Ja uważam, że klub powinien przetrzymywać transfer ile się da, jeśli sam Oskar nie przebiera nogami do odejścia.
Pojawią się jeszcze zainteresowani, a wtedy można spokojnie grać ceną, okienko transferowe ma jeszcze dwa miesiące i na pewno będą jakieś kluby pod ścianą bo nie wypali jakaś opcja numer 1 czy 2.
Trzeba grać twardo i budować historię sprzedażową, a nie oddawać piłkarzy za frytki jak choćby w przypadku Rózgi.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Dla mnie nie ma to znaczenia za ile opchnięty zostanie Oskar ( żeby była jasność życzę chłopakowi jak najlepiej), my jako Cracovia za to dostaniemy pewnie jakiś bałkanski szrot za kilkanaście tysięcy euro. Reszta dla biedaka z Ameryki!
NIE OTAKE CRACOVIE MY WALCZYLI!
@HC2008#6328 a o jaką Cracovia walczą kibice i jak walczą, czym, co robią?
Włodarczyk ostatnio jest jednym z gorszych dziennikarzy według mnie. Sporo fake newsów.
Co do faktycznego odejścia mniej niż 5 mln euro będzie zarządu porażka.
No i dobrze. Niech chłopak się rozwija w dobrej lidze zamiast grać o utrzymanie ESA. Przynajmniej repra będzie miała większy pożytek jak się w bundes dobrze ogra. Oskar, powodzenia!
[quote]#post1731304 W weekend coś ma się niby zadziać poczytnego w temacie.[/quote]
W który weekend kolego?
[quote]#post1731523 [quote]#post1731304 W weekend coś ma się niby zadziać poczytnego w temacie.[/quote]
W który weekend kolego?[/quote]
Przecież pisał włodar o Oskarze...
O Brandby w zimie też pisał, żeby tylko coś pisać, a nuż coś się mu trafi. 😎
O tym z Lublina i niby 10 milionach euro też pisał, a jak chłop siedzial w tej dziurze tak nadal siedzi.😁
transfery będą późno czy wogóle ?
my juz nawet w Krakowie stajemy sie trzecim wyborem
pasiasta dola
jak nie urok to sraczka
od nie pamiętam kiedy tak sie nie martwil człowiek o utrzymanie zanim zaczęliśmy grac
- Edytowany
[quote]#post1731523 [quote]#post1731304 W weekend coś ma się niby zadziać poczytnego w temacie.[/quote]
W ten ten. Chodziło o ruch in i testy medyczne.
Nie wiem czy się posypało czy zaraz ogłoszą.
Co do Wójcika to zobaczymy.
Pocieszajmy się, szukając kandydatów do spadku i nie znajdując tam Cracovii. Według mnie na tym etapie przedsezonu Radomiak, gts i Piast.
Hm z tego co kojarzę to trener cos wspominał ze do wylotu na obóz ktos jeszcze dojdzie a wylatują w środę
Raczej watpie ze cos sie do tego czasu wydarzy
[quote]#post1731591 Pocieszajmy się, szukając kandydatów do spadku i nie znajdując tam Cracovii. Według mnie na tym etapie przedsezonu Radomiak, gts i Piast.[/quote]
Żarty na bok. Główni kandydaci do spadku to Płock, Radomiak (tu zgoda) i niestety Cracovia
[quote]#post1731592 Hm z tego co kojarzę to trener cos wspominał ze do wylotu na obóz ktos jeszcze dojdzie a wylatują w środę
Raczej watpie ze cos sie do tego czasu wydarzy[/quote]
Stawiam Marchwinskiego max do jutra.
A ja mam nadzieję że na obóz nie pojedzie Ravas i przed obozem dojdzie dwóch zawodników
No jak dla mnie 10 transferów IN zakładając odejścia Wójcika, Perkovica czy Hasica to minimum aby można uznać że się wzmocniliśmy. Pamiętajmy o odejściach Sansa, Sutalo i Charpentiera tak samo. Zakładam odejście Ravasa Baotuma, Krameriego czy Mincheva nawet. Młody ktoś typu bramkarz Cymers czy Golonka.
Kadra wygląda faktycznie dość ubogo.
- Edytowany
[quote]#post1731597 No jak dla mnie 10 transferów IN zakładając odejścia Wójcika, Perkovica czy Hasica to minimum aby można uznać że się wzmocniliśmy. Pamiętajmy o odejściach Sansa, Sutalo i Charpentiera tak samo. Zakładam odejście Ravasa Baotuma, Krameriego czy Mincheva nawet. Młody ktoś typu bramkarz Cymers czy Golonka.
Kadra wygląda faktycznie dość ubogo.[/quote]
Kameriego?
Broń Boze.
Jeżeli przejdzie obóz bez kontuzji zobaczycie jaka będzie z niego pociecha :)
[b]Edycja z 29.06.2026 o godz. 16:14 (scalono posty)[/b]
Jakby sprzedali Mincheva to bym się cieszył.
Chłop o własne nogi się potyka jeśli chodzi o drybling ma skrzydle. Nie nadaje się. Niestety
Moim skromnym zdaniem, gdyby z tych zawodników, którzy są, wycisnąć maksimum zaangażowania, to wcale nie musi to źle wyglądać.
Aczkolwiek ze 2 dobre, ofensywne transfery plus zawodnik w typie Miro Covilo bardzo by się przydały.
Odnośnie Wójcika, to mam obawy, czy po ewentualnym przejściu do Werderu nie utopi się w rezerwach, jak to Kapustka w Leicester i wielu innych z naszej ligi
[quote]#post1731590 [quote]#post1731523 [quote]#post1731304 W weekend coś ma się niby zadziać poczytnego w temacie.[/quote]
W ten ten. Chodziło o ruch in i testy medyczne.
Nie wiem czy się posypało czy zaraz ogłoszą.
Co do Wójcika to zobaczymy.[/quote]
może o 19:06?
- Edytowany
[quote]#post1731599 Moim skromnym zdaniem, gdyby z tych zawodników, którzy są, wycisnąć maksimum zaangażowania, to wcale nie musi to źle wyglądać.
Aczkolwiek ze 2 dobre, ofensywne transfery plus zawodnik w typie Miro Covilo bardzo by się przydały.
Odnośnie Wójcika, to mam obawy, czy po ewentualnym przejściu do Werderu nie utopi się w rezerwach, jak to Kapustka w Leicester i wielu innych z naszej ligi[/quote]
Nie znam się ale wczoraj słuchałem jakiegoś wywiadu z kimś od Bundesligi i podobno to dobry wybór pod Wójcika. Ma ponoć słabszych konkurentów i jest duża szansa gry lub regularnego wchodzenia. W przeciwieństwie do Kapustki.
Nie znam się jednak na Bundeslidze tylko tyle słyszałem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (22 użytkowników)
Goście (22)