ja fanatyk powiem, że pierwszy raz będę kibicował przeciwnikowi,
mam cały czas nadzieję, że porażka z amatorami z Chojnic otworzy komuś oczy.
dotarcie do półfinału to zwykłe pudrowanie trupa czyli projektu Probierz w Cracovii.
dla mnie priorytetem jest ratowanie ligi za wszelką cenę, zDyzmą nie widzę szans
-
-
Puchar Polski 2020/2021
Nie takie porażki nikomu oczu nie otworzyły...
no ja tam jednak liczę na obronę Pucharu.
Skoro 1:4 w derbach to było nic, to porażki same w sobie nie mają znaczenia.
Czerwona lampka zapala się wyłącznie przy strefie spadkowej bo znika kasa z C+.
[quote='SaNtO' pid='1475939' dateline='1614601174']
Odpuszczasz forum czyli przestajesz być kibicem Cracovii :D
do mnie piłeś a ja nigdzie nie napisałem, że lepiej spaść, że poco nam PP. pisałem, że przestaje mnie interesować los tej drużyny. jeśli spadnie to sobie włosów z głowy darł nie będę, jak odpadniemy z amatorami w PP to tak samo i niczego sobie po prostu nie obiecuję po tym projekcie. nie wierzę w żaden sukces bo zdrowy rozsądek mi na to nie pozwala. być pełnym wiary a być naiwniakiem to bardzo cienka granica. nie zamierzam jej przekraczać
#FilipiakOut
[/quote]
Wytłumacz mi zatem, po jaka cholerę wchodzisz i wypowiadasz się w wątku "Puchar Polski 2020/2021" jeśli Cię gra o to trofeum nie interesuje. Dla mnie jedynym wytłumaczeniem tego faktu jest to, że chcesz tą rywalizację zochydzić tym, których ona (jeszcze) interesuje. Bo chyba aż takim narcyzem, by uważać, że każdy chętnie poczyta co masz do zakomunikowania nawet gdy temat jest dla Ciebie obojętny, nie jesteś.
Brakuje Ci nawet takiej odwagi jak koledze[size=small] [/size][size=x-small]squier strat,[/size][size=small] [/size][size=small] Który przyznał się, że w myśl hasłą "im gorzej tym lepiej" będzie kibicował przeciwnikom. Bardzo daleki jestem od takiej opinii, ale przynajmniej gość się jasno okreslił i to szanuję.[/size]
Wpierdól w Graczach nikomu oczów nie otworzył.
Ja mam nadzieję (tylko ona pozostała), że z Chojniczanką wygramy, a w przerwie na reprę będzie juz nowy trener. Obojętnie kto, byleby ligę uratował.
Do póki jest nadzieja będę kibicował drużynie i życzył powodzenia trenerowi.
Niech zdobędą ten puchar .
A w lidze czy 14, czy 5 czy 7 miejsce - nic mnie to nie wzrusza.
W lidze liczy się tylko pudło - reszta nie istotna.
Spadek jest nierealny - kiedyś zaczną wygrywać...
Coś w tym sezonie się rozleciało ale mam nadzieje że to odbudują i jeszcze będzie dobrze ..
Bo po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój...
[quote='squier strat' pid='1475945' dateline='1614602962']
ja fanatyk powiem, że pierwszy raz będę kibicował przeciwnikowi,
mam cały czas nadzieję, że porażka z amatorami z Chojnic otworzy komuś oczy.
dotarcie do półfinału to zwykłe pudrowanie trupa czyli projektu Probierz w Cracovii.
dla mnie priorytetem jest ratowanie ligi za wszelką cenę, zDyzmą nie widzę szans
[/quote]
Lepiej wygrać i nie ośmieszyć się jak Gts a na otwarcie oczów bym nie liczył dla mnie liczy się tylko Cracovia i ona przetrwa Filipiaka i tabisza.
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1475956' dateline='1614606018']
[quote='SaNtO' pid='1475939' dateline='1614601174']
Odpuszczasz forum czyli przestajesz być kibicem Cracovii :D
do mnie piłeś a ja nigdzie nie napisałem, że lepiej spaść, że poco nam PP. pisałem, że przestaje mnie interesować los tej drużyny. jeśli spadnie to sobie włosów z głowy darł nie będę, jak odpadniemy z amatorami w PP to tak samo i niczego sobie po prostu nie obiecuję po tym projekcie. nie wierzę w żaden sukces bo zdrowy rozsądek mi na to nie pozwala. być pełnym wiary a być naiwniakiem to bardzo cienka granica. nie zamierzam jej przekraczać
#FilipiakOut
[/quote]
Wytłumacz mi zatem, po jaka cholerę wchodzisz i wypowiadasz się w wątku "Puchar Polski 2020/2021" jeśli Cię gra o to trofeum nie interesuje. Dla mnie jedynym wytłumaczeniem tego faktu jest to, że chcesz tą rywalizację zochydzić tym, których ona (jeszcze) interesuje. Bo chyba aż takim narcyzem, by uważać, że każdy chętnie poczyta co masz do zakomunikowania nawet gdy temat jest dla Ciebie obojętny, nie jesteś.
Brakuje Ci nawet takiej odwagi jak koledze[size=small] [/size][size=x-small]squier strat,[/size][size=small] [/size][size=small] Który przyznał się, że w myśl hasłą "im gorzej tym lepiej" będzie kibicował przeciwnikom. Bardzo daleki jestem od takiej opinii, ale przynajmniej gość się jasno okreslił i to szanuję.[/size]
[/quote]
Oho dawno sobie nie poużywałeś w moim kierunku, w końcu złapałeś haczyk i go teraz nie wypuścisz z rąk. Rozumiem.
No to po kolei.
Poco wchodzę? Bo żyję forum od 17 lat. Więc wchodzę tu i tam. Napisałem poto by dać wyraz swoim odcziuciom. By podzielić się z Pasiastą bracią swoim rozgoryczeniem i rozczarowaniem. Fakt, że mecz nie budzi we mnie większych emocji jest bardzo wymowny i chociaż głównie dla tych o mnie znają w realu (a na forum też jest ich kilku) to również dla tych co uważnie śledzą forum i potrafią połączyć nick'a z osobą i postawą. No faktycznie lubię sądzić, że ludzi obchodzi to co mam do napisania, myślę że na forum kilku takich się znajdzie.
Co do drugiej części. Na siłę próbujesz mi wmówić coś czego nigdy nie napisałem. To by pasowało pod tezę o niewiernym Santo i kibicu nad kibice, zawsze wierzącym w sukces Leszeczku. Zmartwię Cię. Nie będę kibicował przeciwnikom. W głębi duszy oczekuję awansu bo nie ma innej możliwości jeśli grasz z ogórkami dwie ligi niżej. Jakkolwiek to nie zabrzmi na tym forum jest to ich psi obowiązek. Nie zgadzam się z opinią kota. Odpadnięcie z PP z tymi ogórkami niczego nie zmieni. Filipiak nagle się nie zastanowi nad tym co wyprawia bo on ma to w doopie. Obrona PP to byłby bandaż na ranę. Rana do szycia ale zawsze lepiej mieć bandaż niż nie mieć, wolniej się będę wykrwawiał.
#FilipiakOut
- Edytowany
Rozkimnka o obawy w meczu w Chojnicach to jest wlasnie kwintesencja dzialan klubu i zacheta do ogladania jak i chodzenia na mecze...
Kazdy wie ze jakby ten klub byl normalnie zarzadzany do takich spotkan podchodzili bysmy z luznymi gatkami... a tak...po 17 latach supermocarnych rzadow.. Gramy w Chojnicach... i kazdy sra w te juz nie luzne a napiete gacie przed meczem z jakze buraczanym klubem .....
Każdy z nas czuje rozgoryczenie.
Ja na przykład nie wytrzymałem po 3 bramce dla ZL i przestałem oglądać.
Z tym że syn mi wysłał SMSa "Karny!" No i lecę z nadziejami do telewizora , ale nie strzelił, no to znowu przestałem .
Po chwili SMS" 2:3!" .
No to lecę do telewizora i załapałem się na powtórkę.
I końcówkę meczu widziałem , niestety zresztą.
Ja próbuje się tym nie interesować już 40 lat , a co bardziej próbuje to mi to mniej wychodzi.
Ludzie są szczęśliwi jak nie są kibicami , wiersze piszą, w drewnie rzeźbią w kosmos latają ....
Nam się już w mózgu skróty porobiły i choćbyś się zesrał na czerwono w białe gwiazdki to nic się z tym nie da zrobić.
A moje największe rozczarowanie związane z Cracovią?
Chodziłem do podstawówki na Czerwonym Prądniku w latach osiemdziesiątych piątych.
Wiadomo naszych było kilku a GTSu miliony( wtedy to oni naprawdę się darli GTS!)
No i przyszedł mecz wyjazdowy z Widzewem, byłem pełen nadziei, no i dostaliśmy w pałę 8:0 (albo 7 nie pamiętam).
Nazajutrz nie poszedłem do szkoły ......
W Chojnicach dali radę ze stadionem :
https://sport.interia.pl/puchar-polski/news-magazyn-fortuna-pucharu-polski-chojniczanka-przygotowala-sta,nId,5079865
I tak wszyscy,którzy nie będziemy w robocie,we środę o 17,30 odpalimy IPLE.
Najwyżej kolejny raz się rozczarujemy.
[quote='Mr.Crowley' pid='1475996' dateline='1614617099']
I tak wszyscy,którzy nie będziemy w robocie,we środę o 17,30 odpalimy IPLE.
Najwyżej kolejny raz się rozczarujemy.
[/quote]
Będzie transmisja na Polsacie?
Polsat sport extra.
[quote='VelVet' pid='1475999' dateline='1614617901']
Polsat sport extra.
[/quote]
sport extra powiadasz. Właściwy kanał do transmisji naszej Cracovii :D
Kajaku 0:7, ale za to u nas wcześniej było 2:2. To był wielki Widzew co lał Manchestery i Juventusy, a u nas grał Grzegorz Kuć.
Kurde jakie tłumy chodziły wtedy na mecze.
Chodziłem do podstawówki na Czerwonym Prądniku w latach osiemdziesiątych piątych.
Wiadomo naszych było kilku a GTSu miliony( wtedy to oni naprawdę się darli GTS!)
No i przyszedł mecz wyjazdowy z Widzewem, byłem pełen nadziei, no i dostaliśmy w pałę 8:0 (albo 7 nie pamiętam).
Nazajutrz nie poszedłem do szkoły
Kajak byłem na tym wyjeździe 7 do zera
[quote='KruszynaKSC' pid='1475985' dateline='1614612887']
Rozkimnka o obawy w meczu w Chojnicach to jest wlasnie kwintesencja dzialan klubu i zacheta do ogladania jak i chodzenia na mecze...
Kazdy wie ze jakby ten klub byl normalnie zarzadzany do takich spotkan podchodzili bysmy z luznymi gatkami... a tak...po 17 latach supermocarnych rzadow.. Gramy w Chojnicach... i kazdy sra w te juz nie luzne a napiete gacie przed meczem z jakże buraczanym klubem .....
[/quote]
Nie takie drużyny, nie w takiej formie przegrywały z nie takimi ogórami. To jest jeden mecz w PP. Dla zawodników Chojniczanki prawdopodobnie najważniejszy mecz w jakim dotychczas grali.
Jeśli nasi mają jaja i nie grają na zwolnienie trenera to beznadziejna ostatnio dyspozycja i wyniki powinny być naszym atutem. Zwłaszcza, że chyba Janusz ich specjalnie mobilizuje na PP.
Co do spadku, który nam nie grozi według Trapeza, to do wczoraj też tak myślałem. Od dzisiaj nie jestem takim optymistą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)