Biore poprawkę , że to tylko sparring , jednostka treningowa . Nie wiem czy nasi grali po treningu , czy nie , na świeżości czy na zmeczonych nogach . podejrzewam , że po treningu i to ostrym .W dodatku składy pomieszane , każdy dostał swoja szansę . Ja czekam na mecz , który zagramy w praktycznie optymalnym składzie .
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2019/20
Kiedy gramy kolejny sparing ?
Nasza nowa pożal się Boże strona twierdzi, że jutro. Strona naszego przeciwnika, że dopiero w sobotę.
Florian od razu podniósł poprzeczkę i wyeliminował na dzisiaj Lucka. Thiago bez fajerwerków, ale papiery ma by kopać, parę razy fajnie się ustawił i próbował dograć.
To pierwszy mecz sparingowy na poważnie, nie wypadł źle. Brak skrzydłowego widoczny.
Dzięki Serbom od Partyzanta obejrzało się sparing z profesjonalną transmisja i takim samym komentarzem
Inny świat.. lata świetlne przed nami...
Panowie bez przesady ...
rozumiem, ze trzeba na wczoraj przynajmniej jednego skrzydłowego ...
tu wszyscy jesteśmy zgodni ...
ale dajcie spokój z napierdaalaniem na ludzi dzięki którym mamy relacje i transmisje nie tylko z Turcji ...
no i nie zapomnijcie podziękować za ciepłą wodę
Ale co było nie tak z transmisją?
- Edytowany
Najpierw transmisja w ogóle nie ruszyła, potem już w trakcie meczu podali nowy link ale kibice na czacie się strasznie skarżyli że zacina i jest bardzo cicho (co potwierdzam, nie dało się oglądać ani słuchać w takich warunkach). Dopiero jak zszedłem na niższą jakość się poprawiło. Później jak wróciłem na wyższą to już oglądałem normalnie do końca, ale i tak na transmisji od partyzantów było łatwiej rozróżnić zawodników, zwłaszcza stojących w słońcu.
Czyli rozumiem chodziło o problemy techniczne i jakość kamery?
Tak, głównie problemy techniczne.
Natomiast co do jakości - kamera sama w sobie pewnie jest dobra, nie jestem specjalistą w tym temacie ale moim zdaniem kamera Partyzantów miała inne ustawienia przez co lepiej radziła sobie przy mocnym świetle.
kamere Partyzantów było widać pare razy po lewej stronie i wygląda na to że to jest sprzęt raczej klasowy co sie przekładało na jakość. A scinanie to już wina netu. Nie ujmując naszym zaangażowania to pod tym względem są dużo przed nami. Najważniejsze że sportowo jesteśmy na takim samym poziomie jak Partizan ::) składy raczej nie było optymalne + nowi muszę się jeszcze zgrać z resztą.
Przy czym dla Partizana to był już drugi sparing tego dnia.
drugi sparing ale w innym składzie ...
u nas też dwa składy ...
więc nic to nie znaczy ...
kluczowe jest tutaj słowo:
SPARING ...
Transmisja Serbów :
- komentator normalnie pracuje - podając kto przy piłce i to nawet wszystkich zawodników Cracovii
- wie kto jest naszym trenerem, które miejsce w tabeli i takie tam ciekawostki
- transmisja z powtórkami bramek- akcji
- zaczęła się normalnie o czasie
- jakość obrazu bez porównania z tym co Comarch zafundował
itp
itp
Ps.
No nie super, że w ogóle jest - mogło by nie być.
I gawędź szczęśliwa
To w lidze też nic nie wymagać
Ważne że w e-klapie grają - i szalejmy ze szczęścia.
Dla mnie to dziadostwo...
A mieli studio pomeczowe i cheerliderki w przerwie? Bo jak nie to nie ma się czym jarać.
Studia pomeczowego nie mieli, ale nie skończyli transmisji, tak jak nasi, ale pokazywali trening i nie wiem już co dalej, bo przestałem oglądać po parunastu minutach.
Trapezie ...
komentator od partyzantów oczywiście starał się bardzo ....
nie ustrzegł się kilku błędów/pomyłek ( np.Arka Gdańsk) co jest normalne ...
weź popatrz na Szpakowskiego którego po prostu nie da się słuchać ...
a wielu ludzi w Polsce uważa go za wybitnego komentatora sportowego ...
więc ocena jest tutaj bardzo subiektywna ...
a co do jakości technicznej to oczywiście nasi też pewnie chcieli by mieć taki sprzęt jak partyzanci ale nie mają ...
i nie sądzę aby to była ich wina ...
robią co mogą i za to należą im się podziękowania ...
- Edytowany
Ano Arka Gdańsk była....
Ale przy tylu plusach jeden minusik nie zaciemnia ogólnego odbioru...
Z jakiego powodu jest takie dziadostwo to ja nie wiem.
Ale nazwanie sprawy po imieniu może coś zmieni .
Jak się siedzi cicho to jest super, po co zmieniać jak wszyscy szczęśliwi ?
Oczy pękają od czytania tego forum. Byłaby lepsza kamera i spiker sypiący anegdotami z życiorysów rywali to byłoby napierdalanie że jesteśmy królami youtuba.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)