Dokładnie. U nas jak typ potrzebuje pół roku na aklimatyzację to spoko, a u konkurencji można po jednym meczu ocenić, że szrot 😂
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Po pol roku to jeszcze idzie przelknac ale byli tacy co dwa i pol sezonu byli i raz w sezonie prosto kopneli pilke i chcieli dawac szanse ... bo to reprezentant kraju 😂 😂 😂
W czwartek o 16:30 zapraszamy na program na żywo z udziałem dyrektora działu skautingu, Jarosława Gambala, bądźcie z nami!
❓📞Będziecie mieli możliwość zadzwonienia do studia, a jeśli macie jakieś tematy, które chcielibyście abyśmy poruszyli, piszcie je poniżej
info z Faceboka
jaki program?
Kanał KS Cracovia na YouTube.
- Edytowany
Podbijam bo start za niecałe 10 minut.
https://www.youtube.com/watch?v=azGWc2mT2N8
Na czacie pewnie jakieś pytanka będzie można zadać.
Bardzo fajne spotkanie. Mam nadzieję, że zostanie z nami jak najdłużej.
Bardzo fajny wywiad i kulturalny sposób odciecie sie od pyskówki bogatego Persa ze Szczecina
[quote]#post1692951 Bardzo fajny wywiad i kulturalny sposób odciecie sie od pyskówki bogatego Persa ze Szczecina[/quote]
To czy "bogatego", okaże się niebawem...
[quote]#post1692942 Bardzo fajne spotkanie. Mam nadzieję, że zostanie z nami jak najdłużej.[/quote]
Właśnie też mnie zaniepokoiło zdanie na początku ze jest dobry "(...) moment na zastanowienie się nad kolejnymi krokami w życiu zawodowym i osobistym ..." 😒 I po chwili "... że nie długo wróci jeszcze do rodziny". Na pewno ma teraz stos ofert od konkurencji ... wiec nie brzmi to dobrze.
Super, że kibice dali mu wyraz poparcia i wdzięczności... ale sowita PREMIA PIENIĘŻNA i dodatkowe kilka wolnych dni od Prezesa MD czy tam Zarządu należy mu sie ... miałem napisać że psu zupa ale to co njwayżej woda z kałuży jakiemuś burkowi za miedzą 😝 .... no należy mu sie po prostu 😜
Ale co ważniejsze powinien mu podziękować osobiście Robert Płatek - chłop musi czuć się częścią tego projektu "na dłużej". Takie małe gesty plus to ze widzi efekty swojej pracy potrafią przeważyć nad większymi kontraktami od konkurencji. To nie młody piłkarz na dorobku i swoje już przeżył. Na pewno woli stabilność i swobodę działania niż prace z takimi narwanymi prezesami jak mioduski, świerczewski , czy nowa ekipa z widzewa (nie mowie o właścicielu , ale widać ze na razie nie mają tam poukładanych struktur i tęsknią z Dróżdżem) ... bo o paprykarzach z wiadomych względów już nie wspomnę 😂
Ale co ważne
no dobra fajny ten post pochwalny, też sobie w pewien sposób cenię Gambala ale przestańcie już sypać płatki róż pod nogi bo nieznaną chyba do tej pory szerzej prawdą jest to, że w zasadzie wszystkie ruchy w tym okienku to praca i kontakty Pana Trenera Elsnera. To kwestia nr 1. Kwestia nr 2 to dużo znaków zapytania przy ewentualnej przydatności kogokolwiek (poza Klichem) z tego rzutu. Filip faktycznie był już sondowany wcześniej i tutaj propsy. W sprawie reszty: po pierwsze nie ten adres po drugie: spokojnie.
Ale oczywiście lepiej mieć fachowców niż majewskiego z tabiszem
Pytanie czy jest to wiadomość pochodząca z klubu od osoby znającej stan rzeczy? Czy pogłoski krążące wśród kibiców.
Z ostatnich wywiadów z Gambalem to nie wynika.
A może jednak powiązać premie z wynikami końcowymi? Niech to wszystko da medal i wtedy rozdawajmy laurki z banknotami.
nie no wiadomo, że Gambal swoją robotę wykonał i pewien trener rozpoczynał tematy a Gambal je kończył - tak sądzę. ja tylko mówię co niesie wieść, czy ona jest prawdziwa czy nie, to kwestia oceny dla Was. zastanówcie się nad prawdopodobieństwem. Luka już z niejednego pieca chleb jadł, dziadostwa nie lubi. przyszedł i wziął sprawy w swoje ręce. czy to brzmi realnie? dla mnie tak. bez względu na wszystko proszę się wstrzymać z wieńcami. Tak jak pisze Rock, niech wyniki zweryfikują pracę. nie jesteśmy jedynymi w tym okienku, którzy ją wykonali.
Gambal to nawet tych tematów nie kończył co sam wspomina :) aczkolwiek na pewno wie co robi i zna się na swojej pracy.
Mi kiedyś zaimponował znając liczby jakiegoś młodego z IV ligi gdy siedział blisko mnie na meczu więc zapewne ma sporo informacji o piłkarzach. Nie przez przypadek był już choćby w Rakowie.
Pierwszy kontakt z piłką i już widzę że ten Aleksic wygryzie ze składu słabego technicznie Minczewa. Róbcie screeny
[quote]#post1693376 Pierwszy kontakt z piłką i już widzę że ten Aleksic wygryzie ze składu słabego technicznie Minczewa. Róbcie screeny[/quote]
Oby,bo Minchev mnie nie przekonuje.Może być co najwyżej zmiennikiem.
[quote]#post1693380 [quote]#post1693376 Pierwszy kontakt z piłką i już widzę że ten Aleksic wygryzie ze składu słabego technicznie Minczewa. Róbcie screeny[/quote]
Oby,bo Minchev mnie nie przekonuje.Może być co najwyżej zmiennikiem.[/quote]
Nie wydaje mi się, jest zbyt cenny dla trenera - jest w top 3 najlepiej odbierających piłkę w lidze - ma trzy razy więcej odbiorów niż nasz defensywny pomocnik to o czymś świadczy - ze słabymi lub takimi co nisko będą bronić wyniku będą grać bardziej techniczni zawodnicy
Czy tywalizacja o skład komuś zaszkodziła? Na razie wygrywa Minczew, wyniki są, odbiory są. I do przodu!
No i tego właśnie brakowało w poprzednich sezonach, a już w szczególności za Zielińskiego, gdzie na ławce siedziała głównie dzieciarnia, a nieraz i tak nie byliśmy w stanie zapełnić ławki rezerwowych. Musi być rywalizacja o miejsce w składzie i konkurencja w drużynie, chcąc grać o wysokie miejsce w tabeli i puchary.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)