[quote='Gitarz' pid='1452540' dateline='1600706654']
Michniewicz nowym trenerem ległej, więc jeśli dalej tak będziemy grać, to nie wróżę nam powodzenia w tym meczu...
[/quote]
Nie wiem co oni w tym LzS tam biorą :huh:
... ale jeśli po tym na 10 minut staje mózg, a na 24 qtas ...
... to ja też chcę.
:D
-
-
Superpuchar Polski 2020 Legia-Cracovia 9 Sierpień g.20.00
Michniewicz nie poprowadzi cwksu w meczu o superpuchar.... w tym samym czasie gra mlodziezowka. Ten sam dzien ta sama godzina..
10 dni później
Dziwię się, że temat przysechł. Mecz o drugie trofeum w ostatnich 72 latach, a tu cisza na forum.
Został tylko tydzień! Kto się wybiera? Ja chcę kupić bilet.
Puchary nam się przejadły.
[quote='Mazowszanie1906' pid='1454623' dateline='1601643138']
Dziwię się, że temat przysechł. Mecz o drugie trofeum w ostatnich 72 latach, a tu cisza na forum.
Został tylko tydzień! Kto się wybiera? Ja chcę kupić bilet.
[/quote]
Tym bardziej, ze przez ostatnie lata, Legia grajac o ten Superpuchar głównie go przegrywała.
Tylko minus jest taki, ze teraz Legia po tym wpierd*lu i kompromitacji z Qarabagiem, moze zaczac zapierd*lac na boisku na 200 %... :rolleyes:
Ja tam sie zapisalem. Czekam kiedy wrzucą stolyce w czerwoną strefe
Legia od łomotu z karabachem nie zagrała i nie zagra meczu, może to nasza szansa.
- Edytowany
I miesiąca, bo gramy w październiku i godziny, bo gramy o 20.15
Teraz to by my rozjechali... legie..
Akurat super puchar to takie trofeum jak puchar ligi ;)
jeszcze to przez przypadek wygramy i bedziemy o kolejnym trofeum slyszec przez najblizsze 10 lat, szorujac okolice 14 miejsca z Vice-Trenerem, na dozywotnim kontrakcie aj
- Edytowany
Mam nadzieję że pozwolą zagrć w tym meczu Wdowiakowi bo jak nie to będzię największe świństwo w stosuku do wychowanka klubu.
[quote='paluch' pid='1455355' dateline='1601842282']
Mam nadzieję że pozwolą zagrć w tym meczu Wdowiakowi bo jak nie to będzię największe świństwo w stosuku do wychowanka klubu.
[/quote]
Nie ma takiej opcji oni ludzi traktują jak najemników bez różnicy czy to obcokrajowiec czy wychowanek.
- Edytowany
[quote='Diabel' pid='1455344' dateline='1601840144']
jeszcze to przez przypadek wygramy i bedziemy o kolejnym trofeum slyszec przez najblizsze 10 lat, szorujac okolice 14 miejsca z Vice-Trenerem, na dozywotnim kontrakcie aj
[/quote]
juz widzę oczami wyobrazni te wywiady, w ktorych Proibierz mowi, ze wspolnie z Profesorem odpuscili ligę, by zdobyć Superpuchar!
mi tam zdobycie pucharu bokiem nie wyjdzie..
- Edytowany
[quote='mariusz' pid='1455361' dateline='1601875584']
[/quote]
Nie ma takiej opcji oni ludzi traktują jak najemników bez różnicy czy to obcokrajowiec czy wychowanek.
[/quote]
Żeby być uczciwym to warto napisać, że Mateusz tez nie wykazuje się jakimś sentymentalnym podejściem do Cracovii i woli zarobić sam niż dać zarobić klubowi, który go wypromował.
Ta sytuacja nie jest zero jedynkowa
I zaprawde przedziwna jest sytuacja gdy ludzie podający się za kibiców nie chcą by ich klub zdobył jakieś trofeum. Szok.
[quote='cichociemny' pid='1455403' dateline='1601889985']
[/quote]
[/quote]
Żeby być uczciwym to warto napisać, że Mateusz tez nie wykazuje się jakimś sentymentalnym podejściem do Cracovii i woli zarobić sam niż dać zarobić klubowi, który go wypromował.
I zaprawde przedziwna jest sytuacja gdy ludzie podający się za kibiców nie chcą by ich klub zdobył jakieś trofeum. Szok.
[/quote]
Owszem ta sytuacja jest zero-jedynkowa, bo nas kibiców nie interesuje ile ma być odstępnego i ile ma Wdowiak zarabiać - to są negocjacje i niech każda strona pilnuje swojego interesu. Kibiców oburza fakt, że nasz najlepszy obecnie skrzydłowy jest poza kadrą, bo ktoś wykorzystuje szantaż jako element tychże negocjacji.
ja powiem więcej. gdyby Wdowiak grał to moglibyśmy się skupić na meritum negocjacji. Ja sam pewnie bym naciskał na Wdowiaka by zachował się fair wobec klubu, którego jest wychowankiem i dał zarobić. ale w obliczu zastanej sytuacji, czyli wspominanego szantażu to traci na znaczeniu. bo ja w momencie odsunięcia Wdowiaka od gry za to, że nie chce podpisać przeszedłem od razu na stronę pokrzywdzonego. a tą stroną nie jest nawet Wdowiak tylko ja sam, bo nie mogę oglądać najlepszego zawodnika a moja drużyna cierpi katusze. powiem więcej. nawet gdyby został odsunięty ale Thiago by robił cuda na skrzydle a my wygrywali byśmy mecz za meczem to może nawet bym się tą sprawą nie zajął. dopóki wszyscy nie zrozumiecie (z Filipiakiem włącznie), że ostatecznie liczy się tylko wynik, 3 punkty i medale/puchary to nic nie zrozumiecie
- Edytowany
[color=#000000][font=sans-serif]Niemczycki z powołaniem do kadry U21. [/font][/color][url=https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/karol-niemczycki-z-powolaniem-do-reprezentacji-polski-u-21/][font=sans-serif]https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia...lski-u-21/[/font][/url]
[color=#000000][font=sans-serif]Czy w meczu o Superpuchar też jest wymóg młodzieżowca?[/font][/color]
[quote="alocha" pid='1455409' dateline='1601891391']
[quote='cichociemny' pid='1455403' dateline='1601889985']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Owszem ta sytuacja jest zero-jedynkowa, bo nas kibiców nie interesuje ile ma być odstępnego i ile ma Wdowiak zarabiać - to są negocjacje i niech każda strona pilnuje swojego interesu. Kibiców oburza fakt, że nasz najlepszy obecnie skrzydłowy jest poza kadrą, bo ktoś wykorzystuje szantaż jako element tychże negocjacji.
[/quote]
Mylisz dwie rzeczy. Może nas denerwować odstawienie Wdowiaka od składu, ten cały szantaż. Ale jego postawa "chcę odejść za darmo i nie dam na tym zarobić klubowi" to jest postawa najemnika, a nie wychowanka. Więc robienie gównoburzy w obronie wychowanka, który zachowuje się jak najemnik nie jest takie jednoznaczne.
wyobraź sobie, że Wdowiak by grał i jeszcze nie bronił się sportowo. myślisz, że kibice by wtedy jechali po Filipiaku i zderzakach bez celu? Cała jazda jest o to, że jest odstawiony za karę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)