Oj, po Gambalu to jeszcze długo trzeba będzie płukać.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gramy tak jak chce sie naszym pilkarzykom.... i tyle. Chyba przestalo im sie juz chciec. Zero ambicji
Byle tylko wyplata sie zgadzala na koncie i nic wiecej.
Nie kupować już nikogo bo po co kolejni paralitycy w składzie? Mamy ich aż nadto a nikt dobry nie przyjdzie bo w klubie nie ma żadnego choćby pojedynczego skauta znającego się na rzeczy.
Mam nadzieję że udadzą się transfery wychodzące jakieś, albo wypożyczenia. Już dziś 3 września, bramkarza oczywiście nie będzie bo nikt nie widzi potrzebny, wystarczy jeden, Ravasa nie liczę.
I tych dwóch cudownych trenerów, co mają trzech bramkarzy i nawet jednego nie potrafią nauczyć grać
Dziś wg kalendarza pierwszy z czwartków, o których była mowa, że mamy na nie czekać. Pytanie, czy to ten, czy czekamy kolejne 7 dni i liczymy, że coś się wydarzy
Może za trudne słowa dzisiaj w scrabblach...
Jak my biegamy po niecalem 100km w meczu, to jak chcemy wygrywac mecze - na stojaco ?
Z reguły dużo biegają drużyny które nie mają piłki
Tak ale w dzisiejszej piłce i tak trzeba biegać dużo, te 100km to minimum przyzwoitości kiedyś było. Dziś to trochę mało bez względu na posiadanie. Oczywiście bez skrajnych sytuacji gdzie grają w 9 i biegać dużo nie trzeba.
- Edytowany
Nie masz racji przyjacielu. Mozesz biegac malo jak masz jakosc. Ale tego u nas nie ma. Dlatego nie potrafimy srzelic bramki. Dla przykladu Lech w ostatnim meczu pucharowym wybiegal w sumie 126km... Gramy na stojaco tak ja wczoraj ze Zniczem.
Poza tym. Podstawa jest, ze jak stracisz pilke, to wracasz sie odrazu aby ja odzyskac. A u nas machaja tylko rekami...
[quote]#post1744390 Nie masz racji przyjacielu. Mozesz biegac malo jak masz jakosc. Ale tego u nas nie ma. Dlatego nie potrafimy srzelic bramki. Dla przykladu Lech w ostatnim meczu pucharowym wybiegal w sumie 126km... Gramy na stojaco tak ja wczoraj ze Zniczem.
Poza tym. Podstawa jest, ze jak stracisz pilke, to wracasz sie odrazu aby ja odzyskac. A u nas machaja tylko rekami...[/quote]
Chciałem zauważyć, że Hasić, który u nas ma największą jakość, najwięcej też biegał. Klichowi się wydawało, że ma jakość, to nie biegał, i skutki były opłakane. Tak że nie ma zgody, co do tej niebezpiecznej tezy. Dodam, że Barcelona biega, choć ma jakość.
Lepiej mądrze stać niż głupio biegać!😀
Najgorsze jest to, że my nawet glupio stoimy...
I aptekarze dostaja 3:1 z Avia - hahah.... to jest jednoznaczny dowod na to, jak sa przeplaceni pilkarze w Ekstraklasie...
- Edytowany
Dla mnie to jest dowód, że nikt nie traktuje poważnie tych rozgrywek. Przez granie po wsiach nikomu się to nie opłaca. A wygra i tak któryś z klubów, które zaczną od kolejnej rundy. Taki jest tajny aneks do regulaminu tych rozgrywek.
Uważam, że gdyby drużyny E-klasowe grały u siebie, albo przynajmniej było to losowane, to niespodzianek byłoby mniej. I nie chodzi mi o to, że u siebie pomagają trybuny.
[b]Edycja z 03.09.2026 o godz. 16:29 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1744406 I aptekarze dostaja 3:1 z Avia - hahah.... to jest jednoznaczny dowod na to, jak sa przeplaceni pilkarze w Ekstraklasie...[/quote]
Włączyłem sobie samą końcówkę. Brak karnego dla Wieczystej po zablokowaniu strzału ręką. Zero reakcji. Tam pewnie też był VAR w wersji soft. Jeśli tak wyglądało sędziowanie przez cały mecz to trudno się dziwić. Te rozgrywki albo zostaną gruntownie zreformowane, albo zaorać je w pizdu.
PUCHAR
O
L
S
K
I
Takie scrabble mam jeszcze przed oczami...
Mozna i tak to sobie tlumaczyc, Co nie zmienia faktu, ze dla mnie to wstyd przegrac z II ligowa druzyna. To sa dwie klasy rozgrywkowe roznicy...
Są Scrabble!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788446796-814.png[/img]
Ale to ten z Erytrei, nie ma się co jarać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)