Cornel.
ooo u mnie jeszcze graja
-
-
[21] CRACOVIA - BKS piątek 11 lutego , 20:30
Napiszę to ja - największy optymista - mam świadków na to że zawsze Trenera Zielińskiego ceniłem najwyżej w lidze - to co odmienił drużynę to niesamowite - piękny mecz, bardzo ładna i efektowna gra - z ambicją, zębem, pomysłem
BRAWO!!!
Ajajaj ale to było piękne. Dawno nie widziałem tak dobrze przygotowanego zespołu kondycyjnie . Coś pięknego walka od początku do końca. Jazdaaaaaa!!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-02/obraz-png-84912594.png[/img]
Pełna kontrola, poza paronastoma minutami w pierwszej połowie betony nawet nie pierdły.
7 naszych na 3 betonowych w przebiegniętych dystansach.
Super mecz. Jak dawniej za Ziela.
ta stara kurwa lechia gdańsk
Walka, walka i ambicja! Panowie ogląda się to świetnie i jest DUMA z kibicowania takiej drużynie!
Kawał meczu, chapeau bas!
Chcę jeszcze indywidualnie wyróżnić Hebo, robi się z niego bardzo fajny box to box.
Bardzo dobry mecz do oglądania, emocje bez przerwy w zasadzie. Super, że potrafimy stłamsić rywala, betony w drugiej połowie kompletnie nie istniały. Wychodzi na to, że ogrodnik transfery zrobił nawet niezłe ale za cholerę nie potrafił tych graczy na boisku poukładać. Brawa dla Pana Jacka za widoczne gołym okiem zmiany na plus. BRAWO PASY!!!
Gratulacje drużyna! Miałby ktoś do ogarnięcia w pliku mecz dzisiejszy?
Brawo kuwa, na uj ten cygan był tyle...
Cracovia Jacka Zielińskiego po 7 meczach:
4-1-2, w bramkach 10-7, średnia punktowa 1.86 na mecz.
kvrwa, ile czasu straciliśmy z łysym pozorantem z Bytomia. A idź, Pan w chvj
Jeśli forma i kondycja nagle nie zniknie to będziemy tylko lepsi. Naprawde zapieprzają i mają zapas mocy, to widać.
Niesamowite jak odmienił tę drużynę Zieliński! Przecierałem dzisiaj oczy ze zdumienia! To nie jest postęp, to jest nowy, zupełnie inny poziom!
Cracovia Pany!
Co to znaczy dobry transfer!
Konoplianka jeszcze nawet piłki nie kopnął a już roznosimy w drzazgi przeciwników!
No ręce same składały się do oklasków, [s]świetny[/s], no ok, bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu.
W zasadzie wszystkie formacje zagrały naprawdę dobre zawody.
Jak młodzi przyłożą trochę lodu na głowy, to będzie z nich wielka pociecha.
Momentami naprawdę fajnie się to oglądało. Brawo.
W rozmowach pomeczowych padło pytanie, kogo Konoplianka ma wygryźć ze składu, skoro wszyscy grają znakomicie? No ale trener wie co robi: takiej kondycji jak mają teraz na początku rundy nie da się dowieźć do końca. Wartościowa ławka to klucz do sukcesu.
[quote]#post1522507 W rozmowach pomeczowych padło pytanie, kogo Konoplianka ma wygryźć ze składu, skoro wszyscy grają znakomicie? No ale trener wie co robi: takiej kondycji jak mają teraz na początku rundy nie da się dowieźć do końca. Wartościowa ławka to klucz do sukcesu.[/quote]
True + za nami dopiero 2 mecze.
Przyjdą jeszcze słabsze momenty, kryzysiki etc. natomiast widać, że wszyscy ciągną ten wózek w tę samą stronę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)