Ja chyba nie w temacie... dlaczego chcą wywalić dobrego trenera ??? Tabisz z Filipiakiem pijani czy niespełna rozumu ?? 🤔
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
Polowanie na smutnego Waldka czas zacząć ??
[quote]#post1555817 Były rzecznik prasowy Pasów, Tomasz Gawędzki
[img]https://s4.gifyu.com/images/scrnli_6-11-2022_20-42-11.png[/img][/quote]
Podchodziłbym do tej informacji z dużą ostrożnością. Warto patrzeć kto co podaje
- Edytowany
Ale jeżeli to prawda , to nasuwa się tylko jedno stwierdzenie K U R W Y J E B A N E !!!!!
Bez jaj.
- Edytowany
Obecny rzecznik już zdementował te rewelacje. Także zalecam większe przykładanie uwagi do faktów aniżeli do plotek.
No i co, że zdementował? Zmienia coś to? U nas się zmienia wszystko w ułamku sekundy. To co było dzisiaj, jutro już jest nie aktualne. Piszecie jak byście się wczoraj urodzili..
[quote]#post1555828 No i co, że zdementował? Zmienia coś to? U nas się zmienia wszystko w ułamku sekundy. To co było dzisiaj, jutro już jest nie aktualne. Piszecie jak byście się wczoraj urodzili..[/quote]
No wiadomo, lepiej żeby jednak zwolnili trenera, przynajmniej będzie sobie można przez dwa tygodnie pojebać po Tabiszu jak co roku.
W pierwszej kadencji też Zieliński miał zapewnienia, ba nawet transfery zaczął robić i co i gówno.
podaje osoba sprawdzona i wiarygodna
[quote]#post1555823 [quote]#post1555817 Były rzecznik prasowy Pasów, Tomasz Gawędzki
Podchodziłbym do tej informacji z dużą ostrożnością. Warto patrzeć kto co podaje[/quote]
ja już pisałem o tym 3 dni temu (wtedy wszyscy na forum chcieli mnie zlinczować, a ja tylko napisałem tylko to napisał jakiś portal internetowy), później powtórzyło to weszło, możę to być jakiś fake news, też uważam że to jest bez sensu, ale po co ktoś by takie rzeczy wymyślał? A to że obecny rzecznik to zdementował to też nie jest dla mnie pewnik, nie takie rzeczy już widziałem, jedno jest pewne trzeba zaczekać do przerwy zimowej....
[quote]#post1555831 podaje osoba sprawdzona i wiarygodna
[quote]#post1555823 [quote]#post1555817 Były rzecznik prasowy Pasów, Tomasz Gawędzki
Podchodziłbym do tej informacji z dużą ostrożnością. Warto patrzeć kto co podaje[/quote][/quote]
Obecny rzecznik klubu to zdementował
ale, że co?
za wysoko w tabeli pomimo zaciągnięcia ręcznego pod koniec okienka??
- Edytowany
https://twitter.com/przemekstaniek
Tak sobie myślę: syndrom byłej kochanki? Często są gotowe do zemsty za wszelką cenę. Tak czy owak, ktoś sieje zamęt na tym forum. Kto na tym zyskuje? Oto jest pytanie.
[quote]#post1555837 [quote]#post1555831 podaje osoba sprawdzona i wiarygodna
Podchodziłbym do tej informacji z dużą ostrożnością. Warto patrzeć kto co podaje[/quote][/quote]
Obecny rzecznik klubu to zdementował[/quote]
przepraszam Cię ale pierdnął a nie zdementował, wiele razy mijał się z prawdą w komunikacji z kibicami więc pisanie "bzdura" w jego wykonaniu nie jest dementi a prywatną opinią na SM która co chwilę podkreśla.
Ale nie ma co między sobą bić piany. Zobaczymy co będzie.
Ahoj čeśky namornictwo wzywa
Zielinski nie jest moim ulubieńcem,
Jest spoko gosciem, ale mam wrażenie że z nim max co nas czeka to środek tabeli.
Na każdej konferencji przedmeczowej mówi że to będzie trudny mecz, że jedziemy na bardzo trudny teren.
Niezależnie czy jedziemy do Legnicy czy do Warszawy.
To jest takie robienie sobie gruntu pod przegraną, słabe to jest.
Jesteśmy na niezłej pozycji żeby zaatakować miejsca medalowe na wiosnę
Ale już widzę jak Zieliński mówi na koniec sezonu no niestety nie udało się, pogubilismy punkty że słabsuszami.
Ja rozumiem obawy forumowiczów,
Że jest nieźle a może być gorzej jak zmienimy trenera, ale jeżeli jest szansa wziąć smutnego Waldka to ja jestem na tak.
Gra Cracovii mnie nie przekonuje.
Gramy z kontry, więcej jest w naszych zwycięstwach przypadku niż wypracowanych schematów.
Zieliński pracuje w Cracovii rok.
Z pozytywów jego pracy:
Zmiana ustawienia na 3-4-3
I nieźle transfery.
Ale gra jest bez szału a limit szczęścia kiedyś się skonczy.
Fornalik jestem na tak!
No i mam przeczucie ze Filipek już nie raz chciał zatrudnić Fornalika ale nie było okazji.
To jest trener jakiego on szuka,
Ma dobry warsztat, z przeciętnym piastem zdobył mistrzostwo i w klubach pracuje średnio 4-5 lat.
A nie co roku prowadzi inna drużynę.
Za tydzień się dowiemy co w trawie piszczy
Będzie tak jak z Lenczykiem i Ulatowskim, Fornalik zrobi 2pkt z 10 meczy i wezmą Stefana albo Stawa.
Ja pierdole, ta zaraza jest gorsza od covid, Dawid, puknij się w czoło chłopie.
Przeczytam jeszcze jeden wpis o nadziejach związanych z kolejnym, na pewno lepszym trenerem to zacznę hurtowo wrzucać na ignore, osłabienie jesienne przestałem tolerować ten zalew głupoty.
Fornalik jest trenerem jakiego szuka Filipiak bo obaj są smutni jak peezda.
I jeśli się na niego zdecyduje to na pewno nie dlatego że chce atakować jakieś podium tylko dlatego, że Zieliński się o coś stawia albo upomina.
Może faktycznie za tydzień będziemy mądrzejsi. Zwycięstwo nad Orlenem konieczne jak tlen.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)