[quote]#post1701988 Tak z ciekawości, w Stali Rzeszów nie ma żadnego bramkarza do wyciągnięcia?[/quote]
Podstawowym bramkarzem Stali Rz-ów jest Marek Kozioł (rocznik 1988) wiec raczej nie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Potrzeba dynamicznego skrzydłowego do przodu, bramkarza i lewe wahadło
Mena z betonów
[quote]#post1702197 Mena z betonów[/quote]
W pakiecie z Bobckiem
- Edytowany
Ten młody skrzydłowy z Jagiellonii 😁
Tylko że Elsner by mu kazał grać w obronie😂
Zejdźmy na ziemie!
[quote]#post1702195 Potrzeba dynamicznego skrzydłowego do przodu, bramkarza i lewe wahadło[/quote]
Na lewym wahadle mamy Perkowicza, Biedrzyckiego i Olafssona. Ktoś poza P. musiałby odejść - nie płakałbym po Olafssonie.
Jak donosi Weszło jesteśmy w gronie klubów zainteresowanych czarnogórskim bramkarzem Filipem Domażetovićem z Buducnosti Podgorica.
- Edytowany
Domażetović do Zahiroleslama i GOOOOOOOL.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/obraz-png-75669606.png[/img]
[quote]#post1702399 [quote]#post1702195 Potrzeba dynamicznego skrzydłowego do przodu, bramkarza i lewe wahadło[/quote]
Na lewym wahadle mamy Perkowicza, Biedrzyckiego i Olafssona. Ktoś poza P. musiałby odejść - nie płakałbym po Olafssonie.[/quote]
Jak marketing zrobi koszulki "Nie płakałem po Olafssonie" 🤪 to kupisz?
Jak zdobędziemy MP to mogę kupić.
[quote]#post1702135 [quote]#post1701988 Tak z ciekawości, w Stali Rzeszów nie ma żadnego bramkarza do wyciągnięcia?[/quote]
Podstawowym bramkarzem Stali Rz-ów jest Marek Kozioł (rocznik 1988) wiec raczej nie[/quote]
Kozioł to jest w ogóle mega niedoceniany bramkarz
Tyle było ochów i achów nad Gambalem za transfery przed sezonem tymczasem kompletnie nie mamy kim grać z przodu!
Na papierku wyglądało to nieźle, natomiast w realu już znacznie gorzej .
- Edytowany
Nie ma co ich chwalić..nasprowadzali szrot i niech będą tego świadomi.. grajki maksymalnie powinni mieć roczne kontrakty..po weryfikacji albo zostaje albo wyjazd..
- Edytowany
[quote]#post1702813 Tyle było ochów i achów nad Gambalem za transfery przed sezonem tymczasem kompletnie nie mamy kim grać z przodu![/quote]
Poniewaz ci zawodnicy byli starannie dobrani pod wybrany i konsekwentnie realizowany plan na sposob gry druzyny. Chwalil sie tym prezes w wywiadach ze nie zejda z raz obranego kierunku jakim byla gra za czasow Kroczka. W zwiazku z tym nie ma co sie dziwic ze z przodu niewiele sie dzieje,poniewaz model gry tego nie zaklada.
[quote]#post1702819 Nie ma co ich chwalić..nasprowadzali szrot i niech będą tego świadomi.. grajki maksymalnie powinni mieć roczne kontrakty..po weryfikacji albo zostaje albo wyjazd..[/quote]
To działa w dwie strony... jeśli trafi się szrot - żadna strata, dobre dla klubu
Jeśli trafi się ktoś, kto znacząco się wyróżnia to odejdzie za darmo.
Pomyśl że taki Oskar, Filip, albo Ajdin przychodzą do nas z kontaktem na rok (taki przykład) na pewno mieliby bardzo duże zainteresowanie, tym bardziej że nie kosztowaliby zupełnie nic.
Ja tylko mam nadzieję, że nie wpadniemy na pomysł ściągnięcia Kapustki, któremu kończy się kontrakt i to nie chodzi nawet o to, że jest skażony Legią, ale on jest zwyczajnie słaby.
A gra w reprezentacji, nie wydaje mi się, że za piękne oczy.
Samo grabie w nędznej ostatnio Legii powoduje, że wygląda gorzej ale czy za słaby na Cracovię?
Podobno mamy w okienku zimowym przeprowadzić 2 transfery . Nie podano jednak na jakie pozycje . Oby to byli zawodnicy ofensywni .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (27 użytkowników)
zerox1906, Goście (26)