No przecież właśnie się pochwalił... mniej więcej tak samo jak bliskapięterka...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gargamel, jak się powiedziało A, to...
No ja też słyszałem plotki .....
Hyballa bez klubu do nas na pierwszego trenera.....
- Edytowany
Pisz na uszko 😉
@hank#159
Info od bliżej....
- Edytowany
[quote]#post1543709 Tak tak jakiś pierd ze niby się nim interesownością i wnioski na temat naszej pozycji na rynku transferowym
Ta pozycja jest tak „słaba” ze przed runda wzielismy Makucha którego chciało pół ligi
Ludzie choć trochę logiki w tym zalewie krytyki…[/quote]
– Byłem już właściwie dogadany z mistrzem ligi rumuńskiej (CFR 1907 Cluj), ale telefon od Pawła Golańskiego wszystko zmienił. U nas Paweł to prawdziwa piłkarska legenda – mówi nowy piłkarz Korony Kielce Deaconu, przytaczany na Twitterze przez Darię Wollenberg, rzecznika prasowego klubu.
Paweł Golański-Dyrektor Sportowy klubu Korona Kielce.
Pamiętam że ktoś mnie krytykował za Takuto 🤪🤪🤪
- Edytowany
Przewrotnie napisze - żadnych transferów, nie psuć atmosfery zmanierowanymi gwiazdkami, niech grają jak do tej pory.
Sir Jacek właśnie w canal+ mowil o tym transferze, który nie wypalił. Śmiem twierdzić, ze chodziło o Ramireza, który poszedł do Belgii.
Nie ma ma gdzie wcisnąć "Nowych" ale będą kartki, kontuzje i potrzeba bardzo mocnych zmieników jak jdziemy na Mistrza a jeszcze PP
Może warto olać PP ? Niech tyam młodzi ćwiczą
[quote]#post1543966 Może warto olać PP ? Niech tyam młodzi ćwiczą[/quote]
Mamy szeroką kadrę około 30 zawodników po co olewać pp?? polecam artykuł Andrzej stanowski teraz pasy
[quote]#post1543865 Przewrotnie napisze - żadnych transferów, nie psuć atmosfery zmanierowanymi gwiazdkami, niech grają jak do tej pory.
Sir Jacek właśnie w canal+ mowil o tym transferze, który nie wypalił. Śmiem twierdzić, ze chodziło o Ramireza, który poszedł do Belgii.[/quote]
Ma ktoś link do tej wypowiedzi?
Może tego Berinho miał na myśli?
Mówił o zawodniku z NASZEJ ligi. A ten Berinho czy jak mu tam to zwykły fejk małolata, który chce zaistnieć w internecie😂
O ile dobrze pamiętam to mówił o piłkarzu z Naszej ligii, który wybrał inną do kontynuwania kariery. Nie wiem czy ktoś więcej od Ramireza pasuje do tego.
- Edytowany
Wczoraj przed meczem reporter C+ Cezary Olbrycht zapytał Filipiaka o Michała Helika, który został bez klubu i interesują się nim Lech i Legia. JF - chyba zaskoczony tematem - odpowiedział, że nie chce się wypowiadać, bo to "teren niezbadany".
U nas w tej chwili widzę potrzebę kogoś kreatywnego do środka. Chyba, że Rodina chcą zimą pchnąć to wtedy jeszcze jeden stoper.
Jak Helik zostal bez klubu?? Ma jeszcze rok kontraktu ... rozwiazali po spadku??
Mnie z powtórek bardziej zaintrygowało to, że na pytanie o Helika procesor poruszył temat Pelle i minę miał taką, jakbyśmy rozmawiali z nim o jego powrocie
[quote]#post1544056 Mówił o zawodniku z NASZEJ ligi. A ten Berinho czy jak mu tam to zwykły fejk małolata, który chce zaistnieć w internecie😂 [/quote]
chodziło o Daniego Ramireza o którego walczyliśmy od zimy.
do tej wypowiedzi pasuje 3 zawodników:
Ramirez,
Tiba (ten najmniej, bo chyba całkowicie nierealna historia)
oraz Jorginho z Płocka, który wybrał Łudogorec Razgrad
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)