Ciekawe kto sprowadził do klubu Sobiecha. Na papierze 0 doświadczenia, ale w telefonie pewnie znacznie więcej materiału niż miał Drożdż
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1721321 czyli gramy o michę za rok :)[/quote]
Tak o michę ryżu
[quote]#post1721324 Ciekawe kto sprowadził do klubu Sobiecha. Na papierze 0 doświadczenia, ale w telefonie pewnie znacznie więcej materiału niż miał Drożdż[/quote]
Skończ już z tym Drozdzem bo nudny jesteś.
Jak można mieć taki kompleks na punkcie jednego człowieka?
Normalnie.. tak samo jak Ty masz uczulenie na krolewski3go... proste... Drozdz to jakis wyjątek ze musza go wszyscy wielbić?? Kawal chuja resztę buca za to jak postąpił i mówił o hokeju koniec kropka...
[quote]#post1721331 Normalnie.. tak samo jak Ty masz uczulenie na krolewski3go... proste... Drozdz to jakis wyjątek ze musza go wszyscy wielbić?? Kawal chuja resztę buca za to jak postąpił i mówił o hokeju koniec kropka...[/quote]
Pokaz gdzie najebalem 20 postów w 3 dni jaki to on jest chujowy ? Co za dużo to niezdrowo i męczy już to dopierdalanie się do Drożdża. Możecie se go nie lubić, w chu.ju to mam ale ,żeby w każdym poscie o nim pisać to trzeba mieć duży kompleks
[quote]#post1721328 [quote]#post1721324 Ciekawe kto sprowadził do klubu Sobiecha. Na papierze 0 doświadczenia, ale w telefonie pewnie znacznie więcej materiału niż miał Drożdż[/quote]
Jak można mieć taki kompleks na punkcie jednego człowieka?[/quote]
Człowieku zluzuj. Możesz pisać co uważasz i ok. Nie mam kompleksu na punkcie MD. Mam o Nim po prostu bardzo zle zdanie, na podstawie jego opowiadań i dokonań, pozdrawiam
[quote]#post1721335 [quote]#post1721328 [quote]#post1721324 Ciekawe kto sprowadził do klubu Sobiecha. Na papierze 0 doświadczenia, ale w telefonie pewnie znacznie więcej materiału niż miał Drożdż[/quote]
Jak można mieć taki kompleks na punkcie jednego człowieka?[/quote]
Człowieku zluzuj. Możesz pisać co uważasz i ok. Nie mam kompleksu na punkcie MD. Mam o Nim po prostu bardzo zle zdanie, na podstawie jego opowiadań i dokonań, pozdrawiam[/quote]
Po 2024 roku klub zaczal znacznie lepiej funkcjonowac. A po odejsciu MD nie funkcjonuje lepiej. takie sa fakty
[quote]#post1721324 Ciekawe kto sprowadził do klubu Sobiecha. Na papierze 0 doświadczenia, ale w telefonie pewnie znacznie więcej materiału niż miał Drożdż[/quote]
Jak to kto, pewnie ten słynny dyrektor od wszystkiego i niczego, zasiedziały w klubie już od dobrych kilku lat, bo mu tutaj dobrze, a że nie zna się kompletnie na sporcie to mały pikuś. Tym bardziej, że nikt nie zna się na piłce może oprócz nowego trenera, to mu o tyle łatwiej utrzymać tę pozycje. Wszyscy będą teraz uczyć się i praktykować zarządzanie naszym klubem na żywym organizmie, bo Sobiech też nie ma w tym żadnego doswiadczenia. Na szczęście on chociaż kopał w gałę i mu to pomoże.
Gjoni- Puszcza
[quote]#post1721658 Gjoni- Puszcza[/quote]
Właśnie miałem o nim pisać .Delikatny byczek , coś podobnego jak Kallman ,umie strzelać wisle .Wymienic go za Smiglewskiego 😁ale czuje że wiele klubów ma na niego chrapkę
- Edytowany
Smiglewski wczoraj w polu karnym jak zawsze, zamiast obrócić się i strzelić solidnie, to się przewraca, kładzie, wymachuje rękami. Nic się w tej Puszczy nie nauczył. Chyba chłopak jeszcze nie na ekstraklasę.przydalby się bramkarz, ravas odchodź baj baj. Czy ten piekutowski rzeczywiście przychodzi? Cybulski z betclik wygląda spoko, na pewno lepiej niż Smiglewski
Śmiglewski jest nam potrzebny na solidnym trzecioligowym poziomie. Przecież widać, że rezerwy nie mają lekko i potrzeba posiłków. Mógł u nas zostać i tam grać.
W rezerwach by się przydał, ale na ekstraklasę to naprawdę słabiutko, byłby nawet osłabieniem.
Nie wiem czy było
https://www.transfermarkt.pl/laurent-xhylani/profil/spieler/987132
Niby jesteśmy zainteresowani. Powołują się na kosowskie media (ale chyba papierowe wydania bo online ani słowa)
Czyli znowu jakieś wynalazki? nie można sprowadzić polskiego piłkarza z polskiej ligi?
Nie wiem, nie znam gościa, ale to jest jakieś 50/50 i to tylko dlatego, że nikt gościa nie widział na oczy. To ja wolę byle młodego Polaka z 1.ligi którego znamy bo jest ze środowiska.
Ja chcę i wymagam tożsamości z tą drużyną, a nie kurwa wieża Babel, do chuja. Nie ukrywam, że jestem zdenerwowany, jak czytam takie rzeczy.
- Edytowany
Mam nadzieję że podziękują Glikowi i Charpentier
[b]Edycja z 26.04.2026 o godz. 21:33 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1722155 Nie wiem czy było
https://www.transfermarkt.pl/laurent-xhylani/profil/spieler/987132
Niby jesteśmy zainteresowani. Powołują się na kosowskie media (ale chyba papierowe wydania bo online ani słowa)[/quote]
Taki trochę Sans, nie za wysoki. Sans jest do końca sezonu i chyba wykup to 1 mln euro
[quote]#post1722158 ... Czyli znowu jakieś wynalazki? nie można sprowadzić polskiego piłkarza z polskiej ligi?Nie wiem, nie znam gościa, ale to jest jakieś 50/50 i to tylko dlatego, że nikt gościa nie widział na oczy. To ja wolę byle młodego Polaka z 1.ligi którego znamy bo jest ze środowiska. ...[/quote]
Zwykle są znacząco drożsi. Ale, btw, mamy młodego Polaka i to z MLS: wyleczyć, wykupić i wszyscy zadowoleni.
Oby ten młody z Jagii byl dograny. to bedzie duży + w kontekście obsady bramki na 2-3 lata
Dokładnie, choć jest ponoć teraz na zwolnieniu lekarskim?? Dziwna akcja. Co do transferów poprzedniej ekipy, trzy miejsca zajęte na ławce dla zdrowych i perspektywicznych graczy - Charpentier, Glik, ravas - wyjazd!!
Ja bym chciał się doczekać wreszcie jakiegoś bramkarza wychowanka z naszej szkółki w Rącznej, ale nie wiem czy będzie mi to dane...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Goście (9)