[quote='morata' pid='1396896' dateline='1567245958']
Gdzie są k transfery !?
[/quote]
Jakie transfery przecież my już mamy superpakę :D:D:D
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
no jeśli masz na myśli dwójkę Słowaków to zyska jedynie Bonarka i foodcourt tam
Zyska Janusz, bo już ich ma :D
- Edytowany
https://www.saatchiart.com/art/Painting-PINOKIO/797717/3949498/view
nawet ładny , ciekawe czy coś sie jeszcze pozytywnego wydarzy
- Edytowany
Spokojnie jeszcze poniedziałek, a wy tacy niecierpliwi ;-)
ale tu cisza po dzisiejszym meczu :D
Cholera, szkoda, że wygramy bo centus ze słupem nikogo już nie kupią:@ i będziemy musieli się męczyć oglądając ten szrot minimum do grudnia.
(szydera)
A ja uważam ze sensowny środkowy pomocnik by się przydał . Nie umniejszam tej drużynie , ale potencjał jest co najwyżej na 4 miejsce znowu ..
Piast z potencjałem na ósme, zdobył majstra ;)
Mówienie o szrocie to przesada i warto sobie oglądnąć zbieraninę w Kielcach, aby zrozumieć, że z tym zjawiskiem nie mamy już do czynienia od pewnego czasu. Nigdy 100% transferów nie wypala i w naszej rzeczywistości ograniczonych zasobów ("milionów, które mogą być wydane, ale nie muszą" ;) zawodnicy, którzy są dostępni, to trochę jak granie w ruletkę. Zawsze ktoś może nie wypalić. A szczególnie ostatnie okienka musimy zacząć uznawać za udane, co pokazuje lista strzelców bramek.
Meczu nie oglądałem bo wybrałem sobie inny (Opatkowianka-Wawel) ale tak ze skrótu ten Pelle to bramka prezent. A to co dwa razy jebnył w obrońce na pustka każe mi poddać pod wątpliwość jego umiejętności strzeleckie. Wyobraźmy sobie Hernandeza w akcji z pustą bramką. By wszystkich tym obrońców poukładał na doopach i sam doopą by wturlał piłkę do bramki. To byłaby zabawa.
Ja nie umniejszam transferów. Myślę, że są bardzo dobre i bardzo zasadne. Ja cały czas twierdzę, że w tej drużynie powinien był zostać tak Airam jak Javi. Wtedy bym piał z zachwytu nad wzmocnioną kadrą, która być może byłaby już po losowaniu fazy grupowej LE. Tymczasem będziemy się znowu kopać o 4 miejsce i oddamy za darmo najlepszych zawodników poto by znowu odpaść by walczyć o kolejne eliminacje.
Ciągle nie przeszedł mi zawód po DAC i nie zamierzam tego ukrywać. Zwycięstwa cieszą i jeszcze trochę tej serii plus DWÓCH klasowych zawodników w zimie i znowu uwierzę w słupa. Póki co ciągle mam spory dystans
Piast miał niedocenianego (do czasu) Valencię, który robił ponad połowę gry do przodu. My powoli zaczynamy mieć zespół.
Niech jeszcze nowi zawodnicy ze Słowacji wkomponują się drużynę i będzie jak w mojej sygnaturce.
Piast był przed zima przeze mnie typowany na czarnego konia rundy wiosennej , przed meczem z nami robiłem porównanie składów . Tam jest 2 równorzędnych gości na pozycje , u nas tylko obrona jest solidna , reszta to katastrofa w przypadku kontuzji
[quote='SaNtO' pid='1397295' dateline='1567411369']
"ale tak ze skrótu ten Pelle to bramka prezent. A to co dwa razy jebnył w obrońce na pustka każe mi poddać pod wątpliwość jego umiejętności strzeleckie. Wyobraźmy sobie Hernandeza w akcji z pustą bramką. By wszystkich tym obrońców poukładał na doopach i sam doopą by wturlał piłkę do bramki. To byłaby zabawa."
[/quote]
Trafna uwaga z tym , że Pelle to zawodnik innego rodzaju niż Hernandez , obdarzony nieco innymi walorami niż Hiszpan . I szkoda , że Hernandez nie został , na pewno nie byłby osłabieniem zespołu a rywalizacja o miejsce na boisku między wymienionymi piłkarzami dala by tylko korzyść zespołowi .
A Pelle i Javi razem na boisku? By sobie chłopaki grali z ogórkami w tej lidze w dziadka i berka
A ten „wielki Javi” łapie się w Indiach, czy też jeździ na słoniu po monsunowych lasach?
Byłaby fajna para tylko przy konieczności gry młodzieżowcem przy naszych obecnych możliwościach to Pelle musiałby grać na skrzydle . Układ taki :
Gol Lusiusz
Hernandez
Pelle Hanca
Lopes
Jak sądzę dało by się to pogodzić .
[quote='DiegoKSC' pid='1397323' dateline='1567415521']
A ten „wielki Javi” łapie się w Indiach, czy też jeździ na słoniu po monsunowych lasach?
[/quote]
Lige zaczynaja 20.10 wg ich strony.
[quote='morata' pid='1397288' dateline='1567408980']
A ja uważam ze sensowny środkowy pomocnik by się przydał . Nie umniejszam tej drużynie , ale potencjał jest co najwyżej na 4 miejsce znowu ..
[/quote]
Kapustka? ;)
Kurzawa idzie na wypozyczenie do Polski. Pytanie gdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)