Michoł Ty się lepiej pakuj a budowę w stanie rozsypki zostaw innemu Trenerowi może on zdoła zbudować solidny zespół na przyszły sezon co Tobie się nie udało przez 4 lata.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[color=#000000][font=sans-serif]Dlaboga,panie Michale ! Larum grają,Twoja Jagiellonia w potrzebie,a TY się nie zrywasz ? szabli nie chwytasz ? na koń nie siadasz ? Duch puszczy woła..[/font][/color]
[quote='Bruno' pid='1488304' dateline='1620462561']
[color=#000000][font=sans-serif]Dlaboga,panie Michale ! Larum grają,Twoja Jagiellonia w potrzebie,a TY się nie zrywasz ? szabli nie chwytasz ? na koń nie siadasz ? Duch puszczy woła..[/font][/color]
[/quote]
Może komputer wylosuje ? :D
chciałbym wiedzieć co znaczy ta cała szopka z Myszorem.
w meczach o utrzymanie, czyli w takich gdzie nie ma szans na debiut siedzi na ławce.
jesteśmy utrzymani to chłopak znika z kadry.
to jest to stawianie na młodzież?
Maturę dziś pisał pewnie ;)
Myszor jutro w Białymstoku z CLJ. Bedzie grał w juniorach, bo tam się najlepiej rozwijają obiecujący i wyróżniający się młodzi zawodnicy. Czasem się go posadzi na ławce rezerwowej w meczu seniorów żeby poczuł się jak ekstraklasowiec. A jak będzie miał 20-21 lat to może się go wpuści na 3 minuty w pierwszej drużynie. I to się nazywa Probierzowe stawianie na młodzież o którym pierdoli przy każdej okazji...
Kto jeszcze wierzy w p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e ogrodnika to znaczy że jest po stronie pięterka i czerpie z tego jakieś korzyści bo nawet kibic laik wie że 4 lata trenera w klubie powinny nieść za sobą sukcesy przy wielkich milionach.Probierz miej honor i podaj się do dymisji nie bądź gorszy od tabisza i bałdysa.MKS to KIŁA...
- Edytowany
Panie i Panowie jestem przekonany , że mecz z Wartą będzie jego ostatnim. Tyle w temacie.
[quote='bang' pid='1488477' dateline='1620507608']
Panie i Panowie jestem przekonany , że mecz z Wartą będzie jego ostatnim. Tyle w temacie.
[/quote]
Co Ty gadasz... dobrze mu idzie, od 5 meczy jesteśmy niepokonani :D
A tak już całkiem na poważnie to Probierz tak szybko z Cracovii nie odejdzie. Moim zdaniem jeszcze z 2 sezony u nas posiedzi...
Ten mecz pokazał, że ogrodnik jest niereformowalny. Mecz o nic, a my strzelamy gola i robimy obronę Jasnej Góry jakby to był mecz decydujący o mistrzostwie. Tu nawet jakby Messi przyszedł, to byśmy grali pytonga.
[/quote]
no to się k.urwa zdziwisz :D
[/quote]
Mogę się założyć że zostaje w komarku dalej.
Jednakże ja nie pamiętam 3 sezonów pod rząd kiedy byliśmy nad k.r.w.a.m.i. milicjantami :) Czy po wojnie były takie ?
Oczywiście nie zmienia to mojej oceny pracy Probierza-Filipiaka-Tabisza.
Pamiętacie jak pan ogrodnik wpadł na innowacyjny pomysl,. aby zlikwidować dtużynę rezerw? Miało to byc nowatorskie podejscie i juniorzy mieli trenować z seniorami, nacisk miał byc polozony na u-19. Tyle było gadania jakie to nowatorskie i potem nagle cichaczem sie z tego wycofano i reaktywowano druzynę rezerw. https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/698557/nowy-trend-w-ekstraklasie-kluby-rezygnuja-z-druzyn-rezerw
- Edytowany
Po czym w kolejnym sezonie PZPN zmienił zasady i CLJ z u-19 zrobiła się praktycznie u-18.
https://dziennikpolski24.pl/18letni-wychowankowie-cracovii-i-wisly-zostali-na-lodzie-czy-ratunkiem-bedzie-reaktywowanie-rezerw-ekstraklasowych-klubow-w-iv/ar/13269371
18-letni wychowankowie Cracovii i Wisły zostali na lodzie. Czy ratunkiem będzie reaktywowanie rezerw ekstraklasowych klubów w IV lidze?
Cracovia i Wisła mają poważny problem. PZPN postanowił zreformować rozgrywki juniorów i zdecydował, że będą w nich mogli grać piłkarze co najwyżej 18-letni. Dotychczas cezurą wiekową było 19 lat, krakowskie kluby chętnie więc stawiały w tym roku na zawodników z rocznika 2000, licząc, że nie tylko w zakończonym, ale przede wszystkim w następnym sezonie będą oni stanowili o sile ich drużyn młodzieżowych. I mocno się przeliczyły.
Ni stąd, ni zowąd piłkarska centrala zdecydowała się na zmiany. Dokonano ich dopiero pod koniec maja, na finiszu sezonu. Byłoby to zrozumiałe, gdyby przepis wchodził w życie od następnego roku, wtedy kluby miałyby czas na przegrupowanie i określenie nowej strategii szkoleniowej (okres przejściowy polega jedynie na dopuszczeniu w meczu z każdej drużyny maksymalnie czterech zawodników z rocznika 2000, którzy na zakończenie przyszłorocznych rozgrywek będą już mieć rozpoczęte 19 lat). Ale reformę najwyraźniej trzeba było zrobić na chybcika, bez uprzedzenia.
Ratunkiem dla tych chłopaków jest poszukanie sobie nowego zespołu, albo uchwycenie się nadziei opartej na doniesieniach (w Wiśle właśnie wyartykułowanych przez nowego dyrektora sportowego Arkadiusza Głowackiego) o chęci reaktywowania w ich macierzystych klubach zespołów rezerw, które mogłyby występować w IV lidze.
To jest tak trochę jak z dywagacjami na temat ocen uczniów... Jeżeli cała klasa ma słabe oceny, to oznacza, że uczniowie są choojowi, czy może, że nauczyciel to totalny partacz???
Wiem, wiem statystycy napiszą, że to trener dobry bo miał sukcesy - u nas, w Jadze... OK miał, ja też kiedyś biegałem po górach, 90 minut gry w piłkę to był pikuś, Inwokacji z Pana Tadeusza uczyłem się z 2 godziny..., a dzisiaj to se ne vrati. Dla mnie Pan Trener jest na chwilę obecną bez pomysłu gry, bez jakiejkolwiek koncepcji budowy drużyny, pod destrukcyjnym wpływem profesora i spółki, ale jak to mówią "widziały gały co brały"!!!
Podsumowując, ten bezjajeczny (profesor go skutecznie wykastrował) ogrodnik nic już nie wskóra z naszą drużyną, a bajeczki o dobrym trenerze należy wypisywać np. nowym wątku pt. Bajki i legendy.
Janusz sformatowal Michalkowi CV, pewnie jeszcze sie ktos nabierze, ale bez dlugiej rehabilitacji gosc juz nikgdy nie bedzie tym co kiedys.
Po pracy w ComarchFutbolu powinni renty przyznawac.
Biedaczek zarabia wystarczająco dobre pieniądze żeby nie zasługiwać na pudrowanie pupki.Zwłaszcza przy jego posraniu jak już zaczynamy prowadzić to potem bronimy Częstochowy i możliwe że piłkarze też wtedy głupieją że zabrania im się normalnie grać dalej w piłkę tylko mają odpie.dalać manianę bo filipiakowy czopek tak karze.
[quote='ALRS' pid='1488523' dateline='1620554597']
Jednakże ja nie pamiętam 3 sezonów pod rząd kiedy byliśmy nad k.r.w.a.m.i. milicjantami :) Czy po wojnie były takie ?
Oczywiście nie zmienia to mojej oceny pracy Probierza-Filipiaka-Tabisza.
[/quote]
Szkoda tylko, że nie potrafimy wykorzystac tej słabosci psów w derbach.
Cracovii nie stać na wypłacenie ogrodnikowi kasy za niewypełnienie kontraktu :P Tzn. może i stać, ale po co wydawać tyle hajsu ? 2 lata przeczekamy i zaczniemy od nowa :D Filipiak ma czas, inne rzeczy do roboty, co go to obchodzi :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)