Arka,ŁKS,Lech,Tychy,Sandecja,Tarnovia,Ajax i kto jeszcze?
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
Resovia bo mają blisko.
Trzeba było zgłosić forum jako FC to pare biletów by się dostało jak tym z tt.
[quote='MosadKsc' pid='1439962' dateline='1595437995']
Wystarczyło pokazywać się w miarę regularnie na wyjazdach nic więcej. A nie szukać teraz winnych w SCtM i porównywać do gts-u. Za takie spierdolon.ne teksty powinno się wypierda.dalac na stałe z forum.
Rozdanych zostało 237 biletów na 8 -(OSIEM!) ekip z, którymi mamy zgody i układy.
Kto i ile dostał biletów zostanie podane po meczu tak jak się to robilo do tej pory.
[/quote]
[quote='Mr.Crowley' pid='1439968' dateline='1595441847']
Arka,ŁKS,Lech,Tychy,Sandecja,Tarnovia,Ajax i kto jeszcze?
[/quote]
No to brak jednej ekipy :)
KSZO :D
- Edytowany
[quote='Chwostek' pid='1439947' dateline='1595432783']
Dam każdą cenę za bilet na finał. Oczekuję ofert.
[/quote]
dwa bilety do sprzedania z puli Łaczy nas piłka. Bilety sąsiadujące z naszym sektorem. G1
do sprzedania!!!
Niestety nie tanio. Moi znajomi mają. Jak ktoś chce kupić to proszę o info z kontaktem to im przekażę.
- Edytowany
[quote='Diabel' pid='1439966' dateline='1595440233']
[quote='leszeczek' pid='1439959' dateline='1595436798']
[quote='Diabel' pid='1439954' dateline='1595434126']
[quote='leszeczek' pid='1439950' dateline='1595433434']
Żałuję, że nie jade na finał PP, ale do przeciwników zapraszania zgodowiczów mam pytanie. Ilu by nas pojechało z Krk na finał na Narodowy gdybyśmy dostali jakieś 10K biletów?
[/quote]
ostatnio [color=#ff3333][b]utwierdzam sie w przekonaniu ze ciebie Leszeczku nie interesuja odpowiedzi na zadawane pytania[/b][/color], ale kochasz sie uzerac dla samego uzerania, stad pewnie te pytania rodzace pytanie czy ty se jaja robisz czy tak specjalnie, w wielu watkach, moze ci brakuje politycznych watkow, bo pamietam ze byles aktywny, wiec szukasz substytutu gdzie indziej, na wszelkie mozliwe sposoby
[/quote]
[color=#66cc99][b]Czy Twój post ma na celu co innego niż to co zarzucasz mi[/b]?[/color]
Nie brakuje mi dyskusji politycznych. Na TT mam przesyt.
[/quote]
Nie. Napisalem co mysle, [color=#ff3333][b]nie oczekiwalem odpowiedzi[/b][/color]. Jakbym chcial sie uzerac to bym sie odniosl do twojego wczesniejszego wpisu, jakos bym go przekrecil i dolal oliwy do ognia, Ale nie mam na to ochoty.
[/quote]
Tak to zostawię. Pozdro;)
[quote='jacek100' pid='1439975' dateline='1595444073']
[/quote]
dwa bilety do sprzedania z puli Łaczy nas piłka. Bilety sąsiadujące z naszym sektorem. G1
do sprzedania!!!
Niestety nie tanio. Moi znajomi mają. Jak ktoś chce kupić to proszę o info z kontaktem to im przekażę.
[/quote]
Jestem chętny
Ale tu sobie skaczecie do gardeł... A ja nie będę oglądał ani na stadionie ani w tv bo po 1) mam w miarę nowe tv - nie chce żeby wyleciał przez okno, po 2) oszczędze sobie nerwów bo czuje że Pilch żyć będzie z nami wiecznie :rolleyes:
- Edytowany
[quote='Diabel' pid='1439964' dateline='1595438502']
Kto porównywał do gts? Zamiennik słowa qrwa, powinieneś wiedziec
[/quote]
Przepraszam nie zatrybilem... Nie znam waszych zwyczajow na forum . Każdy walczy z wisla jak moze. Ty myślisz kurwa piszesz gts , ja okazuje ta nienawiść w iinny sposób. Mysle ,ze tez byś mógł tego nie zatrybic
Ósma ekipa to Polonia Warszawa ( osoby ktore jeżdżą na nasze wyjazdy i mecze przy Kałuży).
[quote='termi1995' pid='1439980' dateline='1595448273']
Ale tu sobie skaczecie do gardeł... A ja nie będę oglądał ani na stadionie ani w tv bo po 1) mam w miarę nowe tv - nie chce żeby wyleciał przez okno, po 2) oszczędze sobie nerwów bo czuje że Pilch żyć będzie z nami wiecznie :rolleyes:
[/quote]
Nie rozumiem Twojego podejścia, najważniejszy mecz w sezonie, ba, nawet w erze comarchu, a Ty nie zamierzasz nawet oglądać? Wiadomo, trzeba się czasem podenerwować, ale żeby odpuścić taki mecz? Cały urok w tym, że będą padały wyzwiska na te łamagi, ale kibicować trzeba, przynajmniej według mnie. Na stadionie albo przed telewizorem (nowym albo starym). Mimo Twojego przeczucia myślę, że nie powinieneś przegapić historycznego momentu ;)
Nie wiem ja Wy ale mnie już nosi i mam nerwe fest a tu dwa dni jeszcze. A my dalej swoje wtsk!!!
Może by jednak uruchomić jakiś jeden wątek pod tytułem wolna napier...nka... i tam niech kto chce czyści sobie wątrobę. To jest temat o najważniejszym meczu od dziesięcioleci. Szczęśliwcy zobaczą na żywo reszcie pozostanie TV (będzie mecz w Polsacie czyli dostępny dla każdego) i już. Pomysłu aby nie oglądać nie ogarniam bo ja już prawie chodzę po ścianach.
Do mnie to chyba dojdzie dopiero przed meczem. Wtedy zaczną się emocje, bo na razie podchodzę aż za spokojnie do faktu, że gramy w finale. Marzy mi się plakat cieszącej się drużyny - z pucharem - no i oczywiście w Pasiackich koszulkach. Coś pięknego, na co czekam już prawie 30 lat mojego kibicowskiego życia.
Co do samego meczu, liczę, że premia od Filipiaka zrobi swoje i piłkarze dadzą z siebie nawet więcej niż im się wydaje, że dać mogą. Na następną taką szansę możemy czekać kolejne kilkanaście lat. Dlatego NIE MOŻNA tego spi....
Obawiam się, że po kilku zwycięstwach z rzędu z Lechią, może być ciężko o wygraną. Dlatego przewiduję remis. Oby z zakończeniem dla nas.
Jeszcze słowo na temat biletów. Życzę wszystkim, żeby takie problemy były też przed podróżami do Lubina, Płocka, czy choćby innych (blizszych) Gliwic.
Pech chciał, że nie mogą wszyscy jechać na Narodowy, no ale kilka lat temu finałów tam nie grano i też była radość po zdobyciu pucharu. Więc nie płaczmy nad tym faktem, tylko skoncentrujmy się na meczu. Zgody dostały bilety i ja nie mam z tym żadnego problemu. Na taki mecz nie można jechać tylko składem starców, kobiet i dzieci. Nie muszę chyba nikomu tłumaczyć dlaczego.
Do tych, którzy chcieli się wybrać na mecz a nie mogą: zawsze możecie zaplanować powitanie drużyny wracającj z pucharem.
Kibicem Cracovii się jest, a nie bywa.
Jeszcze co do biletów. Ja sam przez lata byłem ortodoxem w sprawach kibicowskich i oczywiście dalej rozumiem, że bilety w pierwszej kolejności muszą dostać ci co jeździli na wyjazdy, oczywiście H bo obstawa jest konieczna a kibicowsko też się może dziać tu czy tam, nie ma innej opcji, zgody jak najbardziej bo też z nami jeżdżą. poto one są.
Nie podoba mi się jednak wytykanie rozżalonych osób, które nie pojadą na mecz. To wskazywanie, że trzeba było jeździć gdzieś tam a nie teraz się pchać. Nie ma w tym nic dziwnego, że na wyjazd na najważniejszy mecz sezonu, na historyczny finał pierwszy w ponad 100 letniej historii klubu pojechałby nawet byle Janusz. Ludzie chcą uczestniczyć w takich wydarzeniach nawet jeśli nigdy w życiu nie byli na wyjazdach. Kto może jeździć ten, jeździ kto nie ten nie. Komu się nie chce spędzać całego dnia na wyjeździe 100 kilometrów od miasta tak samo, każdy ma inną kulturę kibicowania, inaczej to czuje. Nie ma potrzeby się o to spierać.
Oczywiście najmniej winni są tutaj nasi. Cały Wasz gniew czy rozżalenie (cokolwiek to jest) powinniście skierować na rudego kretyna. Jakoś angole grali ostatnio przy pustych (sic!) trybunach na Wembley. Bo półfinały i finał się gra na Wembley to cześć i pa, nie przeniesiemy go na Crystal Palace by było bardziej kameralnie, ktoś walczył o to by tam zagrać to odbiera nagrodę. Ze względu na czasy ma puste trybuny ale o to graliśmy więc to dostajemy. No a przy rudym ciemniaku mamy jak mamy
[quote='Gitarz' pid='1439983' dateline='1595449193']
[quote='termi1995' pid='1439980' dateline='1595448273']
[/quote]
Nie rozumiem Twojego podejścia, najważniejszy mecz w sezonie, ba, nawet w erze comarchu, a Ty nie zamierzasz nawet oglądać? Wiadomo, trzeba się czasem podenerwować, ale żeby odpuścić taki mecz? Cały urok w tym, że będą padały wyzwiska na te łamagi, ale kibicować trzeba, przynajmniej według mnie. Na stadionie albo przed telewizorem (nowym albo starym). Mimo Twojego przeczucia myślę, że nie powinieneś przegapić historycznego momentu ;)
[/quote]
Jeszcze zobaczymy, może się złamie i odpale. Ale pewnie przy pierwszej zepsutej akcji wyłącze ;)
Fakt, że 25 procent publiczności na Narodowym, to nie tyle samo co w Lublinie. Trudno powiedzieć, czy by wystarczyło biletów dla wszystkich chętnych, ale na pewno więcej by nas miało możliwość zobaczenia tego meczu. Pretensje można mieć tylko do rudego.
Ciężkie uderzenie Pilchizmu nas czeka , depresja i picie pokątnie pędzonego w Wróblowicach śpirytusu rozcieńczanego na 55% wodą kranówą aże do białego rana. :cool:
- Edytowany
dobra, formalnie wycofuje sie z moich komentarzy na temat biletow dla zgod, ponioslo mnie, argumenty dotarly i nawet jesli w tych klimatach nie siedze to akceptuje i sie zgadzam, przepraszam urazonych.
wkurw z powodu braku bilketow mi nie minal :)
chyba oszaleje przy okazji tego meczu, juz na cwelce jak Wdowiak strzelil na 3-0 kompletnie zwariowalem.
Sobie i wam podobnych emocji w pt zycze.
[quote='jacek100' pid='1439975' dateline='1595444073']
[/quote]
do sprzedania!!!
[/quote]
Napisałem do Ciebie na pw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)