To nie takie proste, przynajmniej do niedawna bo piłkarze mieli ZAKAZ oddawania koszulek. Nie wiem czy na wiosnę został on utrzymany ponieważ dostępność trykotów była już w miarę przyzwoita (choć nie wiem czy odpowiednia).
-
-
Cracovia-Pogoń Szczecin 19 maja Niedziela 18.00
Oceniając mecz - dostaliśmy manto.
Ale może nie chodziło o mecz, tylko o pobicie rekordu meczów bez remisu? Rekord pobity, drużyna przeszła do historii, nie dało się wygrać, to przegrali ;)
Wynik gorszy niż gra. Jedyny plus, cel osiągnięty:)
Mecz zagrany jak Derby. Niby biegamy ale uja z tego jest a obrona udaje że broni. Wystarczy popatrzeć ile strzałów przyjęli na ciało obrońcy Pogoni. A nasi pozwalalo na to żeby Pescovic musiał się gimnastykowac przy każdej okazji.
Szkoda bo kupę ludzi przyszło popatrzeć na kropkę nad i. A tu kop w tyłek.
Mnie ta porażka niespecjalnie zabolała bo po pierwsze puchary i tak mamy a z kolei bez nich byłoby się łatwiej przygotować do walki o MP 2020.
Zaskoczył mnie tylko syn dla którego to był 2 mecz (poprzedni 1:4 z... Pogonią) bo byłem pewien że będzie zadowolony ogólnie wypadem na mecz i otoczką a on przed spaniem mówi że szkoda że mieliśmy 0 bramek ...
I tak sobie myślę że nadszedł czas by wychować pokolenie dumne z wyników a nie znoszące dumnie porażki.
Do dzieła panie Probierz!
Fojut już w dziesiątej minucie rozbił głowę Datkovicowi. Pamiętajmy, że dwa lata temu ten sam Fojut roztrzaskał głowę Covilo w taki sposób, że Miro został wyeliminowany na pół roku. Teraz nie ma żadnych wątpliwości, że wbrew temu co na forum niektórzy sugerowali nie było to przypadkowe zderzenie głowami Fojuta i Covilo.
Wygrać wreszcie Derby i nie tylko raz !
nie wiem czy spiker ma tu konto, albo czy czyta to forum ale człowieku ZAMKNIJŻE SIĘ JAK ŚPIEWAMY!!!! ZAGŁUSZENIE PRZEKLEŃSTW GDY LECĄ W KIERUNKU DRUGIEJ DRUŻYNY JESZCZE JAKOŚ ROZUMIEM, ALE GDY LECI "wISLA BOI SIĘ NAS" A TY ZACZYNASZ PIER...DOLIĆ O "DZISIEJSZEJ PROMOCJI W SKLEPIE" TO MNIE SZLAG TRAFIA. NAJLEPIEJ GADAJ CAŁY CZAS BO NON STOP PRZEKLEŃSTWA SĄ NA STADIONIE
Czas żebym ja spróbował zrobić jakąś serie zakładania wątków meczowych
Może nie skończy się na jednym meczu ?
- Edytowany
Jeszcze się nigdy tak nie denerwowałem oglądając mecz.... lechii. Jak Imaz podchodził do karnego to myślałem, że puchary poszły sie gieteesić.
Chyba w gorszym stylu nie dało się do tych pucharów awansować, ale i tak GRATULACJE.
Kiedy losowanie ?
- Edytowany
Mnie po końcowym gwizdku zabrakło głośnego: "Piotrek Stokowiec [size=small]" ;). On się do tych pucharów przysłużył nie mniej niż wiceprezes. Lechia ograła Jagę w finale PP, ograła ją też w ostatniej kolejce, z Nami w Krakowie dwie porażki, nawet w Gdańsku się starali ale wtedy jeszcze karnych nie umieliśmy strzelać ;)... [/size]
No jakby nie było to współtwórca naszego sukcesu.
[size=small]Jak już młyn zaintonował "Michał Probierz" to oczywistym się wydawało, że nastepnym będzie Stokowiec ;). [/size]
https://youtu.be/P5nTnTjKuQ4. min 17 sek 40. Super zachowanie kibiców względem Javiego...
[quote='NaD_Dka' pid='1380170' dateline='1558526628']
https://youtu.be/P5nTnTjKuQ4. min 17 sek 40. Super zachowanie kibiców względem Javiego...
[/quote]
Te błyski w oczach w oczekiwaniu na wynik z Gdańska. Też tak mam jak mi się w niedzielę wieczorem przyśnie, a potem w poniedziałek rano sprawdzam czy kupon wszedł :D
[quote='NaD_Dka' pid='1380170' dateline='1558526628']
[/quote]
Jaka żenada...
- Edytowany
Buraczarnia level master. Szkoda kurwa jednemu z drugim 200 za koszulkę? Dno... Zachowują się, jak przegralibyśmy Mistrzostwo Polski po położeniu się na murawie.. Typowe wsiurstwo, porównywalne jedynie do zachowania chama plującego na Siemiona...Search & Destroy, jak śpiewał Hetfield...
kurwa zdzieracie z naszych chłopaków barwy jak z wiślackich szmat! Zastanówcie się co odpierdalacie bo wstyd jak chuj! Nie stać Was sobie koszulki kupić, to trudno zdarza się, mnie też nie stać, ale zachować się trzeba potrafić! Inna sprawa, że po takim meczu, powinno być polecenie/pozwolenie od marketingu dla chłopaków, że po wykonanej grupowej cieszynce, pod sektorem D każdy ściąga koszulkę i rzuca ją w stronę kibiców, fundując tym samym, szczęśliwcom fajną pamiątkę, zapobiegłoby to tej durnej, późniejszej sytuacji...
[quote='rex' pid='1379538' dateline='1558298116']
Ten mecz po prostu udowodnił, że Pogoń lepiej od nas gra w piłkę.
[/quote]
Nie.
Ten mecz udowodnił, że W TYM MECZU Pogoń lepiej od nas grała w piłkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)