https://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dlugoterminowa/krakow-306020
Ale są też dokładniejsze prognozy.
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2018/2019:
Gerard Oliva pojawił się na pierwszym treningu Cracovii, ale czeka go jeszcze 1-1,5 miesiąca przerwy. To komplikacje po zerwanych więzadłach.
Zenjov i Čulina trenują tylko indywidualnie i MP nie liczy na nich w kontekście gry.
Zmartwiłeś mnie informacją o Olivie. Liczyłem, że będzie mógł rozpocząć treningi.
[quote='leszeczek' pid='1356037' dateline='1546869003']
Zmartwiłeś mnie informacją o Olivie. Liczyłem, że będzie mógł rozpocząć treningi.
[/quote]
Czyli poważne treningi rozpocznie zapewne w marcu i będzie praktycznie gotowy po sezonie .
[quote='leszeczek' pid='1356037' dateline='1546869003']
[/quote]
Rozmawialiśmy przecież w Kornecie po ostatnim meczu i mówiłem Ci że to jest mało prawdopodobne aby był zdolny do gry.
Owszem zawsze liczy się na jakieś sprzyjające okoliczności i sam się ucieszyłem wczoraj jak usłyszałem że przyjechał ale jednak tak to nie działa niestety.
Do tego trzeba pamiętać o częstych kontuzjach Cabrery.
Na pocieszenie będzie trenował z 1 Drużyną kolejny młody zdolny choć obrońca Zięba.
Spodziewaliście się czegoś innego? Kontuzji doznał 6 sierpnia. Taki uraz to minimum 6 miesięcy pauzy, tutaj były ponoć jakieś komplikacje więc naturalne, że się przedłuży. Wczoraj minęło 5 miesięcy od urazu.
Inna sprawa, że u nas w klubie zawsze są jakieś komplikacje przy groźniejszych urazach piłkarzy.
[quote='3lvis' pid='1356052' dateline='1546871378']
Spodziewaliście się czegoś innego? Kontuzji doznał 6 sierpnia. Taki uraz to minimum 6 miesięcy pauzy, tutaj były ponoć jakieś komplikacje więc naturalne, że się przedłuży. Wczoraj minęło 5 miesięcy od urazu.
Inna sprawa, że u nas w klubie zawsze są jakieś komplikacje przy groźniejszych urazach piłkarzy.
[/quote]
Tak ale tym razem leczył się akurat u siebie w Hiszpanii to trudno coś naszym zarzucić.
- Edytowany
Facet uszkodził kolano i został ponownie wysłany na boisko więc naszym zawsze jest co zarzucić.
To prawda zapomniałem o tym kompletnym debiliźmie .
[quote='3lvis' pid='1356072' dateline='1546873947']
Facet uszkodził kolano i został ponownie wysłany na boisko więc naszym zawsze jest co zarzucić.
[/quote]
nie każda kontuzja kolana, wiąże się z zerwaniem wiązadeł. Czasem po chwili zawodnik wraca do gry. Nikt nie ma rentgena w oczach. Dopiero po chwili się okazuje, czy da radę biegać. Za bardzo bym tutaj sztabu medycznego nie winił. Wszedł, pochodził, nie dał rady, zszedł. Dopiero po badaniach szpitalnych wychodzi co dolega.
2 sekundy po wywrotce sam pokazywal ze nie da rady wejsc i chce zmiane. Oni go przecież wepchnęli na boisko.
pokazywał na kolano, że cos nie tak. Czasem zawodnik wskazuje kontuzję, a po różnych zabiegach wraca na boisko. Nie mamy co rozwijać tematu, bo co powiedział i co czuł wtedy, to wie tylko sam zawodnik oraz nasi medycy.
Dobrze, że mamy Cabrerę w napadzie. Liczę na Piszczka, który pokazał w ostatnich meczach, że łapie wiatr do gry. Strózik po przyjściu tego Serba, tez może grać w ataku. Oczywiście, napadzior by się przydał, bo jak w przypadku zerwania wiązadeł, zawodnik może wrócić do gry jak Dąbrowski lub jak Culina. To już jest ruletka.
ian, Twoje opinie tracą na wartości, jeśli zawsze jesteś adwokatem diabła. Ostatnio zbyt często bronisz ewidentnej patologii.
Miszczu….hmmm….jak się ktoś stara chodzić środkiem, to się naraża na ochlapanie z prawej i lewej strony. Jednak, pomimo że twierdzisz że moje opinie tracą u paru osób na wartości, to Ci odpiszę, że dla mnie cenniejszą rzeczą jest bycie sobą, niż utrata czyjegoś poklasku.
Dzisiaj badania lekarskie, chłopaki w dobrych nastrojach, Cabrera zmarznięty ;) Od jutra zaczyna być na ostro łapanie formy na rundę.
5 dni później
Piątkowy sparing ze @fksstalmielec odbędzie się o godz. 16:30 w Mielcu.
- Edytowany
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=7322]@KruszynaKSC[/url] jak masz chwilę to uzupełnij pierwszy post, tak by można było szybko znaleźć plan przygotowawczy na nową rundę. Dzięki
PS. Graliśmy z gumiorami ?
Velvet ogarniete!
Dzieki za przypomnienie!
Orientujecie się czy będzie możliwość wejścia na stadion Stali w piątek ?
Podbijam pytanie o wejscie, ktos sie wybiera? zabiore sie badz bede kierowca.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
[quote='gmmichon' pid='1358357' dateline='1547667059']
[/quote]
Mecz będzie rozegrany na bocznym boisku na mieleckich błoniach, tak jak w zeszłym roku. To jakieś 300 metrów od stadionu. Teren otwarty więc nie ma najmniejszego problemu z wejściem, jest tam trybunka na jakieś 100 osób, a i na około boiska można stać.
[quote='Nomi86' pid='1358529' dateline='1547747454']
[quote='gmmichon' pid='1358357' dateline='1547667059']
[/quote]
Mecz będzie rozegrany na bocznym boisku na mieleckich błoniach, tak jak w zeszłym roku. To jakieś 300 metrów od stadionu. Teren otwarty więc nie ma najmniejszego problemu z wejściem, jest tam trybunka na jakieś 100 osób, a i na około boiska można stać.
[/quote]
OK, wielkie dzieki !
To o której ten sparing? na FB piszą, że o 12?
[quote='konrad_cracovia' pid='1358610' dateline='1547794788']
[/quote]
o 16:30. Na pierwszej stronie masz aktualne.
[quote='Fabian_wolf' pid='1358619' dateline='1547798471']
[quote='konrad_cracovia' pid='1358610' dateline='1547794788']
[/quote]
o 16:30. Na pierwszej stronie masz aktualne.
[/quote]
Ty faktycznie piszą, że o 12..... to jakieś jaja.... planowałem po pracy sie urwać a tu może być lipa ....
http://stalmielec.com/?p=56132
Na stronie Stali 12.... więc chyba zmieniona godzina..
Fabian wolf masz taką opcję edytuj swój post może zacznij z niej korzystać,abyś nie pisał jeden post pod drugim.
Sparing jest o 12
o 12, nie wprowadzaj zamieszania:
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1085525002445819904
Transmisja na żywo na kanale klubowym na YouTube, o godz 12
[quote='lucjusz' pid='1358623' dateline='1547799277']
Fabian wolf masz taką opcję edytuj swój post może zacznij z niej korzystać,abyś nie pisał jeden post pod drugim.
[/quote]
Ok. zacznę stosować.... tylko teraz sie wkurwiłem bo zaplanowałem sie przejechać a teraz niemożliwe bo w pracy siedze :/
Sorki Emocje :D
W pierwszym składzie Stali "nasz" Rafał Grodzicki, kuzyn Froda :)
A my chyba 3-5-2:
Peskovic - Rapa, Dytiatiev, Siplak - Hanca, Dąbrowski, Lusiusz, Serafin, Wdowiak - Budziński, Cabrera
Remis biorę w ciemno.
Jak na razie to piękny gol …..Stali .
A jak gra ta nasza Hanca ?
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
[quote='Marcepanowy' pid='1358668' dateline='1547811792']
A jak gra ta nasza Hanca ?
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Technicznie w porządku, nie jest demonem prędkości, jak na skrzydłowego
Wiem , że to tylko sparring i cudów nie wymagam ale przyzwoitość nakazuje trafić w róg bramki z kilku metrów a nie w bramkarza .
Na tym boisku musi byc jakis system naprowadzajacy pilke, bo w zeszlym roku Piatek wpakowal bardzo podobna bramke w to samo okienko :)
Sklad Cracovii(2 połowa): Stepniowski - Pestka, Datković, Helik, Diego - Cecaric, Gol, Dimun, Hernandez, Strózik - Piszczek
Piszczek widzę, że się odblokował na TN :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)