a czy stać tego swiętego na placenie już piątemu trenerowi?
może czwartemu, bo Kiko już chyba spłacony
-
-
2020/2021 Pozostałe mecze kolejki nr 2
Może się Rapa przyjrzy jak się piłki wrzuca.
Przecież tam Kubuś ustala skład i taktykę. Skowronek to tylko pozorant. Wątpię, że przy takim układzie gdzie piłkarz jest właścicielem klubu jakikolwiek poważny trener tam poszedł
Meczu, nie ogladalem... ale serio Legia w 2 polowie az tak cisnela Jage na boisku ??? :rolleyes:
Statystyki z 2 polowy :
Posiadanie pilki 77 % - 23 %
Sytuacje bramkowe 18 - 0
Strzaly na bramke 8 - 0
Rzuty rozne 8 - 0
Interwencje bramkarzy 0 - 7
Dobre, jak do tej pory, wyniki tej kolejki, wykorzystajmy to w Bielsku.
[quote='wrobelson' pid='1448193' dateline='1598732783']
Meczu, nie ogladalem... ale serio Legia w 2 polowie az tak cisnela Jage na boisku ??? :rolleyes:
Statystyki z 2 polowy :
Posiadanie pilki 77 % - 23 %
Sytuacje bramkowe 18 - 0
Strzaly na bramke 8 - 0
Rzuty rozne 8 - 0
Interwencje bramkarzy 0 - 7
[/quote]
Na własne życzenie Jagi. Zając ewidentnie się obsrał w drugiej połowie i tylko na obronę byli nastawieni. Dowieźli to fuksem.
Niezupełnie fuksem - autobus Jagi był skuteczny, Zając wprowadził zawodników z dużą chęcią do biegania, a z Legii od 75 minuty zaczęło schodzić powietrze, co było do przewidzenia po meczu z Nikozją. W rezultacie Pekhart zmarnował 2 setki, Kante nie dochodził do podań, a geniusz Rosołek pokazał, że jest mocno przechwalony.
Ja byłem zdegustowany tym, że Kapustka gra z numerem 67 - nie przyłączam się do opluwaczy, ale powinien sobie zdać sprawę, że to już zupełnie inny etap jego kariery.
[quote='docent' pid='1448199' dateline='1598735817']
Ja byłem zdegustowany tym, że Kapustka gra z numerem 67 - nie przyłączam się do opluwaczy, ale powinien sobie zdać sprawę, że to już zupełnie inny etap jego kariery.
[/quote]
Czemu? Jak lubi ten numer?
Notabene ładną centrę zapodał.
Ale bardzo się cieszę, że cwks przegrał, choć pewnie i tak majstra zdobędzie...
U nas, było nie było, doświadczony, Jablonsky gra z numerem 85.
[quote='leszeczek' pid='1448168' dateline='1598724878']
[quote='gargamel9998' pid='1448150' dateline='1598720316']
gts nie spadnie. Bedzie 4-5 od konca
Aczkowliek w canal+ propaganda pro-wislacka, podobna jak w tvp do pisu
[/quote]
Najbardziej mi się podobało, jak na chwilę przed 2 bramką dla Śląska "mędrzec" orzekł, że Śląsk jest zadowolony z remisu i nie dąży do zdobycia kolejnej bramki :D.
św. Jakub nie był objęty kwarantanną, tylko miał na ileś tam dni zakaz trenowania z drużyną.
[/quote]
Albo przyklad Soboty. Widac bylo ze mial wiecej zadan defensywnych. A ci tylko "Kuba", "Kubus" itp. w 2 polowie sobie "przypomnieli" ze nie mwoili o Sobocie, bo nie gral "ofensywnie" :D
Ale w tym meczu na plus Marciniak. 2 ewidentne karne i obydwa podyktowane
- Edytowany
Właśnie sobie obejrzałęm (przypadek zaistniały w poszukiwaniu meczyka PASÓW który dopiero będxze) ja, robią na misia ubeków ...
To szło na C+.
[quote='maciek72' pid='1448176' dateline='1598725981']
Ale se Lopes z kalafiorem klub wybrali :)
Mam nadzieję, że się nawet do pucharów nie zakwalifikują w tym sezonie.
[/quote]
Trzeba wziąć pod uwagę, ze co sezon jest tak samo a na końcu i tak zdobywają mistrza mimo 7-8 porażek i 10 remisow, to, ze Legia jest słaba to wiadomo problem w tym, ze reszte druzyn jest jeszcze slabsza... :/
[quote='gargamel9998' pid='1448210' dateline='1598767634']
[quote='leszeczek' pid='1448168' dateline='1598724878']
[quote='gargamel9998' pid='1448150' dateline='1598720316']
gts nie spadnie. Bedzie 4-5 od konca
Aczkowliek w canal+ propaganda pro-wislacka, podobna jak w tvp do pisu
[/quote]
Najbardziej mi się podobało, jak na chwilę przed 2 bramką dla Śląska "mędrzec" orzekł, że Śląsk jest zadowolony z remisu i nie dąży do zdobycia kolejnej bramki :D.
św. Jakub nie był objęty kwarantanną, tylko miał na ileś tam dni zakaz trenowania z drużyną.
[/quote]
Albo przyklad Soboty. Widac bylo ze mial wiecej zadan defensywnych. A ci tylko "Kuba", "Kubus" itp. w 2 polowie sobie "przypomnieli" ze nie mwoili o Sobocie, bo nie gral "ofensywnie" :D
Ale w tym meczu na plus Marciniak. 2 ewidentne karne i obydwa podyktowane
[/quote]
Przypuszczam, że w tym roku będą gwizdać im normalnie, w końcu tylko jedna drużyna spada, a aż tak słabi nie są.
[quote='maczupiczu' pid='1448238' dateline='1598776813']
[/quote]
Trzeba wziąć pod uwagę, ze co sezon jest tak samo a na końcu i tak zdobywają mistrza mimo 7-8 porażek i 10 remisow, to, ze Legia jest słaba to wiadomo problem w tym, ze reszte druzyn jest jeszcze slabsza... :/
[/quote]
Nie wazne jak zaczynasz.... wazne jak konczysz :P . Legia "zawsze" zaczyna sezon slabo, a na koncu i tak to oni zdobywaja Mistrza Polski :rolleyes:
[quote='wrobelson' pid='1448257' dateline='1598782554']
[/quote]
[/quote]
Nie wazne jak zaczynasz.... wazne jak konczysz :P . Legia "zawsze" zaczyna sezon slabo, a na koncu i tak to oni zdobywaja Mistrza Polski :rolleyes:
[/quote]
Dodalbym, ze przy pomocy niebios czyli PZPN-u i sedziow ;)
[quote='gargamel9998' pid='1448260' dateline='1598782909']
[quote='wrobelson' pid='1448257' dateline='1598782554']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Dodalbym, ze przy pomocy niebios czyli PZPN-u i sedziow ;)
[/quote]
A jakże inaczej , ich siłę i moc od lat weryfikują mecze pucharowe .
Zanosi się na kolejkę dla gości poza pierwszym i ostatnim meczem.
Piast Gliwice 0-1 Pogoń Szczecin
Alexander Gorgon 66
Piast: 26. František Plach - 28. Bartosz Rymaniak (77, 20. Martin Konczkowski), 5. Tomáš Huk, 4. Jakub Czerwiński, 14. Jakub Holúbek - 21. Gerard Badía (70, 9. Piotr Parzyszek), 17. Patryk Lipski, 18. Patryk Sokołowski (78, 3. Tomasz Jodłowiec), 16. Dominik Steczyk (56, 77. Arkadiusz Pyrka) - 70. Jakub Świerczok, 11. Michał Żyro (56, 10. Kristopher Vida).
Pogoń: 1. Dante Stipica - 2. Jakub Bartkowski, 13. Kóstas Triantafyllópoulos, 23. Benedikt Zech, 15. Hubert Matynia - 18. Michał Kucharczyk (90, 22. David Stec), 54. Maciej Żurawski (61, 61. Kacper Smoliński), 14. Kamil Drygas (74, 8. Damian Dąbrowski), 20. Alexander Gorgon (74, 25. Paweł Cibicki), 27. Sebastian Kowalczyk (90, 16. Santeri Hostikka) - 9. Adam Frączczak.
żółte kartki: Lipski, Świerczok, Huk - Frączczak, Smoliński, Matynia.
sędziował: Daniel Stefański (Bydgoszcz).
widzów: 2578.
Legia grala w pucharach i nie wygrala ligowego meczu,
Piast gral w pucharach i nie wygral ligowego meczu,
Lech gral w pucharach i nie wygral ligowego meczu,
Cracovia grala w pucharach i nie wygrala ligowego meczu,
Przypadek... ??? nie sadze :cool: ;)
gra grą , punkty punktami, 'ale jeżeli przegra Trump,, to lepiej iść na Jasną Górę,Kalwarię Zebrzydowskch, bo świat będzie całkiem inny niż myślimy... i tabela ekstraligi też...
Skąd oni biorą tych komentatorów? To jest tragedia, a facet, który komentował wczorajszy mecz w Wawie beznadziejny. Podniecał się przy każdym prowadzeniu piłki przez (7)ampucerę, jakby właśnie strzelili bramkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)