@ARTU#395 To będzie gorąco, czy jakiś inny? (pytam, bo nie mam X i wygooglowałem tylko ten post sprzed 5 minut)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786911109-549.png[/img]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1739642 Jest zapowiedź 9 na Twitterze Colaka.[/quote]
Piła będzie grał na dziewiątce? 🤔
To znalazłem.
Może Fran Brodić się znalazł po miesiącu?😅
https://www.transferfeed.com/transfers/mileta-rajovic-legia-warszawa-cracovia-krakow/46745506
E nie róbmy se jaj. Kolejny paralityk do kolekcji?
A może odpali jak Urbański w Górniku.
To nie jest wiarygodne źródło
Bez jaj ...
Jakkolwiek nie wierzę w taki transfer, to wcale nie musiałby być zły (w zależności oczywiście od ceny itd). Plusy jakie widzę:
- jest gotowy do gry „na już” (+ raczej nie można mieć uwag do przygotowania zawodników przez Papszuna pod względem motorycznym)
- on naprawdę dochodzi do sytuacji - to że je absurdalnie marnuje to mam wrażenie jest kwestia spalonej psychiki w Legii i samonakręcającej się spirali
- jest i tak o poziom wyżej od naszych napastników
Nadal wydaje mi się, że to kapiszon, który ktoś gdzieś wypuścił, ale jeśli byłby temat grany, to na rozsądnych warunkach jestem na tak.
Wątpię i to mocno ale gdyby nawet, to przecież gość jest tak zblokowany, tak sfrustrowany, do tego nielubiany i wyzywany nawet przez własnych kibiców, że jak trafi do jakiegoś polskiego klubu i trafił się kilka niewykorzystanych i zmarnowanych sytuacji, to będzie skończony sportowo, z pewnością siebie na dnie, ze zniszczoną psychiką i zrujnowaną mentalnością.
Dla niego najlepszym rozwiązaniem teraz jest wypożyczenie do Danii, do swojego środowiska, do swojego kraju, nic innego.
My natomiast potrzebujemy kogoś mającego spokój, kogoś z pewnością siebie.
Wcale nie taki głupi pomysł moim skromnym zdaniem pod warunkiem że coś by mu szybko wpadło i złapałby trochę luzu, on tych sytuacji ma sporo ale jest sparaliżowany i jego pewność siebie nie istnieje. Jak nie ma w klubie siana i lepszego kandydata to można w pakiecie wypożyczyć jeszcze Chodynę na skrzydełko, w Legii trochę nie dojeżdża ale w Lubinie miał dwa bardzo dobre sezony
Ja bym go brał i jeszcze spróbowałbym wyciągnąć na wypożyczenie Zeqiriego. Jestem ciekaw jak takie dwa flopy by się u nas sprawdziły.
Niesamowite co zrobił Platek przez ostanie pół roku z naszymi oczekiwaniami jak przewija się Rajovic jako potencaljne wzmocnienie.
Mamy już za przeproszeniem 3 tyczki na 9. Trzeba kogoś o zupełnie innym profilu i ten jugol co się przewijał najbardziej pasuje
[quote]#post1739695 Wątpię i to mocno ale gdyby nawet, to przecież gość jest tak zblokowany, tak sfrustrowany, do tego nielubiany i wyzywany nawet przez własnych kibiców, że jak trafi do jakiegoś polskiego klubu i trafił się kilka niewykorzystanych i zmarnowanych sytuacji, to będzie skończony sportowo, z pewnością siebie na dnie, ze zniszczoną psychiką i zrujnowaną mentalnością.
Dla niego najlepszym rozwiązaniem teraz jest wypożyczenie do Danii, do swojego środowiska, do swojego kraju, nic innego.
My natomiast potrzebujemy kogoś mającego spokój, kogoś z pewnością siebie.[/quote]
Karny Hasica pokazał, że nawet on nie miał pewności siebie. Na szczęście dobitka wpadła i może to zareaguje na psychę. Na dzień dzisiejszy każdy zdrowy będzie lepszy od Śmiglewskiego, który rusza się jak wóz w węglem....
- Edytowany
Rajović?
Wypożyczenie z opcją rozkraczenia :)
To nie jest głupi pomysł, bo przecież w zeszłym sezonie parę bramek strzelił. W Wawie jest spalony psychicznie, bo kiedy tylko się pojawi, to gwiżdże na gościa cały stadion. U nas miałby o wiele więcej luzu, więc może by się przełamał.
Może u nas odpalić, jak Stojković co się kopal po czole w innych klubach, albo Skurin w legi
Przypominam,że oprócz trzech baniek dla Watford ,Bobic dał Yugolowi pewnie zajeb* kontrakt do 2029 i niech ktoś mi powie,dlaczego miałby z niego rezygnować ? .. Znaczy Rajo,czemu ? Bo nie wierzę,że Pudel da mu chociaż banię ojro na odchodne ..
http://www.90minut.pl/news/342/news3423672-Ousmane-Sow-w-Jagiellonii.html
Przewijał się w przypuszczeniach, ale tego ten tego... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (32 użytkowników)
Thegreenbunny, Niewidoczni (1), Goście (30)