6 punktów straty do pudła ;)
-
-
Zagłębie Lubin - CRACOVIA sobota 22 12 2018 godzina 18:00
Pięknie ; ).
Nie było spalonego wysunięty był Kopacz. Cabrera dziś też słabo (choć zmiana na plus), generalnie powinniśmy zamknąć mecz na 3-1 a nie drżeć o wynik. Po kartce Zagłębie oddało całkowicie mecz, ale to już ich problem. Ładnie się kończy piłkarski rok w Cracovii.
W ostatnich 5 meczach sezonu obstawiałem 5 punktów i bardzo się myliłem :).
[quote='1906_Pasiak_1906' pid='1353457' dateline='1545505815']
To były bardziej szczęśliwe zwycięstwo niż pamiętne z GKS Bełchatów od 0;2 do 3;2 w 7min
[/quote]
No, nie bez przesady. Tamten mecz to był rekord świata.
https://www.flashscore.pl/tabela/boesZOeS/dhoVcL5r/#form;overall;5
:)
O szczęście niepojęte!!!!!!!!
[quote='Sejno' pid='1353259' dateline='1545471621']
Jakoś dziwnie jestem spokojny o wynik. Myślę że obrona da radę.
[/quote]
a nie żebym się chwalił czy coś,,,, :)
Pamiętacie kiedyś taki temat, w którym liczone były dni od dnia poprzedniego meczu, gdy Cracovia odwróciła wynik spotkania (przegrywając wygrała)? Teraz mamy takie 2 mecze z rzędu :)
Brawo chłopaki za charakter :)
W końcu uśmiechnęło się do nas szczęście. Brawo Panowie za wspaniałą drugą część tej rundy. Z nadzieją czekam na wiosnę. Oby bez przygód w trakcie przygotowań.
Brawa za walkę do końca, choć ostatnie minuty kosztowały mnie utratą zdrowia. Szkoda, że kończy się runda jesienna bo Hank ma niewątpliwego farta. Tak trzymać! :)
Dzięki za zwycięstwo - święta będą piękne!
Wszystkiego najlepszego - zdrowych, pogodnych Świąt dla wszystkich, którzy są z Cracovią na dobre i na złe.
Hank zakładaj wątek meczowy Cracovii z Piastem, żeby Cię ktoś nie daj Boże - nie ubiegł
Jak to mawiają - szczęściu trzeba pomóc. I właśnie tak po czerwonej kartce dla zagłębia zagraliśmy. Czyżby i ja przystąpie do zakładu z Hankiem o jakiś lepszy trunek? Powiedzmy jeszcze dwa/trzy mecze,pol żartem pół serio ;) Dzięki za dzisiaj,wszystkim życzę spokojnych, wesołych świąt... I szczęśliwego nowego roku (nie mam zielonego pojęcia czy w tym roku coś jeszcze na forum naskrobie). Niech każdy z Nas będzie wytrwały w dążeniu do upragnionego celu, WIELKIEJ Cracovii!
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Brawo, drużyna wykorzystała szansę gry z przewagą zawodnika i wygrała, choć styl nie powalał i dlatego tym bardziej cieszą te dzisiejsze punkty!
Największe gratulacje dla hanka. Masz zakaz jazdy na nartach, rowerze , przechodzenia przez jezdnie i wogóle wychodzenia z domu.
Pamiętaj że dobro klubu jest rzeczą nadrzędną a Ty musisz być w formie aby zakładać kolejne wątki z naszymi meczami.
Szczęście sprzyja lepszym. Szkoda, że ta runda się kończy, bo wyraźnie nam idzie.
I chuj strzelił bombki z transferami po takiej końcówce ;)
[quote='MITSUBISHI_WRC' pid='1353420' dateline='1545503249']
No to jedziemy z nimi, 11 na 10. Var pomógł.. Pasom, chociaż cała sytuacja nie taka oczywista...
[/quote]
jak dla mnie oczywista, gdyby Airam nie przeskakiwal gosc by mu noge urwal, az mnie dziwi ze czarny dal kartke Cabrerze i potrzebowal VARa , nawet gdyby go nie zahaczyl to decyzja powinna byc taka sama
[quote='antyk' pid='1353462' dateline='1545506321']
[quote='1906_Pasiak_1906' pid='1353457' dateline='1545505815']
To były bardziej szczęśliwe zwycięstwo niż pamiętne z GKS Bełchatów od 0;2 do 3;2 w 7min
[/quote]
No, nie bez przesady. Tamten mecz to był rekord świata.
[/quote]
No nwm nwm ;))
Graliśmy bez podstawowej pary stoperów i wygralismy na wyjeździe z druzyną, z która sasiadowaliśmy w tabeli. I nie była to obrona Częstochowy. Brawo.
[quote='Diabel' pid='1353488' dateline='1545508619']
[quote='MITSUBISHI_WRC' pid='1353420' dateline='1545503249']
No to jedziemy z nimi, 11 na 10. Var pomógł.. Pasom, chociaż cała sytuacja nie taka oczywista...
[/quote]
jak dla mnie oczywista, gdyby Airam nie przeskakiwal gosc by mu noge urwal, az mnie dziwi ze czarny dal kartke Cabrerze i potrzebowal VARa , nawet gdyby go nie zahaczyl to decyzja powinna byc taka sama
[/quote]
Miał prawo się pomylić, ważne że przy presji domowej użył tyle czasu i środków ile potrzebował, żeby ostatecznie przyznać się do błędu i podjąć dobrą decyzję, to należy chwalić.
Varciniak powiedziałby, że sytuacja 50/50 więc zdecydował się nie używać VARu: )
I co z tego że VAR?
I co z tego że ZL miało pozycje?
I co z tego że niby fuks?
Wygraliśmy 4 raz z rzędu a o tym a jak to się stało nikt za 2 dni nie będzie pamiętał - a fakt jest taki że zimę spędzamy mając 6 punktów straty do podium
[quote='Orlean' pid='1353480' dateline='1545507812']
Brawo, drużyna wykorzystała szansę gry z przewagą zawodnika i wygrała, choć styl nie powalał i dlatego tym bardziej cieszą te dzisiejsze punkty!
[/quote]
Ale z tym stylem nie przesadzaj, bo po wejściu Cabrery i Dimuna Zagłębie straciło przewagę w środku pola, ich napastnicy zostali odcięci od podań i to my mieliśmy 'optyczną' przewagę, na co po 1 połowie chyba mało kto liczył.
Struzik za mało dawał w odbiorze, a Piszczek nie ma dość inteligencji w rozegraniu i obaj jeszcze muszą nad tym popracować. I znów - jak pomyślę, co wygadywano swego czasu o Dimunie i Siplaku... zabawne :) 1 bramka dla nas była jednoznacznie efektem tej metamorfozy stylu (i szoku Zagłębia po stracie 1 zawodnika, ale drużyny z charakterem potrafią wygrać i w 10). Końcówka nerwowa za sprawą Pestki, niestety, choć tamtym trzeba przyznać, że dzielnie walczyli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)