Znalazł się.
[img]https://tko.pl/wp-content/uploads/2020/11/124565072_4281775455182380_6221627623414033549_n.jpg[/img]
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
Trafi, nie trafi, ale jak mu wyjdzie, to może siatkę rozerwać. To może lepiej najpierw na wyjeździe :D
CO wy chcecie od Marcosa ?Bardzo dobry piłkarz .By rozliczać go musi być przygotowany i przede wszystkim zdrowy .
Jestem pewny że jeszcze nie raz i nie dwa pozamyka wam usta .Trzeba poczekać aż będzie zdrowy .Ja jestem spokojny umiejętności ma ponad naszą ekstraklasę .
A wolne jego z Osnabruck sobie pooglądajcie .Kwestią czasu jak u nas zacznie trafiać .
Najpierw powtarzam musi być zdrowy i przygotowany .Wielu już jeździ bo Rivaldo JR a nie jest wielką tajemnicą że dopadł go wirus i przechodził ten wirus ciężko mimo młodego wieku .
Na Fiolica ,Loshaja trzeba było poczekać mimo że CV było takie że powinni od pierwszego meczu być topowymi zawodnikami ekstraklapy .
Potrzebowali czasu i okazało się że to bardzo dobry piłkarze .Wielu szczęgólnie na Loshaju wieszało ,,psy ''że szrot itd .Teraz pewnie jak na to patrzą to się rumienią ze wstydu .
Tak sobie myślę, że tyle biegając to on musi wpier**** jak prawdziwa świnia albo właśnie dzik. Przecież on codziennie robi aeroby i to grube.
Ale ogólnie mam wrażenie, że i on i Rivaldo odpala na wiosne, sporo mieliśmy takich przypadków.
Pod warunkiem, że przetrwają tradycyjny zimowy wylew szamba na Wielickiej.
[quote='Rock' pid='1460284' dateline='1605015900']
Pod warunkiem, że przetrwają tradycyjny zimowy wylew szamba na Wielickiej.
[/quote]
No Alvarez mi nie wygląda na mięczaka .
[quote='Villa_KS' pid='1460282' dateline='1605015562']
Tak sobie myślę, że tyle biegając to on musi wpier**** jak prawdziwa świnia albo właśnie dzik. Przecież on codziennie robi aeroby i to grube.
[/quote]
Nie trzeba dużo jeść. Wystarczy kalorycznie i w nieodpowiednich porach.
[quote='Miszczu2007' pid='1460311' dateline='1605024594']
[quote='Villa_KS' pid='1460282' dateline='1605015562']
[/quote]
Nie trzeba dużo jeść. Wystarczy kalorycznie i w nieodpowiednich porach.
[/quote]
Nie jestem zadnym dietetykiem, ale z tego co wiem to nie istnieje cos takiego jak nieodpowiednia pora... i jeść można nawet o 2,3,4 w nocy. Liczy sie tylko zapotrzebowanie organizmu na kalorie w przeciągu całego dnia. Jesz za duzo niz potrzebuje twoj organizm - tyjesz i przybierasz tluszczu.
Właśnie pory jedzenia odpowiednich składników odżywczych są badzzo ważne . MA to żaden atleta, pewnie ma taka genetyka po prostu . Miałem wielu ziomków ma siłowni co naprawdę trzymali dietę i efekt był jak u Marcos
Możesz sobie jeść o 4, ale chodzi o to żeby ostatni posiłek był kilka godzin przed snem.
Ostatni posilek chyba jest na 2-3 godziny przed snem
Ja zjadam dwa kotlety i wiaderko ziemniakow na 3h przed snem i jakos mi to nie pomaga :)
;) ;)
Tobie też zabrakło 0,7 skrzydłowego :)
To jest jedno, ale po 40 minutach wysiłku aerobowego zaczynasz dość intensywnie spalać tkankę tłuszczową. Widać to po przedstawicielach niektórych sportów.
[b]Wygląda na to, że Alvarez albo się miga od biegania albo je tyle, że przewyższa spalane kalorie. [/b]
Problemem nie jest waga ale chyba wzrok bo nie trafia w światło bramki.
Może dlatego że zawsze gramy pod prąd. Mam na myśli w tym momencie że pod Słońce a to oślepia.
Trzeba się przyzwyczaić. :-)
[quote='paluch' pid='1460345' dateline='1605039718']
Problemem nie jest waga ale chyba wzrok bo nie trafia w światło bramki.
[/quote]
To zależy,czy udaje mu się panować nad środkiem ciężkości ? :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1460326' dateline='1605028793']
Ja zjadam dwa kotlety i wiaderko ziemniakow na 3h przed snem i jakos mi to nie pomaga :)
;) ;)
[/quote]
To zależy na co Ci nie pomaga :D
Na linię pewno nie, ale żeby zakasować brzydko się starzejącego pracownika naukowego, już tak :)
Dzik zafarbował włosy na blond, nadchodzi nowa era. Zobaczycie jak Was "pozdrowi" w następnych meczach, rozwiąże się worek z bramkami :D ;)
MC Kwadrat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)