Mecz który powinniśmy zamknąć spokojnie 2-0.
Eh, szkoda. SZKODA!
Ps: jak się nazywał ten żałosny komentator w C+ co tak kibicował tamtostronnym az mu się uszy trzesły ;)
-
-
27 kolejka gts - Cracovia 24 kwietnia, 20:00
Z gry zasłużony remis. Wkurw.. niewykorzystany karny.
Zremisowaliśmy z drużyną którą w ostatnim czasie wszyscy leją, drużyną którą chyba nawet nie chciała wygrać tego meczu, chyba, że faktycznie są tak slabi...
Co tu dużo mówić, dobrze, że zacząłem wcześnie pić więc ten remis tak nie boli, a do jutra może trochę przejdzie xD
A ja nie jestem zadowolony. Ten mecz to jak wizyta prawiczka w agencji ładacznica rozłożona a gościu nie wie gdzie włożyć i wychodzi. No ale są tacy co cieszą się , że pieniądzy nie wzięła widzę ;)
Jestem tak wkurzony, bo nie wygraliśmy na własne życzenie. Po prostu nie chcę więcej oglądać tych wkładów do naszych pięknych Pasów!!!
Największą szmatą po tym meczu jest Michał Probierz, wypierdalaj cykorze !
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Skandal,przegrane wszystko w tym sezonie. Jak dla mnie możecie spadać, bando klaunów. Z prezesami i trenerami na czele.
nigdy w zyciu nie widziałem tak słabych onych na gejmonta, no serio pół sytuacji mieli w całym meczu, ale my jesteśmy dziadami po prostu, Natomiast ktoś kto wyznacza Hance do karnych jest ślepy.
[quote='Jake Blues' pid='1485959' dateline='1619294568']
Skandal,przegrane wszystko w tym sezonie. Jak dla mnie możecie spadać, bando klaunów. Z prezesami i trenerami na czele.
[/quote]
no derbów nie przegrali ani razu w tym sezonie... chyba pierwszy raz za kadencji MP.
Tan mecz to idealne podsumowanie całego sezonu.
Debilizm z piętra zszedł do szatni, a później na boisko.
Ogrodnik mam nadzieję, że to Twój koniec!!!!
Dziękuję za Puchar i Super i WYJAZD!!!!
[quote='Khalid' pid='1485965' dateline='1619294740']
[quote='Jake Blues' pid='1485959' dateline='1619294568']
[/quote]
no derbów nie przegrali ani razu w tym sezonie... chyba pierwszy raz za kadencji MP.
[/quote]
Taki remis to jak porażka. Przypominam kto w ostatnich latach był lepszy organizacyjnie i finansowo a dodatkowo lepszy w tym meczu. Jak kibic Cracovii będzie się cieszył z remisów ze słabym gtsem to znaczy , że uznaje ich wyższość.
Jeszcze takie pytania do niektórych: Jak można się cieszyc z takiego wyniku? Póżniej nie ma co się dziwić, że klub jest, gdzie jest.
Zagrały dwie słabizny , które zasługują na zajmowane miejsca w tabeli .My mieliśmy konkretniejsze sytuację ale skuteczność ... I znowu 72 procent celnych podań ! Co oni robią na treningach ?
Ten remis to prawie porażka. Ważne są okoliczności.
- Edytowany
[quote='del_piero' pid='1485985' dateline='1619295064']
Jeszcze takie pytania do niektórych: Jak można się cieszyc z takiego wyniku? Póżniej nie ma co się dziwić, że klub jest, gdzie jest.
[/quote]
A kto tu sie cieszy
SZKODA SZKODA I JESZCZE RAZ SZKODA. Zremisowaliśmy derby ,które mieliśmy na widelcu.
Z tak słabym gtsem trzeba wygrać, jacy nie jesteśmy słabi to trzeba kurwa wygrać!!! Ten cały zespół, zarząd to banda huja..
Ciesz się Khaludzie z takiego remisu tylko sie nie dziw, że nas później będą w d. Jen.a.c jak będą silniejsi choć ciut. Kwintesencja dziadostwa tego klubu. Wynik i mecz skandaliczny, nawet pieprzonych derbów nie są w stanie wygrać z żenującym gtsem, choć jednym mogli ucieszyć kibiców w tym kompromitującym sezonie.
Co za bezmózg, przecież lisopies wystarczyło że sprawdziłby grafikę z c+ przed meczem i już wiedział gdzie będzie strzelał. Zamiast rozwożenia karmy po schroniskach wziąłby się za trenowanie karnych, bo niektórzy mają 70% z wolnych, a on ledwo 33% z karnych! Przecież to jest koorwa yebany dramat! Alvarez następny patałach.
To chyba najbardziej frajersko zremisowane derby w historii.
Teraz już wierzę, że piłkarz chcą pozbyć się Probierza. Hanca i Alvarez rozwiali moje wątpliwości. Ale nie tylko oni. Zwróciliście uwagę, że przy karnym nikt nie pobiegła na dobitkę?
Cały mecz nasi grali jakby mieli buty z ołowiu. Żadnych sprintów, żadnej gry na uprzedzenie zawodników.
Może i Probierza trzeba zwolnić, ale zawodników, którzy w derbach nie starają się wygrać dla kibiców, tylko kontynuują swoje gierki należy zwolnić w pierwszej kolejności.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)