Nie jest to wprawdzie "silny murzyn grający tyłem do bramki" ale moze coś by wniósł do Cracovii pozytywnego.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Co prawda nie jest młody, lecz jest zdrowym, dorodnym Polakiem czego forum domagało się od dawna....
Ja trzymam kciuki by do nas wrócił!
Mati Nie jest już najmłodszy, ale ma Serce w Pasy, Wole Walki i Charyzmę ! Tacy zawodnicy są bezcenni ! Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień !
Klich nigdy nie był piłkarzem biegającym dużo i szybko, więc nie powinien zatracić swoich największych atutów, jak to jest u wielu piłkarzy w jego wieku, którzy kiedyś takie cechy posiadali. Oczywiście w Premier League bardzo się rozwinął i Bielsa nawet takie cechy potrafił u niego wznieść na wyższy poziom. Klich bazował na fajnym podaniu, dobrym ustawianiu się, czytaniu gry i zapewne nadal to ma. Glik też na podobnej zasadzie funkcjonuje - ustawianie się, gra głową. Grosicki dwa lata starszy od Matiego i jest jednym z najlepszych w lidze. Jeżeli dojdzie do transferu to tylko na plus dla klubu. Pod każdym względem. Piłkarskim na pierszym miejscu, czy to się komuś podoba czy nie😄
[quote]#post1683255 Jóźwiak szuka klubu, ciekawe w jakiej jest formie.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1200502/polak-wciaz-jest-bez-klubu-mogl-wrocic-do-pko-ekstraklasy[/quote]
Beret? On jeszcze gra?
No to chyba już oficjalnie minęły te godziny i nikt nam już Matiego nie zgarnie
@saszkaa18#42232
Nie minęły jeszcze
O 23 minął czas Amerykańcom
- Edytowany
🤪
https://m.youtube.com/watch?v=k6wOCP-TAv0&pp=ygURYW1lcnlrYSBzYW1pIHN3b2k%3D
Prezentacja Klicha jako niespodzianka dla kibiców na meczu z Niecieczą. To by było coś.
https://www.tylkoekstraklasa.pl/mateusz-klich-wraca-do-ekstraklasy/?fbclid=IwY2xjawLu1q9leHRuA2FlbQIxMQABHp-j42-EyINTuckn_--LNGaQNCyWtVrQ2iEMXpsdXKEOQAxCwsNVeCmTmZeU_aem_3OzTk2ndkYxQV1b_YuR21w
I cyk, zero informacji, a kliki lecą 😁
Dowiedzieliśmy się nic
...ale za to z dzisiejszą datą
Mati już w zimie miał być nasz, ale Atlanta sprzątnęła jego kontrakt w MLS. Teraz jako wolny gracz już ma tylko jedną opcję. Powrót do Pasów na 1-2 sezony, koniec kariery u nas i jakaś funkcja, która pozwoli wykorzystać mu kontakty zdobyty w Holandii czy UK do monitorowania zdolnej młodzieży i ściągania jej do nas. Tak bym to widział.
Jak chce się o coś grać to Klicha brać
Tylko ja się tak nie śmiało o finanse pytam skąd pieniądze na takich zawodników brać ?
Czy zadłużenie będzie wzrastać ?
Chyba że Klich tutaj pokopie z dwa lata w zamian za Wielicką na której dorastał…
Opłacalny deal ?
Może też byłby w sumie bezcenny w kontekście naszej własnej młodzieży która trenując w Cracovii marzy o wielkiej karierze.
Dać w miarę normalną pensję i obiecać bańkę, dwie za Mistrza.
[quote]#post1683378 Prezentacja Klicha jako niespodzianka dla kibiców na meczu z Niecieczą. To by było coś.[/quote]
Wątpię żeby wczoraj rzucił nagle wszystko, zdołał zabukować bilety do Krakowa. Także na prezentację z Niecieczą nie liczę. Ale na grę u nas jak najbardziej.
Bilet mógł kupić już wcześniej, a samoloty z Atlanty jak już tu wcześniej pisałem lądują jutro o 11:30 i 16:30 . Kto wie, kto wie.... 😉
[quote]#post1683398 Bilet mógł kupić już wcześniej, a samoloty z Atlanty jak już tu wcześniej pisałem lądują jutro o 11:30 i 16:30 . Kto wie, kto wie.... 😉[/quote]
Aż korci, żeby skoczyć na lotnisko :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!