[quote='Sir Pablo' pid='1442019' dateline='1596201098']
A ja Wam mówię że on nigdzie nie pójdzie!
[/quote]
wtedy będziemy napi.erdalac, ze powinni go wymienic na lepszego :)
-
-
Rafa Lopes - Witamy w Cracovii!
[quote='Jake Blues' pid='1442029' dateline='1596204967']
[/quote]
[/quote]
JPRDL, tak njisko upaść żeby już nie móc w wytrransferować w 20 min, no góra dobę, Lopesa sprzedanego za frytki do największego przeciwnika w lidze/
Tabisz wypi...j, Jaja sobie robisz z najstarszego klubu i najaktywniejszego Forowicza.
Ty q... kuta..e wiesz ile leki kosztują teraz, NFZ, masz pojęcie.
Dlaczego Lopes wciąż jest graczem Cracovii?
Może mu się Warszawa nie podoba?
[quote='konserwa' pid='1442030' dateline='1596205286']
[quote='Jake Blues' pid='1442029' dateline='1596204967']
[/quote]
[/quote]
JPRDL, tak njisko upaść żeby już nie móc w wytrransferować w 20 min, no góra dobę, Lopesa sprzedanego za frytki do największego przeciwnika w lidze/
Tabisz wypi...j, Jaja sobie robisz z najstarszego klubu i najaktywniejszego Forowicza.
Ty q... kuta..e wiesz ile leki kosztują teraz, NFZ, masz pojęcie.
Dlaczego Lopes wciąż jest graczem Cracovii?
[/quote]
Tabisz się uwziął na niektórych forumowiczów i robi im na złość, rozsprzedaje Cracovię za bezcen doprowadzając Generała do bankructwa, bierze za to łapówki i na pewno mu szopen posadę obiecał po wszystkim.
Tabisz won z łapskami od naszego majątku !!! Won z Cracovii, najlepiej na Madagaskar.
[/quote]
Daj spokój, tyle postów Pottera zostanie bez wartości, do kosza. ;) :D
To co prawda nie ten temat, ale wolałbym kasę z Fiolicia przeznaczyć jednak na zakup kogoś innego, jak dla mnie miał przebłyski ale to niestety nic więcej. A bohatera tego wątku Rafę można zastąpić byle Alonem Turgemanem z jakiejś buraczanej ligi, myślę że ugra tyle samo a może i więcej.
Ja rozumiem, że go lubicie bo walczak, bo się super zastawia, bo milutki - ale ten gość wymeczyl te bramki, gdybyśmy mieli napastnika to by miał dwadzieścia bramek w tym sezonie, Lopes nie ma uderzenia. Albo inaczej - zbyt często się myli
- Edytowany
[quote='Pasy_Wbr' pid='1442060' dateline='1596212516']
To co prawda nie ten temat, ale wolałbym kasę z Fiolicia przeznaczyć jednak na zakup kogoś innego, jak dla mnie miał przebłyski ale to niestety nic więcej. A bohatera tego wątku Rafę można zastąpić byle Alonem Turgemanem z jakiejś buraczanej ligi, myślę że ugra tyle samo a może i więcej.
Ja rozumiem, że go lubicie bo walczak, bo się super zastawia, bo milutki - ale ten gość wymeczyl te bramki, gdybyśmy mieli napastnika to by miał dwadzieścia bramek w tym sezonie, Lopes nie ma uderzenia. Albo inaczej - zbyt często się myli
[/quote]
Jeśli to buraczana liga, to nasza jest turbo-buraczana. Samo Maccabi Tel Awiw:
[url=https://pl.wikipedia.org/wiki/Maccabi_Tel_Awiw_w_europejskich_pucharach]https://pl.wikipedia.org/wiki/Maccabi_Tel_Awiw_w_europejskich_pucharach[/url]
"bo jestem pasiastym malkontetem"...
Wyobraźmy sobie, że 10 dni temu ktoś nam daje do wyboru - dwa warianty - trzeba głosować:
1) zdobywamy PP, 5 dni potem Lopes za 150 kE idzie do cwks
2) PP zdobywa Lechia, a Lopes u nas zostaje na kolejny sezon
Przyznać się, jest ktos kto głosuje za 2)?
Sprawdziłem - od momentu informacji o odejściu Lopesa jest w tym wątku 10 stron.
W wątku o PP od północy 24/25 lipca jest stron 8, a od momentu zdobycia Pucharu (jakieś półtorej godziny przez północą) 12.
OK, odchodzi, szkoda, wymieniono trochę uwag - musicie (Potter zwłaszcza) na ten temat tyle zionąć?
Oczywiście, szkoda, ale co wchodzę na forum to najnowszy post - wątek o Lopesie,. Niedobrze się robi...
Już nie chcę ciągnąć tematu, ale pomyślcie jak cała Polska się śmieje z Piasta.
Jorge Felix, Uros Korun i Tom Hateley odchodzą z Piasta Gliwice. Wszyscy za darmo, bo skończyły im się umowy. Już pomijam, że przed startem w pucharach ;) Cała Polska się śmieje :D
Witam wszystkich, śledzę forum od jakiegoś czasu aż wreszcie założyłem konto,a zmusiła mnie do tego owa sytuacja:
https://legia.net/news/rafael-lopes-coraz-blizej-legii/78075
"piłkarz podpisując aneks na czas pandemii, wywalczył zawarcie w nim niskiej klauzuli wykupu - niecałe 100 tys euro"
Sto... Tysięcy.. Euro... Niecałe .... Naprawdę?!
[quote='ian thorpe' pid='1442068' dateline='1596215691']
Jorge Felix, Uros Korun i Tom Hateley odchodzą z Piasta Gliwice. Wszyscy za darmo, bo skończyły im się umowy. Już pomijam, że przed startem w pucharach ;) Cała Polska się śmieje :D
[/quote]
No dodatkowo zarząd Piasta napluł w twarz swoim kibicom. Za darmoche puszczać Felixa? można było chociaż przytulić te 150 tys. :D
[quote="ian thorpe" pid='1442068' dateline='1596215691']
[/quote]
"Cała Polska" śmieje się z E-klasy. Z nas nie bardziej niż z innych.
Swoją drogą co z Filipem Piszczkiem? Bo jego włoski klub chyba spadła. Nie wraca przypadkiem. Przypomnę tylko, że po ewentualnym odejściu Lopesa mamy Alvareza.
Jak wygląda sprawa z Rubio?
[quote='mid777' pid='1442079' dateline='1596218285']
Witam wszystkich, śledzę forum od jakiegoś czasu aż wreszcie założyłem konto,a zmusiła mnie do tego owa sytuacja:
"piłkarz podpisując aneks na czas pandemii, wywalczył zawarcie w nim niskiej klauzuli wykupu - niecałe 100 tys euro"
[/quote]
chodzą słuchy, że kwota to 70.000 €
Z Piasta to się co rok śmieją w zeszłym roku pozbyli się Valencii teraz Felixa , żenada , to ich MP w ub roku i pudło w tym jest chuja warte, ciekaw jestem o co będą walczyć w przyszłym ?
[quote='mid777' pid='1442079' dateline='1596218285']
[/quote]
Zbigniew dawno mnie tu nie było, wracam bo to co napisałeś zakrawa o pomste. Felix wygrał kilkadziesią† baniek dla Piasta! Mistrz Polski i 3 miejsce w dwa lata. Walka o LM i LE. Co Ty w ogóle porównujesz? Lopes idzie za 70 tysięcy euro!!!!!!!!!
Ogrodnik: nie ma żadnych klauzul. Profesor: dlaczego Gol ma mieć inny aneks. Co się z Wami na tym forum dzieje, jedynie Potter i Santo coś kumają. Kłamią i teraz wszyscy kibice cwelki się z nas śmieją. Puchar Polski kurła. Tylko na tyle i aż tyle nas stać. Mamy najbogatszego właściciela w Polsce od 17 lat, a Wy się podniecacie ochłapami. Lopesowi się nie dziwie, nikt nie chce siedzieć w takim bagnie. Ogrodnik znowu kłamie, nie puścili w zime no to sobie idzie do przeciwnika w lato. Tu nigdy nie będzie normalnie. Klub jest chory, kibice "sukcesu'. Gnojenie ludzi średnio co pół roku. Gnojenie dzieci. Gnojecnie pracowników.
- Edytowany
[quote="ian thorpe" pid='1442068' dateline='1596215691']
Jorge Felix, Uros Korun i Tom Hateley odchodzą z Piasta Gliwice. Wszyscy za darmo, bo skończyły im się umowy. Już pomijam, że przed startem w pucharach ;)[font=Arial Black] Cała Polska się śmieje[/font] :D
[/quote]
Przelicz sobie Ianie ile baniek oni im ugrali... przelicz premie za mistrza i przelicz premie za zajecie 3 miejsca... Ile wyszlo?? ponad 20mln zlotych??
Rzeczywiscie ... jest sie z czego smiac... ze zarobili dla klubu ponad 20mln zlotych... rzeczywiscie beka...
Lepiej szukac oszczednosci na kontraktach lepiej zarabiajacych pilkarzy :) to sa mylyony...
- Edytowany
Przepraszam pomylilem sie.... beke mam jeszcze wieksza... ugrali ponad 36mln zlotych .hahahaha ale smieszne hahahaha :) :)
[img]https://s-trojmiasto.pl/zdj/c/n/9/2414/555x0/2414749-Podzial-pieniedzy-na-kluby-ekstraklasy-za-sezon-201819.jpg?r=2020072613[/img]
[img]https://img.ekstraklasa.org/articles/800x2000/wynagrodzenie-rozszerzona-tabela-1595317757.png[/img]
No to się zdecyduj,. Kruszyna, czy liczymy bilans, czy ubytki? Bo według tej kalkulacji - tylko za obecny sezon - to on w pojedynkę zarobił więcej niż tamci 3, a jeszcze do tego jest 150 tysięcy Euro :D
Ja generalnie sugeruję, żeby kibice nie zajmowali się finansami klubu, tylko kibicowaniem. Recenzowaniem gry, sukcesów (od kiedy są) i transferów. Ale to zainteresowanie cudzymi bądź co bądź pieniędzmi jest niezdrowe.
Bedzie trzeci post pod soba...przepraszam...
Nasi olali Plachete.... conajmniej 8mln zlotych do przodu...
Nasi olali zimowe wzmocnienia do zajecia i walki o medalei premie....od 6 do 12 mln ale policzmy to od 6mln do 9mln dajac ze cwks byl poza zasiegiem...
O kurcze... jakby nie liczyc strata od 14 baniek do17 baniek...
Ale ... zaoszczedzic chcieli na kontrakcie Gola ... 200tys za okres 4 miesiecy...
Na Rafie ile zaoszczedzili?? Dajac obnizke kontraktu i wpisanie smiesznej klauzuli ktorej przeciez w prywatnym klubie sie nie wpisuje bo to dzialanie na szkode :) tak przynajmniej twierdzi viceprezesotreneromenagier.....
Rzeczywiscie .. przy 6 mln wplywu za Puchar...straty mozna liczyc w mylyonach ...
Jak nic musza jeszcze zejsc z kilku najlpeszych kontraktow stawiajac zawodnikow w kozie albo zmuszajac ich do kleczenia na grochu i kazanie im prosic by klub im dobrowolnie obnizyl kontrakty...
Panie mid77,szkoda, żeś pan nie zalogował się pocieszyć z nami po finale pucharu,tylko dopiero teraz,no naprawdę szkoda ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)