Ale chyba wole czytać 5 stron dywagacji "ekspertów", niż 20 "flustratów" :) :) :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
a ja po wpisie focusa spokojnie sobie czekam i obserwuje
Senjo to jak obserwujesz to powiedz nam gdzie sie mamy patrzec?? w ktora strone?? ;)
Przydałby się ofensywny zawodnik środka pola mogący zagrać też na skrzydle ( zagraniczny) ;)
I to dzisiaj.
Wystarczy jak bedzie na jutro.
Wystarczy że będzie
Może to ten z De Graafschap, który był typowany równolegle z Amersfoortem. De Graafschap spadło z Eredevisie, a El Jebli dalej widzę jest ich piłkarzem. Nie wierzę, że po tak dobrym ostatnim sezonie będzie grał na zapleczu.
Ja to bym widział u nas Zsolt Kalmar z FC DAC 1904 Dunajská Streda. Dobry był w meczach z nami.
- Edytowany
[quote='focus' pid='1390756' dateline='1564119478']
Przydałby się ofensywny zawodnik środka pola mogący zagrać też na skrzydle ( zagraniczny) ;)
[/quote]
Przydałby się ofensywny zawodnik środka pola i w końcu przynajmniej jeden skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia.
Wietrzne obcieranie doopy szkłem.
[quote='Sir Pablo' pid='1390763' dateline='1564125054']
Ja to bym widział u nas Zsolt Kalmar z FC DAC 1904 Dunajská Streda. Dobry był w meczach z nami.
[/quote]
wielokrotnie było ze jest nie do wyjęcia dla Nas
[quote='misiekm' pid='1390765' dateline='1564125442']
[/quote]
Przydałby się ofensywny zawodnik środka pola i w końcu przynajmniej jeden skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia.
[/quote]
Obcieranie doopy szkłem na wietrze to jakiś wyższy poziom zwykłego podcierania doopy szkłem?
[quote='macqoo1910' pid='1390769' dateline='1564128762']
[/quote]
wielokrotnie było ze jest nie do wyjęcia dla Nas
[/quote]
DAC dostanie w trąbę od grekulców, rudy się zacznie skrobać po głowie i nerwowo rozglądać, Janusz stwierdzi "dlaczego nie" i mamy go.
[quote='SaNtO' pid='1390770' dateline='1564129944']
[/quote]
[/quote]
Obcieranie doopy szkłem na wietrze to jakiś wyższy poziom zwykłego podcierania doopy szkłem?
[/quote]
Ponoc bez zadrapan...
[quote='SaNtO' pid='1390770' dateline='1564129944']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
:D
Niech będzie jak chce, ale normalnie być nie może. Wiecznie jakieś wynalazki i dorabianie teorii.
[/quote]
Widziałeś go w dwóch meczach i już go widzisz w Cracovii ?
Zawodnika trzeba chyba trochę poobserwować.
Mnie on nie przekonuje ze względu na "gwiazdorzenie" - chyba by snickersów brakło :(
Pozdrawiam :heart:
PS. A może to taki "Mihalik" ? Parę meczów na MME i Profesor oszalał :(
Co racja, to racja. Tylko poprzez wielomiesięczne obserwacje można wyłapać takie talenty jak na przykład niejaki Serderov.
Oj chcialbym zeby u nas jakis zawodnik tak "gwizdorzyl"jak Kalmar... oj chcialbym...
Ale co tam...wlasnie czytajac watek o Probierzu cieszmy sie ze mielismy wlsnie chocby takiego Serderova ....Bogu na pewno byl zadowolony bo nie za drogi byl w utrzymaniu a to ze zamiast na boisku to w cyrku pownien wystepowac to juz nie wazne ... wazne ze ciepla woda w kranie jest ;)
bo Wdowiak jest przereklamowany. Gość jest do gry w 1 lidze. Nigdy nie miał rundy życia, jak chociażby Kapustka
Nie pierwszy i nie ostatni, który u nas jest kaleką a odchodząc nagle potrafi grać w piłkę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)