[quote]#post1732313 Przygotujcie się na ostatni sezon w Eklasie..już nie ma zespołów słabych..a spadają 3[/quote]
Kolego to zmień wiare w takim razie , z tego co kojarze to jestes Tylko od napierdalania i narzekania w kazdym temacie .Nic sie jeszcze nie zaczeło ,wydarzyło zjebało a juz zaczynasz przedsezonowe napierdalanki.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote]#post1732305 Conrado o którego podobno zabiegaliśmy z mediów na ostatniej prostej w Radomiu[/quote]
To wydaje się potwierdzać moją wyrażoną tu ongiś hipotezę, że Batoum też tam jechał od południa (z Global South), ale niestety zrobił nam na złość i wyskoczył z transportu 200 km wcześniej. I niech nikt teraz nie mówi, że w klubie nie wyciągają wniosków.
[quote]#post1732315 [quote]#post1732313 Przygotujcie się na ostatni sezon w Eklasie..już nie ma zespołów słabych..a spadają 3[/quote]
Kolego to zmień wiare w takim razie , z tego co kojarze to jestes Tylko od napierdalania i narzekania w kazdym temacie .Nic sie jeszcze nie zaczeło ,wydarzyło zjebało a juz zaczynasz przedsezonowe napierdalanki.[/quote]
To źle Ci się kojarzy ..sprawdź najpierw posty a nie pierdol od rzeczy.
[quote]#post1732318 [quote]#post1732315 [quote]#post1732313 Przygotujcie się na ostatni sezon w Eklasie..już nie ma zespołów słabych..a spadają 3[/quote]
Kolego to zmień wiare w takim razie , z tego co kojarze to jestes Tylko od napierdalania i narzekania w kazdym temacie .Nic sie jeszcze nie zaczeło ,wydarzyło zjebało a juz zaczynasz przedsezonowe napierdalanki.[/quote]
To źle Ci się kojarzy ..sprawdź najpierw posty a nie pierdol od rzeczy.[/quote]
Pierwsze z brzegu Twoje cytaty -
"Piękny tydzień nam cioty otworzyły... ile te pizdy dostały hajsu żeby nas spuścic?"
"Ludzie to jest kurwa niemożliwe żeby grac o utrzymanie I NIE WPISRDOLIC GOLA!!!! pierdolone cioty ... zakładajcie temat 1 ligowy...To koniec"
"Ten Grzelak huja ma pojecie o trenerce ..prezenter telewizyjny.."
Pozdro bez spiny poprostu wiecej lodu na glowe ,Bedzie dobrze
Uwierz że czasami nie dało się tego oglądać i człowiek wkurwiony jest zmuszony do chlania a że potem się pisze głupoty to już inna sprawa. Pozdro
Gdyby gadki w tym wątku były w realu, już dawno polałaby się krew. Poziom frustracji przerażający.
Żeby kupować poważnych zawodników muszą znaleźć sponsora, więc na razie nie ma na to szans
Ja tam transfery widzę, mamy nowego DO, mamy (wewnętrzny) transfer fizjoterapeutów.
Działamy na rynku...
Jak na razie wydaje się, że okres transferowy w najsłabszym wydaniu przebiega w Cracovii i Jagiellonii. Cierpliwie czekam, cóż począć?...
[quote]#post1732315 ... Nic sie jeszcze nie zaczeło ,wydarzyło zjebało a juz zaczynasz przedsezonowe napierdalanki....[/quote]
Właśnie się wydarza od zeszłego sezonu. Potrzebujemy niemal rewolucji, a Colak bredzi w wywiadach swoje erystyczne kocopoły, w których przypomina mi JF gadającego o pucharach i że Ela chce LM więc będzie.
Jesteśmy obecnie najgorszą drużyną biorąc pod uwagę większość zeszłego sezonu. Zapomnimy o dobrym początku w nim kiedy Stojilkovic błyszczał.
Mamy też kilku niezłych grajków więc dokupując kilku kolejnych moglibyśmy mieć rzeczywiście fajny skład i zagrać dobry sezon. Grzelak wydaje się kumaty. Tylko teraz od nas zależy czy godzimy się na brednie Colaka i przyklaskujemy mu czy może trzeba właśnie wywierać presję na zarządzie i właścicielu żeby w końcu przestali pocierać dupę szkłem i słodko pierdzieć i zrozumieli wreszcie powagę sytuacji.
Nie ma transferów bo nie mogą sprzedać Wójcika za ile chcą.
Zima transfery miały być na obóz. Nie było ich. Dopiero sprzedali FS i Maiegarda i coś pokupowali, z tym że prawie spadliśmy takie to były zakupy
Nie wiem czy ktoś pamięta ale w jednym z kilkunastu dwugodzinnych wywiadów, MD mówił że strategia Cracovia ma byc samofinansowanie. Były to kolejne jak się okazało bajki, bo po 20 latach Comarchu, musieli dofinansować klub milionami, żeby miał czyste księgi na sprzedaż a potem w rok zaledwie 2025 było już 10 mln straty.
Więc raczej przy naszym zasięgu i randze klubu samofinansowania jest niemożliwe. Trzeba na to czasu, kasy i trochę szczęścia. Jagiellonia dała radę, Lech też i obecne nie tylko się samofinansującą ale i zarabiają.
Moim zdaniem lepiej by było gdyby te 20 proc klubu ktoś odkupił od Filipiak i odciąć się od niej i jej ludzi i starych przyzwyczajeń.
Wydaje mi się, że w klubie nadal pracują osoby, które są po jej stronie, donoszą jej.. przez to są wewnętrzne tarcia i to nigdy nie przyniesie nic dobrego.
Może zmiana na Platka nie jest najlepsza, na to nic nie poradzimy.. Ale już lepiej żeby prowadził to według jednej wizji niż prowadził jeszcze druga grę na froncie z Filipiak.
Myślę też, że sprzedaż Oskara za 3 mln jest głupotą. 4 mln to minimum a nawet powinniśmy dostać 5 mln. Oskar miał stabilna formę cały sezon, żadnych kontuzji, może trochę kartek nalapal.
Wszystkim problemą winna jest pani Elrzbieta .
Hejt z najwyższej półki
No jakby to powiedzieć, 80%.
Chłopie to nie żaden hejt, tylko opinia.
[quote]#post1732390 Wszystkim problemą winna jest pani Elrzbieta .
Hejt z najwyższej półki[/quote]
No ale to racja w zasadzie.
Sprzedała klub byleby sprzedać. Przecież były red flagi co do Płatków jak temat ŁKS.
[quote]#post1732394 ... Przecież były red flagi co do Płatków jak temat ŁKS....[/quote]
jak bumerang bzdura powraca.. nawet juz sie nie chce mi tego tlumaczyc bo i tak za dwa tygodnie ktos wroci z ta bzdura...
@KruszynaKSC#7322 nie pochlebiaj tak sobie :)
[quote]#post1732402 [quote]#post1732394 ... Przecież były red flagi co do Płatków jak temat ŁKS....[/quote]
jak bumerang bzdura powraca.. nawet juz sie nie chce mi tego tlumaczyc bo i tak za dwa tygodnie ktos wroci z ta bzdura...[/quote]
Dobrze Kruszyna.
We Włoszech i Danii jak było w takim razie ?
Case Pia robi sztycha w Portugalii ?
Pytam bo może o czymś nie wiemy
Ułomność ortograficzna na forum jest naprawdę męcząca.
Jak widać w temacie - sezon ogórkowy w pełni .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (14 użytkowników)
Goście (14)