@ARTU#395 To będzie gorąco, czy jakiś inny? (pytam, bo nie mam X i wygooglowałem tylko ten post sprzed 5 minut)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786911109-549.png[/img]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1739642 Jest zapowiedź 9 na Twitterze Colaka.[/quote]
Piła będzie grał na dziewiątce? 🤔
To znalazłem.
Może Fran Brodić się znalazł po miesiącu?😅
https://www.transferfeed.com/transfers/mileta-rajovic-legia-warszawa-cracovia-krakow/46745506
E nie róbmy se jaj. Kolejny paralityk do kolekcji?
A może odpali jak Urbański w Górniku.
To nie jest wiarygodne źródło
Bez jaj ...
Jakkolwiek nie wierzę w taki transfer, to wcale nie musiałby być zły (w zależności oczywiście od ceny itd). Plusy jakie widzę:
- jest gotowy do gry „na już” (+ raczej nie można mieć uwag do przygotowania zawodników przez Papszuna pod względem motorycznym)
- on naprawdę dochodzi do sytuacji - to że je absurdalnie marnuje to mam wrażenie jest kwestia spalonej psychiki w Legii i samonakręcającej się spirali
- jest i tak o poziom wyżej od naszych napastników
Nadal wydaje mi się, że to kapiszon, który ktoś gdzieś wypuścił, ale jeśli byłby temat grany, to na rozsądnych warunkach jestem na tak.
Wątpię i to mocno ale gdyby nawet, to przecież gość jest tak zblokowany, tak sfrustrowany, do tego nielubiany i wyzywany nawet przez własnych kibiców, że jak trafi do jakiegoś polskiego klubu i trafił się kilka niewykorzystanych i zmarnowanych sytuacji, to będzie skończony sportowo, z pewnością siebie na dnie, ze zniszczoną psychiką i zrujnowaną mentalnością.
Dla niego najlepszym rozwiązaniem teraz jest wypożyczenie do Danii, do swojego środowiska, do swojego kraju, nic innego.
My natomiast potrzebujemy kogoś mającego spokój, kogoś z pewnością siebie.
Wcale nie taki głupi pomysł moim skromnym zdaniem pod warunkiem że coś by mu szybko wpadło i złapałby trochę luzu, on tych sytuacji ma sporo ale jest sparaliżowany i jego pewność siebie nie istnieje. Jak nie ma w klubie siana i lepszego kandydata to można w pakiecie wypożyczyć jeszcze Chodynę na skrzydełko, w Legii trochę nie dojeżdża ale w Lubinie miał dwa bardzo dobre sezony
Ja bym go brał i jeszcze spróbowałbym wyciągnąć na wypożyczenie Zeqiriego. Jestem ciekaw jak takie dwa flopy by się u nas sprawdziły.
Niesamowite co zrobił Platek przez ostanie pół roku z naszymi oczekiwaniami jak przewija się Rajovic jako potencaljne wzmocnienie.
Mamy już za przeproszeniem 3 tyczki na 9. Trzeba kogoś o zupełnie innym profilu i ten jugol co się przewijał najbardziej pasuje
[quote]#post1739695 Wątpię i to mocno ale gdyby nawet, to przecież gość jest tak zblokowany, tak sfrustrowany, do tego nielubiany i wyzywany nawet przez własnych kibiców, że jak trafi do jakiegoś polskiego klubu i trafił się kilka niewykorzystanych i zmarnowanych sytuacji, to będzie skończony sportowo, z pewnością siebie na dnie, ze zniszczoną psychiką i zrujnowaną mentalnością.
Dla niego najlepszym rozwiązaniem teraz jest wypożyczenie do Danii, do swojego środowiska, do swojego kraju, nic innego.
My natomiast potrzebujemy kogoś mającego spokój, kogoś z pewnością siebie.[/quote]
Karny Hasica pokazał, że nawet on nie miał pewności siebie. Na szczęście dobitka wpadła i może to zareaguje na psychę. Na dzień dzisiejszy każdy zdrowy będzie lepszy od Śmiglewskiego, który rusza się jak wóz w węglem....
- Edytowany
Rajović?
Wypożyczenie z opcją rozkraczenia :)
To nie jest głupi pomysł, bo przecież w zeszłym sezonie parę bramek strzelił. W Wawie jest spalony psychicznie, bo kiedy tylko się pojawi, to gwiżdże na gościa cały stadion. U nas miałby o wiele więcej luzu, więc może by się przełamał.
Może u nas odpalić, jak Stojković co się kopal po czole w innych klubach, albo Skurin w legi
Przypominam,że oprócz trzech baniek dla Watford ,Bobic dał Yugolowi pewnie zajeb* kontrakt do 2029 i niech ktoś mi powie,dlaczego miałby z niego rezygnować ? .. Znaczy Rajo,czemu ? Bo nie wierzę,że Pudel da mu chociaż banię ojro na odchodne ..
http://www.90minut.pl/news/342/news3423672-Ousmane-Sow-w-Jagiellonii.html
Przewijał się w przypuszczeniach, ale tego ten tego... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (14 użytkowników)
Goście (14)