No w pojedynkę to dość duży wyczyn.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1660097 a co nabije se posta nr 42 tys
chociaż tyle człowiek ma radosci[/quote]
Muszę Ci zepsuć humor bo to był 43256 post :) oczywiście Ty masz inny licznik bo u mnie są też te ukryte czyli usunięte.
Ale może skoro to padło 43 tys to ten transfer będzie :D
A czy Ci co maja przyjsc oczywiscie z nizszych pozycji listy zajebistosci niz ten do Monzy to zawodnicy od razu do pierwszego skladu czy juz bedac dalej w kolejce sa nizszej jakosci pilkarzami i np beda potrzebowali obozu czy poznania taktyki czy aklimatyzacji 4 letniej???
[quote]#post1660118 A czy Ci co maja przyjsc oczywiscie z nizszych pozycji listy zajebistosci niz ten do Monzy to zawodnicy od razu do pierwszego skladu czy juz bedac dalej w kolejce sa nizszej jakosci pilkarzami i np beda potrzebowali obozu czy poznania taktyki czy aklimatyzacji 4 letniej???[/quote]
Nikt ci na to nie odpowie 😏🤐
[quote]#post1660109 Na x nawet kiedyś wjechałem i wszyscy zdup.cali tratując się ze strachu... 🤪
Edit:
W dawnych czasach było ciekawiej niż w UE.
Edit:
Gdzie jest napisane, że "w pojedynkę"? Oczywiście z kolegami.[/quote]
Który to był rok ?
Który to był rok? Coś tam słyszałem że Cracovia zdobyła sektor X , Ale chwilę później już tak wesoło nie było dlatego rzadko się wspomina tą akcję.
Ja się pytam co z Atanasowem😎
Trenuje indywidualnie? Ma kontuzje, nie trenuje. Może zaczął grać w szachy i porzucił futbol.
Generalnie od kiedy został ojcem to forma w dół i tera nie wiadomo co ze sobą zrobić..
Ciekawe co to będzie z nim.
[quote]#post1660178 Ja się pytam co z Atanasowem😎
Trenuje indywidualnie? Ma kontuzje, nie trenuje. Może zaczął grać w szachy i porzucił futbol.
Generalnie od kiedy został ojcem to forma w dół i tera nie wiadomo co ze sobą zrobić..
Ciekawe co to będzie z nim.[/quote]
Jak to wczoraj powiedział prezes w wywiadzie w "biznes klasie" o tego typu zawodnikach: -Panie prezes ja tu zostaje przez dwa lata bo ja nigdzie już takich pieniędzy nie zarobię
Jarosław Gambal, dyrektor skautingu w Cracovii: Nie gram w pokera, to nieodpowiednia gra do mojego poziomu działania
https://gazetakrakowska.pl/jaroslaw-gambal-dyrektor-skautingu-w-cracovii-nie-gram-w-pokera-to-nieodpowiednia-gra-do-mojego-poziomu-dzialania/ar/c2p2-27235877
Mamy rozumieć, że ruchy transferowe już wykonane i można poświęcić czas na wywiady
Bo jak wiadomo skauting szuka, a zatrudnia ktoś inny. Drużyna Pana Gambala zapewne znalazła wszystko, co trzeba. Z pretensjami kibice powinni chodzić do działu kadr. W takich działach zwykle siedzi jakaś pani Janina w wieku przedemerytalnym i wszystkim trzęsie. Do niej trzeba iść.
Chyba znowu coś nie wypaliło 😉
- Edytowany
[quote]#post1660235 Bo jak wiadomo skauting szuka, a zatrudnia ktoś inny. Drużyna Pana Gambala zapewne znalazła wszystko, co trzeba. Z pretensjami kibice powinni chodzić do działu kadr. W takich działach zwykle siedzi jakaś pani Janina w wieku przedemerytalnym i wszystkim trzęsie. Do niej trzeba iść.[/quote]
Rozumiem, że byłeś u Gambala i odesłał Cię do pani Janiny.
Edit
Aston Villa dostała się do 1/8 w LM i chce coś ugrać i robi konkretne transfery: Marco Asensio, Marcus Rashford, Donyell Malen, Axel Disasi, Andres Garcia.
My najwidoczniej ( albo raczej prezes ) woli robić szum i opowiadać bajki, że walczymy o puchary a tak naprawdę cel czyli utrzymanie już osiągnął
Daje p. Gembalowi jeszcze kilka dni.
Gdybym tylko wiedział, że istnieje i coś wie o transferze stopera... Rozmarzyłem się.
[quote]#post1660242 [quote]#post1660235 Bo jak wiadomo skauting szuka, a zatrudnia ktoś inny. Drużyna Pana Gambala zapewne znalazła wszystko, co trzeba. Z pretensjami kibice powinni chodzić do działu kadr. W takich działach zwykle siedzi jakaś pani Janina w wieku przedemerytalnym i wszystkim trzęsie. Do niej trzeba iść.[/quote]
Rozumiem, że byłeś u Gambala i odesłał Cię do pani Janiny.
Edit
Aston Villa dostała się do 1/8 w LM i chce coś ugrać i robi konkretne transfery: Marco Asensio, Marcus Rashford, Donyell Malen, Axel Disasi, Andres Garcia.
My najwidoczniej ( albo raczej prezes ) woli robić szum i opowiadać bajki, że walczymy o puchary a tak naprawdę cel czyli utrzymanie już osiągnął[/quote]
W Aston Villi jest Pan Trener i to największy atut tego klubu..
Aston Villa kupuje .......no cóż,więc informuje Klub Aston Villa sprzedał napastnika Durana do Arabii za 78 milionów euro...to chyba jest z czego kupować
Jak widzę, że ktoś w jednym poście odnosi się do transferów Aston Villi i naszych, w sensie, że je porównuje, to już nie wiem co o tym myśleć.
Zacytuję klasyka "Nie mieszajmy dwóch różnych systemów walutowych"
W tym transferowym wątku nastąpiła zmiana. Już prawie nikt nie podpowiada nazwisk potencjalnych naszych transferów.
Trudno się temu dziwić , bo trafienie w jedno z 52 nazwisk p. Gambali jest jak trafienie 6-ki w Lotto.
Markotnie powiem: pożyjemy , zobaczymy.
Bo szrot każdy zna a takich dobrych piłkarzy za niewielkie pieniądze to mało kto zna :)
W sprawie transferów zrobiło się bardzo hermetycznie. Absolutnie nic nie przecieka. Wobec tego powstaje pytanie natury hydraulicznej: tak wszystko skutecznie uszczelnili czy tak wszystko wyschło, że nie ma co przeciec?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!