Za kimś murem na przykład, mają chłopaki wprawę i nic nie trzeba będzie tłumaczyć
-
-
Pelle van Amersfoort Witamy w Cracovii!!!
PDW Pelle i Mysza
Taaak. Cracovia to takie dobrowolne więzienie o nadzwyczajnym rygorze. 🙂
18 dni później
Krytyka spada na niego. Może i słuszna, ale nie powiedziałbym że człapie po boisku. Po meczu z Pogonią zauważyłem że bierze na siebie ciężar gry, jest najczęściej faulowany. To nie za człapanie sobie.
Oooooodpieeeeeeerdollllcie się od Pellego.
To nasz najlepszy piłkarz, a to, że nie dobiega do swoich podań to nie jego wina.
Ślusarki też nie dobiegał.
z Pogonią wyglądał całkiem nieźle. Podanie do Yewhena cacuszko, cukiereczek. Chciałbym z przodu trio Yewhen Riva Pelle. Knap to młodzieżowiec jak coś?
Knap to rocznik 2001, Myszor i Rakoczy 2002. Ale nie chcesz wyłączać z gry z przodu Myszora/Rakoczego? Już raczej przesunąć Pelle... na 10-kę. Rivaldo na 9? A gdzie drybling, gdzie penetracja w pole karne? Dziewiątka powinna mieć coś z czołgu, plus szybkość. Obstawiam, ze raczej pozostanie jokerem. Oby mnie ponownie mile zaskoczył.
Rakoczy z Myszorem mogą buty nosić i wodę podawać jak się Brazylijczykowi będzie chciało pić. Jak strzeli 3 i załatwi sprawę to wtedy dzieciaki mogą sobie wejść za Rivę i Yewhena i coś pogonić. Najpierw niech się pouczą z ławki z obserwacji o to chodzi w piłeczce.
6 dni później
- Edytowany
No to zobaczymy ile da się ugrać kiedy do niedawna mózg zespołu ma wyjebane.
Nie wiem co się stało, bo mimo zapowiedzi odejścia długo sprawiał wrażenie profesjonalisty, teraz widać jak mu się już nie chce. Dlaczego?
Klub bez ambicji to i zawodnicy bez ambicji do meczow podchodzą..
Może Pelle zapoznał się ze zjawiskiem netto/brutto
- Edytowany
W pierwszych meczach na wiosnę grał słabo albo był niewidoczny teraz już ewidentnie przeszkadza drużynie. Do tego kiepskie zachowanie przy zmianie.
Już wolę na boisku takich którzy nie umieją grać albo się dopiero uczą ale się starają niż takiego, któremu już ewidentnie się nie chce.
[quote]#post1527487 ... Nie wiem ci się stało, bo mimo zapowiedzi odejścia długo sprawiał wrażenie profesjonalisty, teraz widać jak mu się już nie chce. Dlaczego?...[/quote]
Podejrzewam, że klub przedstawł mu propozycję nowego kontraktu, a on im pokazał czego za takie pieniądze mogą oczekiwać.
Przykre to ale niestety prawdziwe - od początku rundy zachowuje się na boisku jak święta krowa i tak został wczoraj potraktowany przy zmianie . Szkoda, że trener nie zrobił tego we wcześniejszych meczach . jeśli mu się nie chce to niech idzie na ławę a gra nawet młody ale z ambicją .I walczący za drużynę !
Pójdzie gdzieś indziej i będzie ławe grzał.. Taki grajek..
Czas spakować strzelbę i się pożegnać.
66 dni później
Wiem, że strona "bardzo wiarygodna" :) a i Pelle jakoś mi nie pasuje do Bundesligi, ale wrzucam link:
https://transfery.info/aktualnosci/pelle-van-amersfoort-z-zaskakujacym-transferem-do-bundesligi/166855
Olkowi pożegnanie na stadionie chcą robić a Pelle nawet nie dostał jednego "narka" w swoim temacie na forum :D
No to ode mnie:
Miałeś zastąpić Javiego. To z oczywistych powodów było niemożliwe bo jego zastąpić może tylko kilku zawodników na całym świecie. Nie wyszło ale było w miarę spoko jak na te problemy z koordynacją. Firmowe dokładanie szufli chociaż irytujące gdy się pomyśli, że gość kompletnie nie ma pierdolnięcia, to jednak zostanie w pamięci. Sam w pewnym momencie zacząłem to kopiować na treningach, świętując takie trafienia Twoim imieniem i nazwiskiem. To już coś znaczy.
Oczywiście znaleźć lepszego to żaden problem. Od dłuższego czasu marzę o Cracovii bez Pellego. W końcu ten dzień nadchodzi.
Ale dziękuję i życzę powodzenia w dalszej karierze.
Pozdro !
- Edytowany
Widzisz, marzenia sie spelniaja jednak :D
Doei Pelle (czyt Duj), dzieki bedankt, sporo nam dal, koncowka do przemilczenia.
Chcialbym byc optimista jak Santus i marze zeby kogos miec na jego miejsce o podobnych/lepszych umiejetnosciach.
Oczywiscie latwosc zastapienia tak myslacego , szufelka firmowa czy nie, pomocnika jest zludzeniem. I tu mam obawy.
Predzej znajdziemy napastnika co strzeli 4 bramki zeby zastapic wiadomo kogo, he he ;)
Cialo Pelle!
Dzięki Pelle, zwłaszcza za zwycięską bramę z cska.
Gdyby nie usilne wystawianie go na "9", gdzie nie miał predyspozycji (jak Vestenicky na skrzydle) to byłby jeszcze lepszy.
Ostatnia rudna - chu*owa, ale całokształt przyzwoity.
Powodzenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)