Był kiedyś taki piłkarz Ronaldo. Prawdziwy, ten z Brazylii, też czasami grał z nadprogramowymi kilogramami, co mu wcale tak bardzo w grze nie przeszkadzało, a i poziom rozgrywkowy był troszkę lepszy niż ligi polskiej. Gość praktycznie z marszu wchodzi i gra. Nie widziałem żeby jakoś specjalnie odstawał, a czas będzie działał jedynie na jego korzyść. Niektórzy muszą mieć strasznie smutne życie, ewentualnie problemy ze zrobieniem masy ;) i sobie ot tak dla zasady muszą po internetach ponarzekać... Marcos będzie miał po 10 meczach 6-7 bramek to będzie napierdalanka dlaczego nie 10?
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
[quote='3lvis' pid='1445736' dateline='1597753972']
[quote='Miszczu2007' pid='1445591' dateline='1597685037']
3lvis, eredin, gdzie jesteście? Dalej twierdzicie to co wcześniej? :)
[/quote]
[quote='SaNtO' pid='1445611' dateline='1597687480']
A co Miszczu nie widziałeś jak ten lis pola karnego pięknie operował w środkowym kole? To typowa 9 i w końcu to zrozum. No i Alvarez niech tez to zrozumie, niech przestanie w wywiadach mówić, że lubi grać cofnięty. To typowa 9tka i kropka.
[/quote]
Widzę, że obaj koledzy mają problem ze zrozumieniem słowa czytanego i logicznym myśleniem.
Przepraszam bardzo miszczu, jakim wyszliśmy na Chrobrego ustawieniem? Kto został wystawiony na pozycji jedynego napastnika?
To, że Alvarez lubi się cofać po piłkę i nie jest typowym lisem pola karnego ustawionym większość czasu w "16" i czekającym na piłki wiem i przyznałem Ci rację ale to on pełnił rolę napastnika w tym meczu, nikt inny i jeżeli Probierz nie zmieni ustawienia i nie zagra na dwóch napastników to tak to będzie wyglądało. Marcos schodząc głębiej będzie zostawiał pole karne puste ale to nie będzie czyniło z niego środkowego pomocnika. Wciąż to on będzie naszym napastnikiem. Ani odrobinę pucharowy mecz nie zmienia tego co pisałem tydzień temu.
[/quote]
Właściwie zagraliśmy bez napastnika. Wygląda też na to, że za Rafę przychodzi Rivaldinho, a Alvarez będzie cofnięty. Nie jest typową 10 ani rozgrywającym, ale sprawdzi się na OP lub jako cofnięty napastnik w dwójce napastników, a czasem pewnie będziemy oglądać mecze bez typowego napastnika.
- Edytowany
W stosunku do poprzedniego sezonu
Pelle+Loshaj zamieniają Gola+Lusiusza co niekoniecznie jest na minus
Alvarez z przodu zamienia Pelle co może być na duży plus
Rivalidinho za Lopesa nie wiadomo, ale raczej gorszy nie będzie
Ludzie sobie wyobrażali, że weźmie piłkę i objedzie 5 jak Carlitos w derbach. Raczej nie. Dla mnie występ obiecujący. A z kopyta będzie pożytek. Zaczekajmy jeszcze na jakiegoś wolnego. Od lat nie mieliśmy kogoś kto mógłby trafić w bramkę z 20 metrów. To będzie robić różnicę
Uwielbiam to przyjebywanie się : ) na szczęście wg mnie mamy doczynienia z gościem który szybko pozamyka buzie i nie trzeba będzie czekać by "odpalił"
kiedyś mieliśmy przykład Rakelsa żeby zaczekać rok czy dwa a teraz widzę Wdowiaka że trzeba czekać 10 lat nawet :D
[quote='SaNtO' pid='1445879' dateline='1597820364']
Ludzie sobie wyobrażali, że weźmie piłkę i objedzie 5 jak Carlitos w derbach. Raczej nie. Dla mnie występ obiecujący. A z kopyta będzie pożytek. Zaczekajmy jeszcze na jakiegoś wolnego. Od lat nie mieliśmy kogoś kto mógłby trafić w bramkę z 20 metrów. To będzie robić różnicę
[/quote]
Zgadzam się , Alvarez to nie ten typ zawodnika - ma za to inne walory . Czekam na to jego słynne "kopyto"
Prawda jest taka, ze gdyby Alvarez wazyl 100 kg, ale strzelal bramki to jego nadwage mielibyscie gleboko w du*ie... sezon dopiero sie zaczyna, wiec spokoj to podstawa. :rolleyes:
wiadomo, ze czlowiek tak naprawde patrzy na wnetrze
Jak sądzę , to niedługo uspokoi malkontentów . :)
W pierwszej polowie najlepszy na boisku...
Oby tak dalej...
Od razu widać, że gość grał a nie siedział na ławce w 2 Bundeslidze. Ustawia sobie gości na plecach jak chce.
MVP :)
Zwał jak zwał.
Byk, dzik, knur ale robotę robi :)
Mamy naprawdę kawał 10tki :)
I gdzie ci znafcy ?Taki "grubas" a najlepszy na boisku i najczęściej faulowany.
[quote='mariusz' pid='1446614' dateline='1598109027']
[/quote]
A nie jest przy kości( chociaż i tak szczuplejszy niż ostatnio)? W większości te komentarze tyczyły się jego tuszy, a nie umiejętności, które ma wysokie. Schudnie, to będzie jeszcze bardziej wymiatał.
Dobrze ze moje obawy byly przesadzone.... cieszy mnie to...
Gol i asysta mowia same za siebie... do tego jak dzis jezdzil z zawodnikami pogoni na plecach ... bajka...
[quote='octop' pid='1446624' dateline='1598110141']
[quote='mariusz' pid='1446614' dateline='1598109027']
[/quote]
A nie jest przy kości( chociaż i tak szczuplejszy niż ostatnio)? W większości te komentarze tyczyły się jego tuszy, a nie umiejętności, które ma wysokie. Schudnie, to będzie jeszcze bardziej wymiatał.
[/quote]
Nie jest...
Wejście smoka. Debiut, 67 min gry i od razu 2 pkt do kanadyjki, bramka to typowa dobitka, za to asysta przy drugiej "palce lizać"
Doskonały występ, kreatywny jako 10, pokazał się jako lis pola karnego, w defensywie ostro pracował, na nim dwie kartki dla Pogoni, będziemy mieć jeszcze sporo pociechy z niego zwłaszcza jak się zgra z resztą zespołu :)
Żadne kółko czy kwadrat - kula która rozbija pzostałe bile
Jest dzikiem. Wiśnia był większy.
zapowiada się na kawał grajka ...
te pare kilo jak zrzuci ...
dojdzie mu przyspieszenie i gościu będzie nie do zatrzymania ...
[quote='konserwa' pid='1446632' dateline='1598110607']
Żadne kółko czy kwadrat - kula która rozbija pzostałe bile
[/quote]
Świetne porównanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)