[quote]#post1618812 Załóżmy optymistycznie że się utrzymamy. Nowe rozdanie nowego prezesa, czego potrzebujemy?
- Bramkarza
-PO bo pewnie Kakabadze odejdzie
- srodkowego obrońcy albo i dwóch (bo Ci co są to śmiech na sali)
- Całej pomocy z której tylko Atanasov nadaje się na EX
- napastnika
Generalnie mamy LO, jednego w środku i jednego napastnika 3 z11[/quote]
PSYCHOLOGA SPORTU!!!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
A co jeśli trenerem będzie nie ten DS o którym mówią przy naszym kontekście, lecz ten co będzie od lata wolny ?
[quote]#post1618817 A co jeśli trenerem będzie nie ten DS o którym mówią przy naszym kontekście, lecz ten co będzie od lata wolny ? [/quote]
Do lata to na meczykach nam i Tuchela przypiszą...
Trenerem będzie Papszun.
[quote]#post1618983 Trenerem będzie Papszun.[/quote]
Czyimś może...
Z ŁKS warto wziąć Bobka i Ramireza
Z Ruchu tego Szczepana do ataku nawet na ławkę ,bo gość potrafi strzelać i ewentualnie Stipica ,ale on chyba wypożyczony z paprykarzy
Zacząć trzeba od trenera, a dopiero potem dobierać piłkarzy.
A jeszcze wcześniej ustalić na którą ligę szyjemy garnitur.
To #CracoviaOdNowa też bierze grajków od spadkowiczów?
Ja to bym wziął Klicha i Piątka 😜
[quote]#post1619019 To #CracoviaOdNowa też bierze grajków od spadkowiczów?[/quote]
Wiesz jeśli goście są tego warci to czemu nie ?
Nawet w spadkowiczu masz wyróżniających się zawodników ,którzy sami zespołu nie utrzymają.
Ramirez to taki Javi vol.2 , świetny przegląd pola ,mając lepszych kolegów dużo może dać , a Bobek to świetny brmakarz-inwestycja na lata
Cza ostrzyc hak ...
Ciekawe czy My mamy piniądze na transfery? Bo kiedyś mieliśmy ..... 😂
- Edytowany
Kiedys nie mieli pieniedzy.... klub mial mylyjony....
Taki jais sentymentalny dzien u mnie.. posluchl bym jakiegos wywiadu z januszem😂🤣😂🤣
Bobek ma ważny kontrakt jeszcze rok, więc to ostatni moment żeby Łks coś zarobił.
[quote]#post1619046 Ciekawe czy My mamy piniądze na transfery? Bo kiedyś mieliśmy ..... 😂 [/quote]
zawsze mamy miliony na transfery hhii ale nie ma kogo kupic
Patrząc na to jak kompletują skład w hokeju (który miał umrzeć) jakoś jestem spokojny.
TYLKO SIĘ UTRZYMAĆ!
Tylko ...
7 dni później
- Edytowany
Skoro się utrzymaliśmy to czas rozpocząć dywagacje transferowe 😁. Szykuje się mała "rewolucja".
Umowy do końca czerwca mają :
Mathias Hebo Rasmussen
Lukas Hrosso
David Jablonsky
Cornel Rapa
Takuto Oshima
Adam Wilk
Eneo Bitri
Z tych zawodników pewnie krótką umowę dostanie Hrosso (zasłużył), Oshima nie chce przedłużyć umowy. Rasmussen i Jablonsky ciągłe kontuzje, szkoda. Resztę żegnamy bez żalu.
Zgodę na transfery mają Ghita i Rakoczy o ile ktoś wyłoży odpowiednie pieniądze.
Na pewno będą chętni na Kallmana.
Będzie ciekawie...
Po tym jak prezes zapowiadał zaciskanie pasa jeszcze większe niż poprzednio to ja się akurat na transfery do klubu nie nastawiam. Może wyciągniemy za darmo kolejnego Naruto z trzeciej ligi słowackiej.
Ale w drugą stronę fakt, będzie o czym rozmawiać.
[quote]#post1620546 Po tym jak prezes zapowiadał zaciskanie pasa jeszcze większe niż poprzednio to ja się akurat na transfery do klubu nie nastawiam. Może wyciągniemy za darmo kolejnego Naruto z trzeciej ligi słowackiej.
Ale w drugą stronę fakt, będzie o czym rozmawiać.[/quote]
Bedą nowi sponsorzy i mamy teraz skauting więc może mniejszym kosztem da się znaleźć dobrego zawodnika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)