Po udanym weekendzie bardzo przyjemny poniedziałkowy wieczór :)))
-
-
2019/2020 Pozostałe mecze kolejki nr 14
No to za tydzień, można stawiać dom u buka, że mecz wygra Arka ;) ;)
[quote='Jarek44' pid='1406223' dateline='1572903111']
Parafrazując znanego muzyka.
What a wonderfull long weekend...
[/quote]
Delektuj się nim póki możesz. Za chwilę nie będzie GTS-u w ekstraklasie :(
A wygrane w europejskich pucharach :D , które przyjdą wkrótce, to jednak nie to samo co rigor mortis sąsiadki :D
Ale oni są beznadziejni! Pierwszy celny (niegroźny) strzał w doliczonym czasie gry! Oby tak dalej!
Heat mapa z meczu sąsiadki :D :D :D
[img]https://pbs.twimg.com/media/EIjxMfyXYAAuUm3.jpg:large[/img]
Oni są tak słabi, że aż brak słów by to opisać :D nie istnieją na boisku w żadnej formacji. Obrońcy gts'u wymieniają sobie piłkę między sobą, jakby prowadzili w meczu co najmniej 3:0 :D w ataku bez sztycha, ledwo oddają jakikolwiek strzał na bramkę przeciwnika ... Dziady level expert.
wisła to jest żenada
wisła żenadą jest
wisłę każdy dziś jeb.ie
wisłę ten gts
[quote='rex' pid='1406229' dateline='1572904059']
[/quote]
Pierd szczeniaka w termowizji :D
Poziom meczu żenujący, już się bałem, że Raków nic nie strzeli. I tak w każdej kolejce do końca sezonu - my punktujemy, a one dostają baty!
[quote='kaleb' pid='1406245' dateline='1572914391']
Poziom meczu żenujący, już się bałem, że Raków nic nie strzeli. I tak w każdej kolejce do końca sezonu - my punktujemy, a one dostają baty!
[/quote]
Z tym poziomem to prawda, coś tam rzuciłem okiem aby się napawać porażką burków z Czarnej Wsi. I wiecie co, nasz mecz z Lechią odbył się na nieomal galaktycznym poziomie. To było w porównaniu do wczorajszego widowiska jak mecz Real - Barcelona.To wszawe weszlo co prawda pisze, że gts zagrał prawdopodobnie najgorszy paździerz w historii futbolu, ale tylu negatywnych epitetów i hejtu jak przy opisie naszego meczu się nie doczytałem.
Bo w meczu Cracovia-Lechia liczyli na coś więcej a tu oczekiwali paździerza, być może.
[quote='rex' pid='1406229' dateline='1572904059']
[/quote]
Wygląda jakby bramkarz zesrał się ze strachu a reszta patrzy i nie wie co zrobić.
- Edytowany
[quote='koziołek' pid='1406254' dateline='1572938098']
Bo w meczu Cracovia-Lechia liczyli na coś więcej a tu oczekiwali paździerza, być może.
[/quote]
No tak, ale co to ma wspólnego z obiektywna ocena meczu, jak powinna być udziałem tego pseudo-dziennikurestwa ?
A najgorsze w tym jest to, że niektórzy na forum, podzielali zdanie tych szmaciarzy
Wszawe weszło napisało o nich mało , ale jakże przyjemnie: "wisła nie jest słaba, nie jest bez formy, wisła jest ... [b]martwa[/b]"
I niech martwa pozostanie na wieki wieków amen ( jak ta miedzy Gdańskiem a Sobieszewem) :)
A zrozpaczona morda cybermariana na trybunach w Bełchatowie dopełnia wesołość chwili :)
[quote='ZbigniewT' pid='1406258' dateline='1572939064']
[/quote]
No tak, ale co to ma wspólnego z obiektywna ocena meczu, jak powinna być udziałem tego pseudo-dziennikurestwa ?
A najgorsze w tym jest to, że niektórzy na forum, podzielali zdanie tych szmaciarzy
[/quote]
Tak dla przypomnienia napisali tak:
"To był mecz obrzydliwy, nieoglądalny, żenujący, apatyczny, odrzucający, ohydny, paskudny, parszywiały, ordynarny, trywialny, brudny, uwłaczający, marny, słaby, mizerny, mdły, szkaradny i niegodziwy."
Współczujemy całym sercem ludziom, którzy zapłacili za to widowisko jakiekolwiek pieniądze.itp.
- Edytowany
[quote='ZbigniewT' pid='1406262' dateline='1572939490']
[/quote]
[/quote]
"To był mecz obrzydliwy, nieoglądalny, żenujący, apatyczny, odrzucający, ohydny, paskudny, parszywiały, ordynarny, trywialny, brudny, uwłaczający, marny, słaby, mizerny, mdły, szkaradny i niegodziwy."
Współczujemy całym sercem ludziom, którzy zapłacili za to widowisko jakiekolwiek pieniądze.itp.
[/quote]
Ja oglądałem w TV gdzie niby nasz mecz gorzej wyglądał jak z trybun, ale zwłaszcza pierwsza połowa bardzo mi się podobała, dużo walki, nieodpuszczania. Lechia trochę zabijała mecz faulami, ale tu wina arbitra, że nie temperował betonów kartkami.
[quote='ZbigniewT' pid='1406262' dateline='1572939490']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Bo wynik im się nie podobał. Ja też mam niesmak i cofkę po wygranych Legii czy GTSu.
Weszło nie czytuję , ciekawy jestem ich komentarza po lampucerzym biciu łbem o mur w Gdyni czy wczorajszym "popisie" "towarzyszy" ?
[quote="ZbigniewT" pid='1406262' dateline='1572939490']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Nie chcę ich tu bronić bo przesadzili i z tym się zgadzam. Dodatkowo dla mnie ten mecz oglądało się na stadionie fajnie mimo, ze nie było dużo "piłki" ale nie był nudny i na pewno nie zasłużył na takie epitety z ich strony. Dużo gorszy do oglądania był wczorajszy mecz w Bełchatowie a faktycznie na weszło napisali, że był najgorszy ale nie używali przy tym takich obraźliwych słów.
Kto czyta weszło,sam sobie szkodzi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)