Martin Kostal na liście transferowej Jagiellonii, wiem, że pies ale może by go tak u nas spróbować. Jakby co to można sprowadzić też Wrzesińskiego chociaż to nazwisko już tak bardzo nie zachęca jak parę miesięcy temu
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Kostal to nie jest moim zdaniem pilkarz :D
A Wrzesinski to nie zarabia czasem kokosow w Kazachstanie?
[quote='Les' pid='1494905' dateline='1625063258']
Kostal to nie jest moim zdaniem pilkarz :D
A Wrzesinski to nie zarabia czasem kokosow w Kazachstanie?
[/quote]
Wrzesiński od marca był w Jagielloni, zagrał w 7 meczach 221 minut więc szału nie ma
Jeśli chcemy grać jak Jagiellonia to bierzmy od nich piłkarzy, dla mnie tam się skończyła wizja na sensowny ekstraklasowy futbol i trochę stylówa Polonii za Wojciechowskiego teraz.
Moim zdaniem nie ma sensu szukać nikogo na siłę. Transfery wydają się sensowne i najważniejsze to dobrze przepracowac okres przygotowawczy. Kadra powinna być szczuplejsza i mocniejsza. Natomiast zadanie numer 1 na liście priorytetów to angaż trenerów dla grup młodzieżowych, bo póki co tylko się ich pozbywamy.
Zostaje mieć nadzieję, że Probierz wyczyścił głowę i z nową energią i wiarą poprowadzi chłopaków, bo aż przykro było oglądać. Poprzedni sezon był jego najsłabszym i oby pozostał najsłabszym.
Przy takim trenerze i doborze graczy szansę mojego klubu oceniam b.nisko. W klubie panuje chaos, chaos i degrengolada. N/treneiro nawet nie pozwala pokazać graczy w video, to tchórzostwo. Potwierdzilibyśmy moje słowa na wstępie.
Niewiele zrozumiałem kibicu z Twojego wywodu.
Przecież są trenerzy młodzieżowi, tam gdzie ich potrzeba. Pozostałe roczniki trenerów nie potrzebują więc najlepiej zejść z kosztów a chłopaki niech piłki podają młodemu Mateuszkowi.
A, Furmana byście chcieli bo właśnie odszedł z Turcji?
[quote='Ogar2002' pid='1494947' dateline='1625121185']
[/quote]
Chyba żeby nawóz rozrzucał Filipiakowi ;)
[quote='mariusz' pid='1494950' dateline='1625121305']
[/quote]
Chyba żeby nawóz rozrzucał Filipiakowi ;)
[/quote]
Albo na osobistego kierowcę prezesa;)
Przyda się ktoś kto podrzuci furmanką nawóz do Rącznej. Jestem jak najbardziej za !
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
To by pasowało do plotek o zmianie trenera. Furman - grający trener!
:)
- Edytowany
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=41638
Za 90 minut, jest w jako zainteresowanie
Przepraszam to powrot z wypozyczenia, ale moze chlopak sie nadaje?
jakie opinie?
- Edytowany
"18-letni bramkarz, który trafił do Ruchu w lutym, nie zagrał w żadnym meczu grupy trzeciej III ligi."
Na TT pisali, że do rezerw wraca.
Gardawski to się zaszył tak, że go nawet w rozkminkach transferowych na 90minut nie ma. Większość naszych dziennikarzy chyba w ogóle zapomniała, że taki ktoś jest u nas w kadrze.
Messiemu sie kontrakt skonczyl, brać czy nie brać? ;)
[quote='wrzo.ksc' pid='1495005' dateline='1625150373']
Messiemu sie kontrakt skonczyl, brać czy nie brać? ;)
[/quote]
Ewentualnie, niski i krótki kontrakt z racji wieku
- Edytowany
[img]https://i.imgur.com/l0FjhpM.png[/img]
https://twitter.com/janekx89/status/1410659622487314433
- Edytowany
[quote='gusto' pid='1495047' dateline='1625162820']
[img]https://i.imgur.com/l0FjhpM.png[/img]
https://twitter.com/janekx89/status/1410659622487314433
[/quote]
Co najmniej 2 lata za późno.
Dokładnie, wcześniej powinien być wypożyczony, a tak to się tylko kisił u nas przez tyle czasu.
Strózik był w kadrze, bo wymagała tego sytuacja. W PP musi grać ich dwóch, tak tylko przypominam. Łatał dziury, pomógł rezerwom.
Umiejętności nie powalają, ciekawi mnie, jak sobie poradzi na zapleczu Ekstraklasy. Dla mnie to taka liga skrojona pod niego.
Tak czy inaczej, powodzenia i zawojowania tej ligi!
Za wysokie progi, ale niech mu się wiedzie jak najlepiej
- Edytowany
Pelle Do Maccabi ?????? Myślałem że inny klub
Gdzie tak pisza/mowia?
- Edytowany
Pod halo na Siedleckiego mowio
Odnośnie tego wpisu z Twittera to jedynie wpis kibica, którzy rzuca kandydaturę Pelle chwaląc jego liczby i występy u nas. Czy ma się to jakoś do realnego zainteresowania - nie wiem.
Na razie nawet Transfermarkt milczy .
Javi Hernandez ma przejść do Górnika Łęczna, to już wiemy kto nam strzeli Gola w pierwszej kolejce
- Edytowany
Nie chce tego transferu.. Javi rozstał się w nieprzyjemnej atmosferze z klubem.. Na pewno chcialby utrzeć nosa Ogrodnikowi.
- Edytowany
[quote='PrzemoWZG' pid='1495427' dateline='1625408026']
Nie chce tego transferu.. Javi rozstał się w nieprzyjemnej atmosferze z klubem.. Na pewno chcialby utrzeć nosa Ogrodnikowi.
[/quote]
Jeśli mielibyśmy się bać zawodnika, który w 2 lata w 31 meczach [b]ligi indyjskiej[/b] strzelił 1 gola, to lepiej wycofajmy się z tej ligi.
Cracovia jest najlepsza na przełamanie
Gównoburze to specjalność forum, najpierw Pelle teraz Javi wraca z Indii, normalnie szok, do Łęcznej, po dwóch latach. Pewnie zawojuje Ekstraklasę jak powracający Airam Cabrera w Płocku czy.....kiedyś Rakels w Cracovii.
Ludzie, nazwiska nie grają. Jak mamy się bać takich zawodników, to dajmy sobie spokój ze stawianiem klubowi wysokich celów.
Śmieszą mnie te wysokie aspiracje kibiców, taka prawda że mamy kadrę na maksymalnie 8 miejsce, z taką ofensywa to dużo nie zrobimy
Nie znasz się.Dziku ma zaorać ligę a jak nie to już mają przygotowane wytłumaczenia :
- zła taktyka
- zły Probierz
- zła drużyna
- sędzia nie pozwolił
[quote='Ogar2002' pid='1495496' dateline='1625422892']
Śmieszą mnie te wysokie aspiracje kibiców, taka prawda że mamy kadrę na maksymalnie 8 miejsce, z taką ofensywa to dużo nie zrobimy
[/quote]
O flaszkę czy o karnet?
[quote='gusto' pid='1495502' dateline='1625424299']
[/quote]
O flaszkę czy o karnet?
[/quote]
O karnet
[quote='Ogar2002' pid='1495504' dateline='1625425029']
[quote='gusto' pid='1495502' dateline='1625424299']
[/quote]
O flaszkę czy o karnet?
[/quote]
O karnet
[/quote]
ZAKLEPANE :cool:
Doprecyzowując: miejsce 1-7 przeciwko 8-18.
I moja argumentacja. W poprzednim sezonie, przed obecnymi wzmocnieniami, ugraliśmy punktów na miejsce 9. Czy osiągnęliśmy maks tego, co tamten zespół był w stanie osiągnąć? Wg mnie nie, nie raz i nie drugi mogliśmy ugrać coś więcej. Zatem wg mnie maks tego zespołu przed wzmocnieniami to już było miejsce co najmniej 8. Teraz wg mnie powinno być lepiej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)