Gratulacje ! Jedziemy dalej !
-
-
Górnik Zabrze - Cracovia 29.03 godz. 20.30
Nie jestem fanem gry defensywnej , no ale skoro przynosi to punkty to bardzo marudził nie będę.
najważniejszy wynik, ale pyta straszna i z Koroną bez Gola i pewnie też bez Peskovica, będzie ciężko.
Jestem pozytywnie zaskoczony Kosowskim
Uffff, w tym wypadku nie ważne jak, ważne że są te cholernie ważne 3punkty, choć po chaosie pierwszej połowy, w drugiej udało nam się w miarę opanować sytuację. Brawo dla Peskovica, mam nadzieję, że nie będzie to jakiś poważny uraz i do wtorku wszystko będzie ok. Trzeba o tym meczu zapomnieć i gramy dalej, teraz znowu ciężki mecz z Koroną, tym bardziej, że bez Gola, ale 3punkty z Kielcami dadzą nam chyba pewne miejsce w górnej 8, tak więc wszyscy we wtorek na mecz!
Ważne to umieć takie mecze wygrywać - styl był jaki był, zwycięzców się nie sądzi
Brawo dla drużyny za kolejne punkty
Uwielbiam sędziego Mycia. Zwalisty chłop z przestraszoną miną i przynosi nam szczęście :D
- Edytowany
Hehehe
Po meczu dopiero dowiedziałem się że komentował Kosowski
Panie piesek bardzo profesjonalnie to komentowałeś ?
mówiłem, że Górnik po naszej kompromitacji z gts-em nie ma szans
po raz czwarty zresztą :)
Uff, powoli schodzi powietrze i zmniejsza się ciśnienie . Styl kiepski ale jakże ważne 3 punkty doliczone .To na dziś najważniejsze .Teraz operacja Korona .
[quote='DareCki' pid='1371073' dateline='1553895476']
Hehehe
Po meczu dopiero dowiedziałem się że komentował Kosowski
Panie piesek bardzo profesjonalnie to komentowałeś ?
[/quote]
zAWsze tak było, to mój ulubiony komentator
nie można tego nazwać widowiskiem piłkarskim, ale bardzo cieszą te trzy punkty
Punkty cieszą tym bardziej wywalczone po kiepskiej grze, na niełatwym terenie!
Sędzia zrobił kabaret ale najważniejsze,że nie spatrzył wyniku meczu. Graliśmy słabo ,ale najważniejsze punkty i to,że dowieźliśmy wynik do końca. nawet Probierz na konfie mówił coś o remisie..ale jak widac tylko mówił...
Teraz jeszcze gts w doopę i będzie git weekend. Kundle niech szorują dolną 8 a Carlitos niech im strzeli baniaka
Piszczek oby tak dalej.Chłop walczy jak mało kto!!!
Teraz wszyscy we wtorek!!! 2 kwietnia data wyjątkowa.Największym hołdem jest być obecnym o 18 na ziemi świętej razem z Naszym Kochanym Papieżem!!!
[quote='sadix' pid='1371090' dateline='1553897274']
Piszczek oby tak dalej.Chłop walczy jak mało kto!!!
Teraz wszyscy we wtorek!!! 2 kwietnia data wyjątkowa.Największym hołdem jest być obecnym o 18 na ziemi świętej razem z Naszym Kochanym Papieżem!!!
[/quote]
To jest nasz obowiązek tam być, bez wymówek,
Gol i Cabrera robią różnicę- tajemnica naszych sukcesów i wskazówka dla JF, że żeby się liczyć trzeba głębiej sięgnąć do kieszeni. A będzie to miało przełożenie także na akademię, jak powstanie Rączna.
Dobrej nocy Pasiaści Bracia ! Ważne 3 punkty- wreszcie nie my jesteśmy frajerami !
A tyle narzekaliśmy na Peskovicia, a to facet, który ma wielkie zasługi w naszej obecnej pozycji w tabeli. Dzisiaj na dodatek pokazał charakter - gra z bolesną kontuzją i dwukrotne odważne wyjście do piłki, w tym raz poza pole karne. Kapelusze z głów!
- Edytowany
Bardzo fajny mecz ... nasza gra obrona praktycznie perfekcyjne ... nawet super wrzutki (chyba Gwily ) ladnie czyszczone .
Sedzie .. strasznie dziwnie .. gwizdze wszystko- pozniej sprawdza :D z jednej strony irytujace .. z drugiej ..dobra taktyka bo przynajmniej nie popelnia bledow.
Kolejny mecz kory udowadnia ze Airam robi roznice ... i pierwszy w ktorym widac bylo potencjal PIszczka uktorego szczerze mowiac wczesniej go nie widzialem.
aaa a jeslil chodzi o komentowanie .. to o dziwo mnie najlepiej sie slucha Baszczynskiego i kosowskiego wlasnie ;)
dziwi mnie ten wylew negatywizmu w ocenach, wiem ze niektorzy mysla ze jestesmy sila tej ligi :)
ale ja nie i bardzo doceniam to z trudem wywalczone zwyciestwo, obcy teren, trudny przeciwnik, lekko sitowata obrona w 1ej polowie, ale jak widzielismy w drugiej wprowadzono poprawki i Gornik juz nie stwarzal sobie tych groznych sytuacji
widzimy sie we wtorek ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)