebiśćie :D tak sie ciesze ze jednak Śląsk sie utrzyma (chociaz bylem pewien, ze po ostatnich frajerskich wynikach zleci) :D
ZA ROK A MOZE DWA WITA WAS KLASA A
ZA ROK A MOZE SZESC - O tOBIE KURWO ZNIKNIE WIEŚĆ!!
Angielskie wyjście gtsu z Ekstraklasy😉
Powiedziałem sobie,że jak ubeki spadną to pójdę do kościoła.
Nie wiecie gdzie są późno msze w Krakowie??😁
Wuja TOP!
Wklep w googla shot czy cos innego i pojdz tam po wino mszalne
Time to say goodbye😁😁😁😁
[quote]#post1534378 Powiedziałem sobie,że jak ubeki spadną to pójdę do kościoła.
Nie wiecie gdzie są późno msze w Krakowie??😁[/quote]
Wal do Dominikanów - 20:20 a potem jeszcze 21:30... jak sobie powiedziałeś tak zrób żeby się nie odwróciło :)
[quote]#post1534378 Powiedziałem sobie,że jak ubeki spadną to pójdę do kościoła.
20:00 w Barbarze na rynku, misjonarze na miasteczku
21:30 Anna i Dominikanie
21:37 Wojciech na rynku
😉
Za moich czasów było o 21 u Dominikanów.
A chyba I coś później dla wracających z gór.
[quote]#post1534390 [quote]#post1534378 Powiedziałem sobie,że jak ubeki spadną to pójdę do kościoła.
Wal do Dominikanów - 20:20 a potem jeszcze 21:30... jak sobie powiedziałeś tak zrób żeby się nie odwróciło :)[/quote]Biegnij czym prędzej!
Zdychaj, zdychaj kurwo- i zdechła wg życzeń😁 😂
W I lidze też nie jest źle😂 Nawet derby będą regionalne..
- Edytowany
cos pieknego: https://twitter.com/TSWierny/status/1525897058359595012
warto było czekać i cierpieć. wszystkie przejebane derby za probierza. wszsystkie szyderstwa i podsmiechojki w robocie ze strony unych. gin kvrwo. jutro w robocie bedzie piekny dzien
Warto było czekać te 10 lat 😀
[quote]#post1534342 mam łzy wzruszenia w oczach,
ZDYCHAJ KURWO[/quote]
Jestes Ojcem Chrzestnym tego Wielkiego Sukcesu Krakowskiego Sportu. Dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!
Farciarz gdzie jesteś?
Ogłaszam najbliższy sezon Rokiem Świętego Zwisława !
A daj Boże przynajmniej dekadę Św Zwisława
Za bój, za krew, za lata łez, CRACOVII nadszedł czas.
" Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro "
Kosciół przełóż na "za tydzien " a dzisiaj pijemy !!!!
Pan Bóg widzi i tez sie cieszy i bedziesz miał absencję usprawiedliwioną .
[quote]#post1534431 Farciarz gdzie jesteś?[/quote]
Jest zdruzgotany, bo nie będzie miał o czym pisać..😂
Temat ubeckiego ścierwa będzie w dziale Hyde Park😍
Pierwszy raz w historii będziemy grać poziom wyżej niż psy. To jest raczej smutna konstatacja.
Mimo wszystko życzę gts-owi, aby na swoje 150-lecie mogli ponownie z nami zagrać derby, mogą być to derby o Herbową Tarczę Krakowa.
Tak, trener Jerzy Brzęczek zapisał się dziś złotymi zgłoskami w historii ligowej piłki, wydawało się, że jest to rzecz niewykonalna, ale on konsekwentnie parł do przodu...stojąc nad przepaścią.
Nie widze problemu by grali na ichnie kade lecie derby z nami. Cracovia II bedzie zachwycona rozbijajac taka tuze.
[quote]#post1534439 ... Pierwszy raz w historii będziemy grać poziom wyżej niż psy. To jest raczej smutna konstatacja....[/quote]
Smutna, że to dopiero pierwszy raz, ale radosna, bo teraz to będzie się regułą
Derby będziemy grali w celach charytatywnych😂
Dzięki za odpowiedzi w sprawie kościoła
Właśnie wracam.
Będzie się liczyło pomimo,że poszedłem po 0,5 l.??😁
[quote]#post1534447 Dzięki za odpowiedzi w sprawie kościoła
Właśnie wracam.
Będzie się liczyło pomimo,że poszedłem po 0,5 l.??😁[/quote]Jeśli głośno odpowiadałeś i śpiewałeś, to tak. 🙂
Teraz wszyscy módlmy się oby ten psudo trener Brzęczek trenował ich w 1I lidze, bo on onych za hhhhója nie wprodzai do Ekstraklasy, to taki drugi Probierz. Czaicie bazę że mówił że ony mecz kontrolowali, I liga to drwale połamią ich jak zapałki, giń kuuurwoo!!!
pamiętam doskonale to pianie, jak Cracovia leciała z ligi. Nic a nic mi ich nie żal, niech zdychają. Pytanie czy rozdmuchany budżet, stadion za miliony i długi wytrzymają realia pierwszej ligi? Czy jednak bankructwo i nawet z Cracovią II nie będzie derbów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)