[quote='PrzemoWZG' pid='1287251' dateline='1509213236']
Tak sie spada z ekstraklasy właśnie... Nic już nas nie uchroni w tym sezonie... Popatrzcie na TERMINARZ.
[/quote]
spokojnie.
rude wymyśliło taką "reformę" ekstraklasy, że w przyszłym sezonie da się wrócić nawet zajmując 6. miejsce w tabeli 1. ligi
za to trampkarze roz3.14ździli Jaworzno 17:0.
-
-
Cracovia - Bruk-Bet Termalica, 28 października 2017 (sobota) godz. 18:00
- Edytowany
[quote='Pavlopc' pid='1287255' dateline='1509213319']
Mówiliśmy w zeszłym sezonie, że styl jest ładny, tylko bramki nie padają, potem doszła zła obrona, ale wniosek był taki, że nie zasłużyliśmy na spadek, byli gorsi. W tym sezonie, po 14 kolejkach z całą stanowczością mogę powiedzieć, że jesteśmy najgorszą drużyną w tej lidze i od nas należy zaczynać typowanie do spadku.
[/quote]
kolego nie 3,14dol. Najsłabsza jest paprykarzownia. Przegrała z nami 0:3, przegrała z niecieczą 2:3 (my heroicznie wyszarpaliśmy punkt).
Gdyby nie podkładka sprzedawczyków z rzeki północnej to i piast byłyby za nami. Te dwie drużyny są od nas na pewno słabsze. Ale... więcej nie widać :(
Cetnarski pozdrawia Probierza kolejną asystą :P
[quote='PrzemoWZG' pid='1287251' dateline='1509213236']
Tak sie spada z ekstraklasy właśnie... Nic już nas nie uchroni w tym sezonie... Popatrzcie na TERMINARZ.
[/quote]
Reforma ligi Nas uratować może bo podobno spadnie tylko jeden zespół po zwiększeniu liczby zespołów do 18...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Skoro pozdrawiamy to Mihalik pozdrawia forumowych specjalistów "wykupić-sprzedac- parę baniek zarobić" kolejnym "świetnym występem"
tak w sam raz na 800kEuro ;)
Skoro pozdrawiamy to chciałbym pozdrowić:
złotoustego Prezesa w jego drogich półbutach i futerku z bobra oczywiście za PUCHARY,
złotoustego Trenera z jego rozbujanym ego za styl i strategie budowy drużyny.
Chciałem pozdrowić piłkarzy, ale nie będę się pastwił nad kopiącymi inaczej.
Pozdrowienia dla Jakuba nie przejdą mi przez klawiaturę! :@
[img]https://img3.dmty.pl//uploads/201710/1509145266_cr9yfQ.mp4[/img]
a te barany nie uszanowały święta i zszargały nerwy (przynajmniej moje) jescze bardziej :(
- Edytowany
Michalik przyjął strategię"...nie dam się sprzedać za wszelką cenę niczym Kapi"..."On chciał, a ja nie bardzo wiem, czy chcę"... Z mojej strony - to są ku.rw.a ja.ja...:D
Podsumuję mecz słowami:
Kurwa mać! ja pierdolę!
[quote='leszeczek' pid='1287362' dateline='1509222607']
Podsumuję mecz słowami:
***** mać! ja *****!
[/quote]
lepiej się nie da tego ująć ;)
Ale mnie dziwi to, że są jeszcze tacy co im się podoba gra naszych skórokopaczy... ba! widzą nawet poprawę w grze :huh: i tłumaczą tych pseudozawodowców (mam na myśli wszystkich począwszy od prezesunia a skończywszy na piłkarzykach)!
A stwierdzenie, że nie ważne jak byle by były 3 pkt u siebie i 1 na wyjeździe właśnie pokazało tym co mi tak pisali, że jak jest bylejakość i gównogra to nie da się na to liczyć. Przez 13 kolejek gramy taką samą rąbankę i jak dla mnie to i tak jest cud, że mamy aż 12 punktów
[quote='bodzio969' pid='1287366' dateline='1509223273']
Podsumuję mecz słowami:
***** mać! ja *****!
[/quote]
Ale mnie dziwi to, że są jeszcze tacy co im się podoba gra naszych skórokopaczy... ba! widzą nawet poprawę w grze :huh: i tłumaczą tych pseudozawodowców (mam na myśli wszystkich począwszy od prezesunia a skończywszy na piłkarzykach)!
A stwierdzenie, że nie ważne jak byle by były 3 pkt u siebie i 1 na wyjeździe właśnie pokazało tym co mi tak pisali, że jak jest bylejakość i gównogra to nie da się na to liczyć. Przez 13 kolejek gramy taką samą rąbankę i jak dla mnie to i tak jest cud, że mamy aż 12 punktów
[/quote]
I to 6 dzięki obrońcy - Helikowi (ściągniętemu zresztą przez Zielińskiego)
- Edytowany
tak dla odreagowania.
Po sieci krąży takie zdjęcie z Mogadiszu
[img]http://bi.gazeta.pl/im/6c/88/15/z22578540Q,W-Mogadiszu-wybuchly-samochody-pulapki.jpg[/img]
że Cracovię tam znają - to rozumiem, ale że Niecieczę (lub KGHM) ? ;)
[quote='Jarek44' pid='1287352' dateline='1509221200']
Michalik przyjął strategię"...nie dam się sprzedać za wszelką cenę niczym Kapi"..."On chciał, a ja nie bardzo wiem, czy chcę"... Z mojej strony - to są ku.rw.a ja.ja...:D
[/quote]
Jedyne,co mądrego przychodzi do głowy w jego przypadku to wypożyczenie za grosze za granicę,a potem gruby transfer. W sensie zwrotu poniesionych kosztów.
[quote='bodzio969' pid='1287366' dateline='1509223273']
Podsumuję mecz słowami:
***** mać! ja *****!
[/quote]
[/quote]
Skórokopaczy??? Skórę to myśmy kopali, oni tylko syntetyki...,:D:D:D
Sorry, za to myśmy, ale wypowiadam się w imieniu ileś tam plus...
[quote='tomex' pid='1287313' dateline='1509218125']
[quote='Pavlopc' pid='1287255' dateline='1509213319']
Mówiliśmy w zeszłym sezonie, że styl jest ładny, tylko bramki nie padają, potem doszła zła obrona, ale wniosek był taki, że nie zasłużyliśmy na spadek, byli gorsi. W tym sezonie, po 14 kolejkach z całą stanowczością mogę powiedzieć, że jesteśmy najgorszą drużyną w tej lidze i od nas należy zaczynać typowanie do spadku.
[/quote]
kolego nie 3,14dol. Najsłabsza jest paprykarzownia. Przegrała z nami 0:3, przegrała z niecieczą 2:3 (my heroicznie wyszarpaliśmy punkt).
Gdyby nie podkładka sprzedawczyków z rzeki północnej to i piast byłyby za nami. Te dwie drużyny są od nas na pewno słabsze. Ale... więcej nie widać :(
Cetnarski pozdrawia Probierza kolejną asystą :P
[/quote]
Faktycznie, zapomniałem o paprykarzach. Czy Piast jest słabszy - ja bym się nie zgodził, na pewno nie na 100%, a takie gdybanie, to... Gdyby nie błędy sędziów w 4 kluczowych meczach poprzedniego sezonu, to byśmy byli w górnej połowie tabeli, takie moje gdybanie. Nie zmieni to faktu, że teraz piłkarsko wyglądamy tragicznie i żałosne jest to, że trzeba ze świecą szukać kogoś gorszego od nas.
Ale mu qrwa slabi jestemy... zero srodka pola... zero walki... zero agresywnosci.... eto juz nie jest smieszna ....ehhhh zenua...po calej liniiii.... az zeby bolaly dzis na meczu.... jest to poprostu osmieszjace nas kibicow po calej liniii.... zeby bolaly jak sie to ogladalo :(
Smutno bylo na to patrzec....
..uj wam w dooope yyyyebane pilkarzyki i trenerzy.... jestescie dnem dna.... nadajacy sie do nieeeee. nie nadajecie sie do niczego bo czego sie nie tkniecie to zyyyebiecie....
@#$%& mać, kiedy skończy się ten dzień świstaka?
https://www.facebook.com/terazpasy/videos/10155778162162173/
Może nowy wątek na forum?
Marysia Filipiak witamy :D
Niby Cracovia ale chyba jednak nie..nie wiem kto tu bardziej daje dupy, burdel mama, dziwki, alfons? To już przestaje być śmieszne...
Idąc na mecz pomyślałem, że po gładkim 3:0 ze słabiutką Pogonią, którą leje każdy aż żal patrzeć, będzie okazja na zweryfikowaanie naszego miejsca w tabeli. Jest adekwatne.
Jedyne co na plusik, to to, że nie przegrywamy.
Nie da się ukryć, że wczoraj zagraliśmy świetnie taktycznie, ale zabrakło szczęścia. Taktyka ta polegała w skrócie (w skrócie, bo zabrakłoby miejsca by napisać tutaj wszystkie jej niuanse i zaawansowanie taktyczne naszej drużyny) na tym, że gramy bez ładu i składu, gramy kopaninę i próbujemy sprowadzić przeciwnika do swojego poziomu, a następnie zadajemy mu w najmniej spodziewanym momencie cios. I tutaj wielkie brawa dla naszych piłkarzy i trenera Probierza za realizację tej taktyki do 90minuty. Po pierwszej połowie kompletnego antyfutbolu udało się sprowadzić dużo lepiej prezentującą się Niecieczę w drugiej połowie do naszego poziomu i tak mieliśmy dwie kopiące się po czołach drużyny, a następnie zadaliśmy mocny cios i strzeliliśmy takiemu sprowadzonemu do naszego poziomu przeciwnikowi gola. Szkoda, że brakło konsekwencji i nie udało się oczywiście pechowo dowieźć tych 3punktów do końca, ale nie da się ukryć, że zmierzamy w dobrym kierunku, widać postępy, zespół coraz lepiej wygląda taktycznie, coraz lepiej prezentuje się fizycznie i gra z ogromną agresją na boisku. Oby tak dalej!
Dobra a teraz na serio, bo jeszcze ktoś weźmie to co wyżej na poważnie :) Choć w sumie jakby na to nie patrzeć to ta część o sprowadzeniu rywala do naszego poziomu jest jak najbardziej prawdziwa, to akurat nam się udało :) Natomiast co do reszty, to gramy strasznie, na to nie da się po prostu patrzeć. Niestety, ale mój kredyt do trenera Probierza jest na wyczerpaniu. Liczyłem bardzo na to, że poukłada ten zespół, nie oczekiwałem pięknej piłki, ale oczekiwałem, że będziemy bardzo dobrze przygotowani fizycznie, będziemy grać pressingiem, agresywnie (coś tak jak w Derbach), że co prawda nie będziemy grać piłką, nie będzie klepania, to jednak że nasze akcje będą szybkie i groźne, a nie dzida na Piątka. Niestety nie wierzę, że coś z tego będzie. Gdyby to jeszcze było tak, że coś gramy, ale punktów brakuje, to jeszcze, jeszcze można by było być dobrej myśli, ale my niestety gramy coraz słabiej i ta "taktyka" to jest ewidentnie pomysł Probierza. Te idiotyczne wykopy Sandomierskiego, to jest wina Probierza, widocznie tak każe grać, mimo tego, że 90% takich wykopów kończy się stratą piłki w środku pola i akcją rywala, a my cały czas tylko gonimy i gonimy za piłką, której nie potrafimy dłużej utrzymać. Nic dziwnego, że tracimy gole w końcówkach, bo zespół przez 90minut traci na takim bieganiu dużo więcej sił niż przeciwnik, a wystarczyłoby trochę po prostu pograć piłką, ale nie... my będziemy grać cały czas, uparcie, jak na złość długie piły do przodu i będziemy je cały czas tracić.
Kolejny mecz frajersko tracimy punkty, ostatnie dwa mecze to 4pkt. co prawda w obu nie zasługiwaliśmy na zwycięstwa, ale te zwycięstwa były na wyciągnięcie ręki i trzeba było to dowieźć, ale jak zawsze frajerstwo. I pomyśleć, że gdyby nie to frajerstwo w tym sezonie czy sędziowie, to mimo tego antyfutbolu jaki gramy bylibyśmy w czołówce... W każdym razie jest dramat na boisku, na to nie da się patrzeć i jeśli taki jest pomysł Probierza na "grę", to zaczynam się zastanawiać czy jednak nie wycofać się z tego co pisałem na początku sezonu, czyli że dać mu czas przepracować zimę i parę kolejek na wiosnę. Niestety, ale czas można dawać jak widziałbym jakąś myśl, jakiś pomysł na grę, jakieś przebłyski, a dziś widzę to co widzę, to ja już od tego czegoś wolę bezproduktywną tiki-takę Stawowego czy człapanie za Zielińskiego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)