Prawda, że dał się ograć ale tu raczej magia zagrania niż błąd obrońcy. Mało kto by sobie z takim zagraniem poradził.
-
-
Dawid Szymonowicz - Witamy i Powodzenia
Odczepta wy się od Szymonowicza, chłop jest jednym z najlepszych zawodników w tym sezonie, jest najlepszym transferem, a na dodatek to jest defensywny pomocnik. Koziołek ma rację, tutaj raczej ciężko by to było wybronić, Imaz pokazał klasę.
U nas po jednym dobrym meczu jesteś gwiazdą, a po jednym niezbyt udanym szrotem. W wersji hard wystarczy zamaist meczu jedno,dwa zagrania.
O co by się tu przypier..ić po wygranej 3-1 ach o to ,ze defensywny pomocnik grający w wyniku kontuzji i covidowych
historii na stoperze dał się "nawinać" Imazowi.
Owszem przykre ale to jedyny jego powązny bład w meczu. Poprzednie wystepy tez niezłe...
Ale co tam damy rade i zrypiemy chłopa. :P
[quote='koziołek' pid='1459919' dateline='1604772272']
Prawda, że dał się ograć ale tu raczej magia zagrania niż błąd obrońcy. Mało kto by sobie z takim zagraniem poradził.
[/quote]
O nie powinien dopuścić do tego "magicznego" zagrania. Moim zdaniem mógł wykopnąć piłkę wcześniej. Ale może tylko tak mi się wydawało. Nie zmienia to mojej oceny, że jest to solidny stoper.
- Edytowany
Nie spodzuewal sie ze mu Imaz ja dziobnie i bylo po wszystkim
Szymonowicz to pomocnik. Nie jest i nigdy nie będzie dobrym stoperem. To moje zdanie. Nie grał też dotychczas nieźle na stoperze. To też moje zdanie. Gra tam bo przez idiotyczne decyzje Probierza i pech (kontuzja Dytiatiewa) nie ma tam kogo wystawić.
Spokojnie, za rok wróci Jabłko i poukłada.
- Edytowany
[quote='Khalid' pid='1459956' dateline='1604776785']
ze defensywny pomocnik grający w wyniku kontuzji i covidowych
historii na stoperze dał się "nawinać" Imazowi.
[/quote]
he?? idze, idze
przecież Filipiok wiedział, że lada moment drużynę opuszczą Helik i Jablonski i jednocześnie pokazał drzwi Datkovicovi
to nakupił szrotu zamiast godnych następców na stopera.
gdzie tu COVID?
Szymonowicz nie jest kupiony tylko wypożyczony-dziwne, że Jaga nie zastrzegla, ze nie moze zagrac przeciw nim.
Wywiad z gosciem - robi wrazenie, ze ma poukladane w glowie
https://m.youtube.com/watch?v=gLDcgOZUQgw
Brawo Dżemik , meczycho konkret , tylko trzymaj ten poziom cały czas.
Wczoraj całkiem poprawnie , przy bramce w starciu z Imazem niestety bez szans . Przegrał w walce o piłkę , cóż , to się zdarza .
Dawid dobry mecz z Jaga widzimy, że walczysz. Dzięki
Czepianie się Szymonowicza o tą bramkę to kpina. Imazowi wyszła akcja życia i tyle (dopiero teraz zauwazyłem, że on przyjął kierunkowo piętą, a potem jeszcze w powietrzu zrobił przerzut). Nie miał szans na reakcję.
Nie da się kupić tego Imaza ?
to co zrobił Imaz to przejaw boiskowego geniuszu, najwyższej wartości próbka technicznych umiejętności. gdyby to był Ronaldo albo Messi to cały świat by się jarał przez tydzień tą maestrią. Szymonowicz nie był w stanie się przed tym obronić. To jest piłka nożna. Tu są pojedynki. Jak rywal jest dobry to Cię objedzie. Błędy w ustawieniu, błędy w kryciu to są błędy. To że gość zrobił niesamowitą akcję indywidualną to nie jest błąd tylko element tej gry. Dawid był tam gdzie powinien, próbował interweniować ale rywal był lepszy
Tak! po ogladnieciu powtórki całkowicie wycofuje się ze stwierdzenia ,że to był błąd naszego gracza.
Bajeczne zagranie Imaza jak kilku komentujących pisało ! EOT
A ja zwrócę uwagę na to, czy Szymonowicz nie mógł kopnąć piłki ZANIM Imaz "przyjął ją kierunkowo piętą" .
Dawid zrobił takie machnięcie nogą w kierunku piłki, ale za krótkie. Nie wiem czy bał się faulu i karnego, czy piłka była poza jego zasięgiem. Tak czy inaczej wtedy była, wydaje mi się szansa na interwencję. Później rzeczywiście było już pozamiatane.
Nie czepiał bym się Dawida .Trafiło się Imazowi zagranie jedno na całą karierę że wszystko poszło idealnie w punkt .Sporo w tym szczęścia .
Oceniając Szymonowicza pporzez całośc występów OCENA MUSI BYC POZYTYWNA Z JASNĄ WSKAZÓWKĄ DLA PROBIERZA -WYKUPIĆ z jagi i podpisać kontrakt na 4 lata .
PIłkarz ma spore umiejętności ,haruje jak wół może zabezpieczyć 2 pozycje i najlepsze lata gry ma przed sobą .Jak będzie regularnie grał to będzie to zawodnik lepszy od Helika którego sprzedaliśmy .
Czy któregoś zawodnika, poza Mihalikiem udało się Filipiakowi wykupić?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)