Czy To była interwencja bramkarza Chrobrego ? Bronil lepiej niż gość z ŁKS
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1728159 Czy To była interwencja bramkarza Chrobrego ? Bronil lepiej niż gość z ŁKS[/quote]
Nie, chodzi o interwencję tego z ŁKS w dogrywce - wyciągnął taką główkę lecącą w okno w kosmiczny sposób.
Julian Keiblinger (GKS Tychy) odchodzi na wolny kontrakt.
Dobra opcja na rezerwowego.
No gruba propozycja, nie powiem, spadł bym z krzesła po takim transferze.
[quote]#post1728175 Julian Keiblinger (GKS Tychy) odchodzi na wolny kontrakt.
Dobra opcja na rezerwowego.[/quote]
Rezerwowych już mamy za dużo, brakuje pierwszego bramkarza,a rezerwowi też tacy że strach ich wpuszczać
[quote]#post1727942 [quote]#post1727817 [quote]#post1727743 Oni tam już płaczą żeby im te 5 punktów oddać - to może nie być koniec tej historii. Wtedy spada Piast.[/quote]
Nawet jak im zwrócą, spadek Piasta nie jest możliwy. Każdy powie - inaczej się gra, jak się zna sytuację w tabeli, Nie wierzę w oddanie tych punktów, ale jeśli tak się stanie to wg mnie powiększą ligę do 19 drużyn i za rok będą spadać 4 drużyny.[/quote]
Nie ma szans.
Kara była zasłużoną, zresztą zobaczcie reputację tego gościa z Lechii.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779890105-925.jpg[/img]
Rock na Whatsapp wyróżnił ten fragment:)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779890125-106.jpg[/img][/quote]
szkoda ze nie poszedl do gtsu, a rozmowy byly.
I tu Jarek Łemko nie dał się wyjebać w przeciwieństwie do uśmiechniętej Pani z Cichego Kącika, którą waliło w czyje ręce oddaje Cracovię.
Panowie, nic nas dobrego nie spotka ze strony tego człowieka. Nie ma sie co łudzić, trzeba jakos przetrwać okres jego jako właściciela i modlić sie o to ze ktoś komu bedzie zależało kupi ten klub. Jesteśmy jednym z klubow w portfolio, w jednym z biznesów w portfolio i trzeba sobie szczerze powiedzieć on ma na to wyje..ane. Trzeba tylko zadać jedno pytanie, ile to moze potrwać?
Wszyscy kiedyś umrzemy...
- Edytowany
Jacek Klimek - kiedyś prezes stali podobno w zaawansowanych rozmowach z naszym zarządem. Znacie? Bo dla mnie gall anonim
[b]Edycja z 29.05.2026 o godz. 16:09 (scalono posty)[/b]
U nas juz jest organizacyjnie Stal Mielec, nie trzeba tego urzeczywistniać.
Biorąc pod uwagę, że nawet ma wpis na wiki, to taki anonimowy nie jest https://pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Klimek. Ja sam nic nie wiem na jego temat.
Z tego co pamiętam to finansowo dobrze ogarniał w Mielcu, w tv też sprawiał dobre wrażenie, realista bez opowiadania bajek.
Po czym spadli i ugrzęźli w 1 lidze. Ale exel faktycznie był na zielono.
Ale z małym budżetem i składem węgla i papy kilka lat grali w ekstraklasie.
Mocno schodzimy z oczekiwań. Zgodnie z przekazem klubowym szukaliśmy kogoś kto odnosił sukcesy w polskiej piłce. Potem pojawiły się nazwiska w stylu pani Pajączek, która poukładała Miedź i zanotowała awans. Teraz mamy piętro niżej czyli prezes ze spadkiem z Ex.
Szczerze mówiąc to czytając o Masłowskim pomyślałem, że może do nas idzie na prezesa. Pqtrząc na to ile czasu trwa wybór to jakość kandydatów musiała być bardzo słaba.
Na razie to nic pewnego
@MSC#10852 A to prawda. 👍
Chłop pewnie ma swoje wady i zalety.
Ale z pewnoscią wie czym jest ESA i jak się w niej obracać. Lepszy taki niż dopiero Misiu/Misiowa do przyuczenia...
Czy są jakieś słuchy że do nas może trafić Holewinskim z Pogoni czy raczej do psów?
Klimek odchodzi ze Stali Mielec już oficjalnie, więc może coś jest na rzeczy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
farciarz2, Goście (11)