Panie prezesie idziemy w dobrym kierunku. Na chwilę obecną potrzeba tylko 150kg płkarza, przepraszam, 2 piłkarzy i będzie super! :)
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
[quote='szaleniec' pid='1332066' dateline='1534535071']
Zrozumcie w końcu, że gość ma klub z innych powodów niż wam się wydaje. Wyniki sportowe nie mają znaczenia
[/quote]
Mylisz się, ja tego nie potrafię wytłumaczyć, ale jak wygramy za 7 kolejek pierwszy mecz to w ekstazie paru Ci wygarnie jak błądzisz!
Panie Profesorze, Prezesie , WiększościowyWłaścicielu.
To ,że po 5-u meczach Cracovia ma tylko 2-a punkty [b]JEST WYŁĄCZNIE[/b] winą koszmarnie
złego zarządzania sportem w Klubie. Owszem , zarządzają podobno pańscy totumfaccy...
ale za to i za koszmarnie słabe efekty [b]TYLKO PAN [/b]odpowiada . Takie są realia!
Widzą to Krakowianie. Na mecze chodzi < 50% ludzi co chodzili ze 3 lata temu.
Może jednak pora zmienić ludzi , którym od 15-u lat nic nie wychodzi?
Może wreszcie pora coś zmienić w zarządzaniu?
Bo jest po prostu Źle!!!!
[quote='szaleniec' pid='1332066' dateline='1534535071']
Zrozumcie w końcu, że gość ma klub z innych powodów niż wam się wydaje. Wyniki sportowe nie mają znaczenia
[/quote]
[quote='squier strat' pid='1332073' dateline='1534535642']
Ale dlaczego do k.u.r.w.y. nędzy mój KLUB
[/quote]
Chyba wiekszość już dawno zrozumiała....własnie ..ale dlaczego ma to spotykać CRACOVIĘ...niech sobie Filipiak znajdzie inny klub inna dyscypline i za bierze ze soba swoich buraków z Jakubkiem na czele......może jak przyjdzie inny własciciel klub sie odbuduje na innych,nowych zasadach, gdzie bedzie sie liczył także wynik sportowy a nie tylko kasa której jak widać Filipiakowi ciągle mało........
- Edytowany
a w d.u.p.i.e to juz mam panie prezes.
Cała sztuka polega na tym żeby nie złapać tylko żeby gonić króliczka!
Panie Filipiak ! Chcesz być dumnym właścicielem najstarszego klubu sportowego w Polsce to daj nam i sobie taką szansę. Pozwol zarządzać majątkiem ludziom, którzy się na tym znają. Nie takim co tylko potrafią liczyć, ale tym, którzy. .ale po co ja o tym kolejny raz. .
Filipiak obudź się ! To już nie jest telewizyjny show Łowcy Frajerów.Oni tu są. Pasożytują tłuściutko na Twoich kontach, egzaltując swoje zasługi. Gratuluję zrobienia z siebie błazna i naiwnego filantropa, ale proszę, nie babraj w tym cuchnącym szambie mojej ukochanej Cracovii.
okupant a nie prezes
do tego za biedny by cokolwiek osiagnac w naszej lidze
- Edytowany
Ale sie musza z niego Szwajcarscy koledzy śmiać... za biedny żeby wygrac w jednej z najgorszych lig w Europie
Nie sądzę by miał kolegów.
[img=138x78]https://v.wpimg.pl/ODcwMS5qJi1MOGJiBkk3c1tYPjUYFi4oDxI_KhsGPycHGWMjWV4_LAwDIiAaRC1zW0YrMQQSenBSQXUMB0F2dVtAfWIbGz8j[/img]
[quote='piotrek67' pid='1332346' dateline='1534614515']
[img=138x78]https://v.wpimg.pl/ODcwMS5qJi1MOGJiBkk3c1tYPjUYFi4oDxI_KhsGPycHGWMjWV4_LAwDIiAaRC1zW0YrMQQSenBSQXUMB0F2dVtAfWIbGz8j[/img]
[/quote]
Ale mu dosrali ! Teraz to już koniec ! Na pewno się już pakuje !
Dobre i to.
Janusz pali cygaro i popija whisky
http://weszlo.com/2018/08/18/wart-sukces-krajowym-podworku-coraz/
Ten artykuł go nie dotyczy. On sukces widzi tylko w TV
Panowie, dosyć tych wniosków! Prezes to już przeczytał i „chce się wziąć za robotę” ale wy ciagle nowe i nowe...
Dajcie pracować.
[quote='zubereg' pid='1332394' dateline='1534623740']
Ten artykuł go nie dotyczy. On sukces widzi tylko w TV
[/quote]
No co ty ? Słyszałeś w legalnym biznesie o dealu z dziesięciokrotnym zyskiem po paru miesiącach ?
Jak dla Ciebie zarobienie ponad czterech milionów jurków to nie sukces, to ja nie wiem. ..Kupić tanio, sprzedać drogo ! Ale, że w żydowskim klubie takie rzeczy trzema tlumaczyc ?
- Edytowany
Ooo, widzę że będzie wywiad z prezesem w jutrzejszym Dużym Formacie, tytuł artykułu - "Dziś pracownik jest panem", pewnie Filipiak znowu w moich oczach totalnie się skompromituje, tak jak parę lat temu w wywiadzie jaki z nim przeprowadził Sroczyński, a gdzie też opowiadał o swoim biznesie, pracownikach Comarchu itd., a także o tym, że ma Rolls-Royce w garażu, ale nim nie jeździ, bo po prostu ma go, by mieć, bo inni milionerzy też mają i on nie może być gorszy. Cracovię na pewno traktuje tak samo, nie o wyniki chodzi, o to by coś wygrać, a o to by po prostu mieć klub, tak jak inni milionerzy i móc się w towarzystwie milionerów pochwalić, że "a wiecie panowie, ja to mam swój klub piłkarski w Polsce, najstarszy klub", tak samo jak może się pochwalić, że w garażu stoi Rolls-Royce...
[quote='sterby' pid='1332384' dateline='1534622377']
Janusz pali cygaro i popija whisky
http://weszlo.com/2018/08/18/wart-sukces-krajowym-podworku-coraz/
[/quote]
Z punktu widzenia księgowego w Cracovii jest znakomicie. Nie ma sensu gra[size=small]ć[/size] o nic więcej.
Problem będzie, kiedy się w końcu przelicz[size=small]ą[/size] balansowaniem na krawędzi 14 miejsca i tak jak Legia nie zakwalifikowała się do LM/LE, tak my spadniemy z ligi. Wtedy już nikogo nie da się drogo sprzedać. Cho[size=small]ć[/size] z drugiej strony, zapewne wtedy Filipiak wcieli w życie plan powrotu do "Ekstraklasy" i na fali tego "sukcesu" nawet kibice zaczną powoli i na kr[size=small]ó[/size]tk[size=small]ą[/size] chwil[size=small]ę[/size] wracać na trybuny.
Z tym okupantem ko[size=small]ł[/size]o się zamyka.
Nie ma dla nas żadnej nadziei.
Bruno
[i]Ale, że w żydowskim klubie takie rzeczy trzema tlumaczyc [/i]?
Cracovia NIGDY nie była żydowska. Obrażasz klub któremu niby kibicujesz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)