Spodziewałem się nowego kontraktu a tu ... bum .
Dziękuję za te lata Lukas, , powodzenia . Zawsze będziesz mile widziany na Ziemi Świętej .
-
-
Lukáš Hroššo - powodzenia!
dzięki
Skoro poleciał Hrosso i Wilk to zapewne mamy kogoś na oku.
Łukasz JESTEŚ GOŚĆ. SZACUNEK I POWODZENIA.
[quote]#post1620489 [quote]#post1616483 Brawo wyśmienity mecz.[/quote]
Łukasz dzisiaj ponownie wzorowo.[/quote]
Łukasz będę pamiętał że wybroniłeś nam Ekstraklasę wzorowymi interwencjami oraz Puchar Polski .Dzięki za grę w Cracovii.
Dzięki Lukas, powodzenia!
Szkoda go. PP i SP nam wybronił. Teraz też pomógł.
Dziękuję Lukas za wszystko. Jesteś normalny gość. Nigdy nie wściekałeś się że jesteś rezerwowym. W bardzo ważnych dla nas chwilach bardzo nam pomogłeś. Zawsze można było na Ciebie liczyć. Powodzenia !
Bardzo pozytywny gość i nie najgorszy bramkarz.
A jedna z interwencji w meczu z Rakowem to klasa światowa.
Dzięki Lukas i powodzenia!
To co "wyciągałeś" w sezonie gdy zdobyliśmy PP to "Mistrzostwo Świata". Dzięki Lukas!!!
Powodzenia.
Szkoda .że odchodzi
Powodzenia i dzięki przede wszystkim za PP.
Jakby nie twoje interwencje Cracovia nie zdobyła by tego trofeum.
Jakoś bardzo szkoda mi ze odchodzi , nie wiem jakie tam sa powody tego ale jako drugi czy trzeci mógł zostać
Popłakał się w wywiadzie, szacunek i wielkie dzięki!!!
https://x.com/MKSCracoviaSSA/status/1794443922480992693
Dobra, krótkie pytanie - jaka przyczyna stała u podstaw podjęcia decyzji o rozstaniu się z Hrosso? Bo na podstawie wywiadu mam prawo sądzić, że raczej chciał zostać więc dlaczego nie przedłużono z nim kontraktu? Poziom sportowy wykluczam bo jako jeden z nielicznych zawsze stawał na wysokości zadania.
Po taniości trener z niedoszłych rezerw jest.
To może i po taniości jakiś bramkarz się znajdzie.
Najlepszy bramkarz Cracovii w ostatnich dwóch dekadach i co najważniejsze identyfikował się z klubem. Bardzo dobry zmiennik i zawsze na Niego można było liczyć, nigdy nie schodził poniżej pewnego poziomu.
Ja bym z Nim jeszcze przedłużył kontrakt na następny sezon. Znakomity charakter.
Po meczu powiedział piękne słowa "straciliście dobrego bramkarza ale zyskaliscie oddanego kibica", strasznie mi zaimponował, dzięki Luki
Nowe miotły, nowe porządki - słowa przykre , lecz prawdziwe . Szkoda, że Lukas odchodzi , widać mają na oku innego kandydata .
[quote]#post1622513 Najlepszy bramkarz Cracovii w ostatnich dwóch dekadach i co najważniejsze identyfikował się z klubem. Bardzo dobry zmiennik i zawsze na Niego można było liczyć, nigdy nie schodził poniżej pewnego poziomu.
Ja bym z Nim jeszcze przedłużył kontrakt na następny sezon. Znakomity charakter.[/quote]
Najlepszy może nie (choćby Pesković był lepszy), ale na pewno Top3.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)